Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 13 821
  • 730
  •   2
Отговори
# 720
  • Далечният изток
Едното не изключва другото...

Защото говорихме за зависимости... А пък като ми се запълват липсите, си е наркотик.

# 721
Сексът е магнита, но заварката е обичта. Някоя възрастна двойка дето се водят под ръка и са така от 30-40 години, какъв нагон, хората се обичат много отвъд плътското. Въобще не е толкова елементарно. Просто обикновено обсъждаме само лесната част, защото е къде по вълнуваща. Но и куха.

# 722
То не е важно постоянно да сте на зайци. Важното е да ти се разпърхат пеперудите с тоя човек в определен момент и с определена мисъл. Дори и на 80 да искаш с него, дори и да не можеш, да го поискаш и да му го кажеш. Ако само си се водите като другарчета, чудесно е, но аз си се водя така с обич за ръчичката и с мама.

# 723
Да се водите е само външна проява, разбира се.
Мисля, че тия признания и пеперуди с времето преливат в много по фундаментални неща, за които последователността на всеки нежен жест, внимание, грижа, всеки ден, е свишето признание.
Макар че знам ли какво си шепнат такива на уше. Ще поживеем, няма да видим, и така.

# 724
Фундаментално моята линия е да съм провокативна и да давам живец/живот/инспирация постоянно. Пасивната любов явно я свързвам със затишие, смърт, безразличие.
Това за мен.
Хората сме различни. Други им харесва само да се гледат и усмихват во веки веков. Лошо няма.

# 725
  • София
Трябва да има нещо спайси в манджата, макар да е крем супа...

# 726
Няма лошо, но не е то носителят. Ако само спайсито остане е все едно жп мост да се порути, а релсите да останат виснали между двата края.

# 727
Без подправки никоя манджа не струва.
И животът е така.

# 728
  • По света и у нас
Да прави сте, ако се спре производството на вибратори, ще мина пак на мъже ( въпреки неудобството) , точно както като спра кафето минавам на чай.

# 729
Нямам нищо против вибраторите, ама да ги предпочета пред мъж, няма как да стане.

# 730
Достатъчно спамо-чат. Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт