Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 576
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 915
  • На изток от Ада
Уж купоните няма да изгорят а ще се превалутизират ..

# 916
На мен на единия профил ми смени автоматично настройките на евро, на другия - не.
В момента не ми дава купони, но карти за отстъпки даваше до преди 2 дни на евровия профил.

# 917
Не, моите просто изтичат на 27 и 30 декември

# 918
На мен само връщане на кредит ми дава или ако напиша код, дава офертата с 15 артикула.

# 919
Тези купони докога ще мога да моля чат бота да ги активира. Кога им изтича крайния срок и ще изчезнат и от този раздел (изтекли)? Отдолу пише списък на ваучери, които са изтекли през последните 3 месеца, а някои от вас споменаваха за срок от 60 дни. Кое е вярното.

# 920
При мен е 60 дена след датата на издаването им. 24.12 - 22. 02 или там някъде, не ми се броят сега 60 дни.

# 921
  • София
На мен само връщане на кредит ми дава или ако напиша код, дава офертата с 15 артикула.
Кой код? При мен става само ако сменя в евро и купоните са смешни.

# 922
Кой код? При мен става само ако сменя в евро и купоните са смешни.
Сега се загледах - безсмислени купони дава с rebate 100.
Скрит текст:

# 923
Аз чакам с връщане на кредит повече от месец и не ми я пуска. Това ми беше любимата оферта. Сега ще си похарча парите, които и ам за един робот за прозорци и приключвам със сайта. Поне така мисля Grinning

# 924
така е. днес и на два телефона с различни профили дава смотани купони. който намазал досега тези с 50 процента отстъпка е добре ( може би беше бъг в програмата и досега ни пускаше такива - дано и по-натам има).

# 925
При мен след 60 дни купоните изтичат окончателно.

# 926
И аз като изхарча всички кредити и върна, каквото имам, смятам да приключа с Тему. Само връщане на кредит беше изгодно.

# 927
Понякога предпочитам купоните. Имам още малко до края на януари горе-долу. Не мисля, че скоро ще приключа със сайта, защото има още привлекателни неща. Надявам се Тему да измислят нещо, с което да ни задържат вниманието.
Връщане на кредит ми дава - при похарчени 40+ (41-43) евро, връща 25.

# 928
  • В страната на бурите
Момичета, моля напомнете как беше сега - ще връщам чифт ботуши, купени в лева. Докато стигнем до получаване на върнатата сума, цените ще са в евро (докато пристигнат в склада им). Искам да ми върнат парите като кредит за следваща покупка. Та предполагам ще ми върнат сумата, но в евро?

# 929
Връщат ми сумата веднага, въпрос на 48 часа не повече, но по банкова карта. Над половин година нямам оферта връщане на кредит, а още преди това и опция да ми върнат сумата като кредит.
Вариантите са ти два:
1. Връщаш сега
2. Чакаш да мине 1.01.2026 и връщаш тогава.
Срокът е 90 дена

Общи условия

Активация на акаунт