Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 501
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 810
Тя не е в кутия а в склад в Бургас, няма как да се вземе. И все пак има вероятност утре да я доставят.

# 811
Имам ги и двата, предпочитам квадратния. По-бърз е, лек и не загрява, мисля че по-добре обира ъглите.
Недостатък му е калпавата изработка, изпуснете ли го веднъж е до там.
Много благодаря!

# 812
Имам пратки, които трябва да бъдат доставени днес, а имам и две за утре (в София са - чакам ги в Плевен). Знаете ли дали Бокс нау ще работят утре - опитах се да намеря информация, но не намерих нищо конкретно.

# 813
Това ми излиза в приложението на бокс нау,не знам дали е актуално за почивните дни обаче.Моите неща не са спешни,когато дойдат,ама автомата ни е пълен,дано не ги забият в другия квартал.

# 814
Да, видях работното време, но търсих за празниците. Не е спешно, но имам доста чупливи неща и предпочитам да са при мен.

# 815
Да, видях работното време, но търсих за празниците. Не е спешно, но имам доста чупливи неща и предпочитам да са при мен.
Скрит текст:

# 816
Благодаря за уточнението. Значи каквото не дойде днес, ще го чакаме в събота, тъй като 24, 25 и 26 декември са офиални празници.

# 817
Вече не чакам нищо спешно и не се надявам точно на бъдни вечер пратки да се разхвърлят за разнос. Стои си пратка на митница от 20 декември.

Интересно, че сухопътната, която беше за края на януари и началото на февруари вече е в София и е освободена днес от митница.

# 818
  • Асеновград
24.25.26.27.28 -12 и после 31.12 / 1,2.3.4.01.2026 са официалните почивни дни

# 819
24.25.26.27.28 -12 и после 31.12 / 1,2.3.4.01.2026 са официалните почивни дни

Официални празници и почивни са две различни неща, както по горе са писали, официални празници са 24,25,и 26, събота 27 е обикновен почивен ден на който Бокс нау би трябвало да работят според самите тях. Около Нова година се очертава пак нещо подобно.

# 820
Здравейте,може ли да ми препоръчате парочистачка за верикално и хоризонтално гладене от сайта.Нещо не се справям с търсенето назад в старите теми.Някой ако може на лични да ми помогне и с това.Благодаря предварително.
Весели празници на цялата група!
Живи и здрави бъдете!!!

# 821
Скрит текст:
Тя не е в кутия а в склад в Бургас, няма как да се вземе. И все пак има вероятност утре да я доставят.
Именно. Което е излишно забавяне по трасето и няма никаква логика да се придвижи при мен по този начин, като маршрутът се удължава двойно. Просто цялата ще я върна обратно в такъв случай. Имаше шанс да пристигне днес или утре преспокойно. В случая вината не е на тему, но и липсата им на съдействие ме изнервя.

# 822
Някой поръчвал ли е шунковар ? Моля за отзиви.

# 823
При мен поръчка пусната на 16.12 ме чака днес в кутията.Другата ми от 10.12 със сухопътен превоз стой на някаква гара вече 10 дни,но тя е със срок 09.01.

# 824
Дойдоха моите, но не са при мен сега (друг човек ги взе, утре ще ги видя). Все още ми е интересно дали утрешните две ще бъдат доставени, или ще стоят в склада в София.

Сега всеки ден поръчвам дреболии, за да не ми ги облагат после с по 3 евро...

Общи условия

Активация на акаунт