Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 11 210
  • 527
  •   6
Отговори
# 510
Сигурна съм, че и жена/приятелка нямата с тези "нагласи".
Не бъди толкова сигурна. Тя основно носи микрофъбърно бельо, защото твърди че и е по-удобно. Заради мен облича секси. И изобщо не съм казвал някъде, че не оценявам токчета, больо или мода, а че ако ми изчезне сексуалното желание тези неща ще спра да ги забелязвам.

# 511
Общо взето съм съгласна с мнението на Third. Да се обоснова защо. Бельо нося качествено, предпочитам естествени материи. Най-красивите модели обаче не са от памук, а от изкуствени материи. (Коприната е скъпа и достъпна за малко жени). Но ги купувам защото си имат своето място и повод.
Токчета съм носила дълги години, задължително с рокля/пола и в половината случаи с панталон. Най-удобните обувки ли са? Категорично не. Но силуетът рязко се повлиява от тях. Ставаш още по-стройна, наперена, секси. Доста по-секси от с равни обувки. Високите токчета се свързват и с младост. Тогава можем да понесем повече неудобство, за сметка на ефект върху околните (a.k.a. мъжете).

Колкото и да говорят за сексапил, трудно ще го открият в стройно тяло, но в комбинация с мръсни дрехи и развалени зъби (съответно лош дъх). Ако пък греша, нека мъжете пишещи тук да ме оборят. С интерес ще ги прочета.
Отделни детайли като изброените не могат да накривят шапката на натуралния сексапил. Евентуално могат да са минус ако някой прави класация за излъскан външен вид. Но двете неща са различни.
Моля илюстрирай. Иначе думите олекват, също като при Бънди. И той защитаваше скъсания чул, ама онагледи с лъскава кобилка, нали Wink

# 512
Мел Гибсън беше казал за Моника Белучи в ролята на Мария Магдалена - трябваше да изглежда измъчена, да пълзи в прах и мръсотия, с окъсани дрехи, нищо, ама нищо не бе в състояние да накара тая жена да изглежда зле.

Примерът е краен, няма нужда да е Моника Белучи. Натуралната красота не е сбор от съставни елементи. Хубава жена не става по-малко хубава ако отнемеш или добавиш някакъв компроментиращ детайл. Липсващ зъб или анти-секси дреха (като фън факт -май няма мъж, който да намира полата-панталон за секси дреха). Да илюстрирам според моя вкус няма да е релевантно, въпросът е принципен.

happy doc, по-добре ли си вече?

# 513
  • София
Нормално е да има спад на търговията с неща, които имат за цел да предизвикват сексуалното, ако последното изчезне. Но икономиката ще се нагоди и ще се научи да си играе с други човешки нужди и влечения. Сексуалното просто е лесно за консумация, съответно се използва много широко в момента. Но това са неща, които няма да засегнат само жените, та са малко извън темата. Например, ако консумацията на алкохол намалее, защото мъжете няма да имат толкова нужда да се отпуснат за да заговарят непознати жени, от това няма да пострадат жените, а производителите на алкохол, които както знаем от Бънди са всички мъже, понеже само мъжете произвеждат, та ето пример как мъжете ще бъдат засегнати Joy

# 514
Мел Гибсън беше казал за Моника Белучи в ролята на Мария Магдалена - трябваше да изглежда измъчена, да пълзи в прах и мръсотия, с окъсани дрехи, нищо, ама нищо не бе в състояние да накара тая жена да изглежда зле.

Примерът е краен, няма нужда да е Моника Белучи. Натуралната красота не е сбор от съставни елементи. Хубава жена не става по-малко хубава ако отнемеш или добавиш някакъв компроментиращ детайл. Липсващ зъб или анти-секси дреха (като фън факт -май няма мъж, който да намира полата-панталон за секси дреха). Да илюстрирам според моя вкус няма да е релевантно, въпросът е принципен.

happy doc, по-добре ли си вече?
Очевидно гримьорът не е бил достатъчно добър Simple Smile
Натуралната красота Е сбор от съставни елементи, колкото повече, толкова повече,
а там където елементите не достигат чарът може да помогне. И все пак - "По дрехите посрещат".

# 515
Скрит текст:
Това, че ти се задоволяваш с огризки и каквото ти падне, не означава че за повечето мъже нямат значение
всички тези атрибути, които правят една жена красива.

И коя е тази жена, у която са събрани "всички тези атрибути, които правят една жена красива"?
Да направи крачка напред, да я видим, да се запознаем...
Ама без да се настъпвате, ако може Wink

# 516
Очевидно гримьорът не е бил достатъчно добър Simple Smile
Натуралната красота Е сбор от съставни елементи, колкото повече, толкова повече,
а там където елементите не достигат чарът може да помогне. И все пак - "По дрехите посрещат".
Сега остава да кажеш, че красотата е и преходна Simple Smile
Ами няма да се разберем.
Може обаче евентуално да се разберем, че това са толкова субективни понятия, че спорът е безсмислен.
Или че аз съм дал нещо на късо по дефолт Simple Smile

# 517
  • Somewhere far away
Токчетата са надценени. Не съм виждала жена на токове от години. освен в някои професии , в които това е част от задължителен дрес код - не виждам никакъв смисъл да с е измъчват с тези ужасно неудобни обувки. тази работа с токчетата замря.

# 518
  • Далечният изток
12-сантиметрови токове ли си представяте? Аз нося между 5 и 7 см като ежедневна обувка. Удобни.

# 519
Токчетата са надценени. Не съм виждала жена на токове от години. освен в някои професии , в които това е част от задължителен дрес код - не виждам никакъв смисъл да с е измъчват с тези ужасно неудобни обувки. тази работа с токчетата замря.
Ковид ги уби.
А колко е трудно, веднъж открила удобството на спортните обувки, да се качиш отново на токчета  ...
И аз носех предимно 5-7 сантиметрови, удобни ми бяха. Бяха.

# 520
Всяка жена трябва да разполага с поне едно секси стилето. Не е нужно да се ходи само навън с тях. Wink

# 521
Не е нужно да се ходи с тях.

# 522
  • Somewhere far away
Всяка жена трябва да разполага с поне едно секси стилето. Не е нужно да се ходи само навън с тях. Wink
Не, няма сила на тая земя, която да ме накара да обуя такава обувка. Grinning

# 523
Не е нужно да се ходи с тях.

Казваш, с тях може да се ходи и по земята, но са най-удобни във въздуха?

# 524
  • Далечният изток
Правилно!
Grinning

Общи условия

Активация на акаунт