Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 568
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 705
Това са обикновено точно цените от местните складове. Не съм попадала на продукт с такава цена, който да не е от местен склад.

# 706
Да, някои цени на местни складове са като бъг в системата. Няколко пъти си изкарах акъла. Grinning Трета поръчка очаквам от местен склад и за сега съм много доволна от цени и срокове за доставка. Да видим и последната как ще е.
Днес ми дойдох 3 пратки за по-малко от 10 дни. За първи път толкова бързо ми ги доставиха. Имам няколко неща да споделя като сполучливи.

# 707
А когато покупката е от местен склад има ли определен куриер, с когото работят или пак е на случаен принцип? За първи път ми е и няма друго към поръчката. Възможно ли е да обединят, час по-късно поръчах други неща, които не са от местен склад и в отделна поръчка, с друг купон?

# 708
  • София
Роботът (от местен склад) дойде с DHL/Спиди.

# 709
Спиди са ми ок.

# 710
  • Асеновград
Вече започва да ми се отщява да поръчвам. След хиляда разправии за върнатата не доставена пратка, поръчах отново, на по висока цена разбира се, и отново тази сутрин виждам пратка с бокса.
В момента се разправям с оператор, да смени куриера, изпратих размерите на пратките на Бокса.
До момента само обещава да направи уж всичко възможно, уж разбира и прочие..........
И за още по голяма радост с нещата за лъка са вкарали още две поръчки дребни неща които не биха имали проблем, та и те няма да дойдат.

# 711
Операторите са им супер неадекватни и безполезни.Никаква полза няма от тях.Отговарят някакви стандартни ,шаблонни неща и на края едно нищо.

# 712
Цитат
Вече започва да ми се отщява да поръчвам. След хиляда разправии за върнатата не доставена пратка, поръчах отново, на по висока цена разбира се, и отново тази сутрин виждам пратка с бокса.
В момента се разправям с оператор, да смени куриера, изпратих размерите на пратките на Бокса.
До момента само обещава да направи уж всичко възможно, уж разбира и прочие..........
И за още по голяма радост с нещата за лъка са вкарали още две поръчки дребни неща които не биха имали проблем, та и те няма да дойдат.
От Тему нищо не могат да направят ще връщат докато тръгва с БОКСНАУ. Горчив опит поръчвах щори 3 пъти които не влизаха в кутия стигаха до хъб София и обратно, разправии връщане на пари и нерви. Накрая помолих колежка която живее на село да си даде адреса и така на 4 път ги получих с Български пощи

# 713
  • пустинята Гоби
Експрес уан доставят ли събота?

# 714
Другия вариант наистина е да се даде адрес на село и после да се пренасочи. Обаче и така е рисково. Спиди пренасочват веднъж безплатно. Еконт имат такса около 4 лв, Експрес1 са тъмна Индия. Пощите обаче май не пренасочват, а е много възможно да е с тях. За това е хубаво като план Б, адреса ма село да е на реален познат човек.

# 715
Експрес уан доставят ли събота?
В Русе не, доколкото помня. Провери за твоя град.

# 716
Експрес 1 доставят в събота, ако има уговорка за доставка до адрес.

# 717
Да ви кажа нещо интересно - понеже последните дни поръчвах повече от единия профил (този на който все още пуска карти за отстъпка), сайтът реши всяка сутрин да ми дава по две карти (а не на два дни, както беше до сега) Joy

# 718
Още нещо интересно и от мен. Всъщност две неща.
1.Когато премина от левова на евро версия ми дава оферта като нов клиент. Не знам до кога ще е така.
2. Днес разглеждах изтеклите си купони и установих, че наистина съм разполагала с 90/270, които са неприложими само за фини бижута. А на мен ми трябваше такъв за покупката на телефон. Да, ама при последното раздаване на купони 90/270 е неприложим за телефони, плейстейшън 4 и 5 и други електроники... И въпреки разговорите ми с бота и с двама служители преди 2-3 дни, при ясно изразени намерения да закупя точно телефон ми предложи за възсатновяне само неприложимия 90/270, съответно при покупката на телефон вчера автоматично беше приложен купон 40€, който е равен на 77 лева и стотинки. Е, днес се ядосах и говорих първо с бота, после с агент на Тему и успях да си издействам компенсация. Да, както подчерта и агентът, това е нестандартно решение, за в бъдеще първо ще преглеждам внимателно всичко назад и ще искам конкретен купон, а не това, което ми предлага като избор ботът. Споделям, за да не изпадне и друг в подобна ситуация.

# 719
Аз не мога са се оправя с тея купони - това същите ли са, като тези с чупене на яйцата? Досега съм се възползвала само от - 10 лв., които май бях защото пуснах 2 поръчки една след друга. В общи линии, трябва да направиш поръчка за 200 лв. и ти приспадат 60 лв. (примерно), така ли? И защо ме препраща към някакви продукти, селектирани от тях? Не се занимавайте да ми отговаряте, защото сигурно се обсъжда на всяка страница, аз ще разбера. А и така или иначе, не пускам поръчки над 80 лв.

Общи условия

Активация на акаунт