БУРГАСКОТО море, много е добре...

• 15 473
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте Бургазлийки!  Grinning

Значи весело все пак сте си изкарали, макар и малко! Аз също като Тедка гласувах за майската дата, защото тогава не можех. Та надявам се другия път да се видим също!

Вчера в неделя бяхме с малкия в детския клуб "Смарти парти". Хареса ми от снимките на пупелина и реших да го заведа! Много му хареса! Отначало не искаше да влиза, а после с рев го изкарах пък, че  не искаше да се разделя с Мимето/ една кукла/.  Grinning
Общо взето най вече обърна внимание на дамските кътчета и аксесоари, такива каквито нямаше вкъщи и му бяха много интересни!  Laughing Особено ютията, която в къщи е забранена за него.

Честитя и на новодошлите бебенца Ивайло на Мадлен и Николай на мама21!
Да са ви здравички и да ви радват много!  bouquet
Яна как сте вече? Доста си е за притеснение заушката за момченцата съм чувала! Едно време като бях болна аз, майка ми си спомням много пазеше брат ми от мен, че да не се зарази и той, че ставало по сложно!
Я разкажи с какво и как точно се лекувате? Защо е бинтован?

За съжаление в неделя като гледах из центъра никъде не видях мъжки тиранти /дори и на описаните от Лилита и 6у6он4ето места/благодаря им все пак/, така че запитването ми все още стои!

# 136
термина ми е на 08.08,ама мисля 4е ще родя доста по рано,такова ми е усещането.може и на датата на деничка да е Wink

Хи-хи-хи моя беше за 07.08, а Дени реши, че трябва да излиза на 20.07 Laughing

Честит мини ден ден на Пламенчо, да расте весело и щастливо детенце  bouquet

# 137
  • Бургас
Добро утро дами,
Хубав ден Ви желая.
Честит пораснал юнак на Уиш и благодаря за успокоението. Казват, че най-трудни са първите два месеца, така че да се надяваме, че вече ще е по-лесно и по-весело.
Приятен ден!

# 138
Честити бебе Ники на Мама21! Да е жив и здрав и да слушка мама!   bouquet
Честити 2 масеца и на Пламенчо на Уишчето! Да слушка и той!   bouquet
За 15-ти този път сигурно и аз съм на линия.   Mr. Green

# 139
  • Бургас
Мами имам и аз едно питане  newsm78
Някой може ли да ми каже в кой магазин продават превдимно продукти на Чиполино и от къде мога да си поръчам нещо което го нямат по принцип? Става дума за една подложка за повиване
Проверих на Бамболино и ми казаха че нямат такъв артикул и не мога да си поръчам. Да де ама аз искам да я видя на живо и да си я купя, голяма съм мераклийка, но не ми се поръчва от интернет магазините, незнам защо.

# 140
  • Бургас
6u6on4eto, тази подложка ,която си показала не е на Чиполино,а на ОК ваву.Техни продукти и каталог съм виждала в Синди с/у Механото,може и да я имат наживо.

Уиш,честити ви 2 месеца заедно с Пламъчето,кога минаха  ooooh! ,до оня ден като,че ли беше на 20 и няколко дена.

# 141
Привет и днес от мен.
Надявам се денят ви да е поне наполовина толкова хубав, колкото и моя!   bouquet

Честито на рождениците и на мамите, които са ги родили Hug

Весело сте си прекарали, а Wink  Grinning Другият път, живот и здраве, и аз ще гледам да дойда:peace:

# 142
ellyst , поне на мен ми се иска денят ми да е хубав като твоя. Най-кофтито за деня - отиваме да си вземем храната от ДК, засядаме на една пейка в Борисовата, почваме да се храним и познайте?! Малкия таласъм си изля супата отгоре. Сега сме си у дома, къпани, количката е омазана, след малко отивам да я измия.

# 143
не съм виждала досега такава  newsm78 може ил да дадеш линк  Praynig

# 144
Момичета, търся координати (телефон) на д-р Петков. Знам само, че преглежда в Славейков, бл. 67 и че май работи към МВР. Ще съм много благодарно, ако някой има телефона да ми го прати на лични, или поне работното време.
Важно ми е, а нямам възможност днес да отида до там.

# 145
  • Бургас
Мерси много Галхен, още утре ще отида да питам там. Ама аз я изрових от бг сайта на Чиполино в каталога за 2007 година, вярно че е написано продукт ОК бейби ама на мен това нищо не ми говори  Embarassed
Каталина специално за теб http://www.chipolino.com/catalog.php?lang=bg&year=2007&c … ry=211&type=1
Има я и в Данет магазина

# 146

Каталина специално за теб http://www.chipolino.com/catalog.php?lang=bg&year=2007&c … ry=211&type=1
Има я и в Данет магазина

Благодаря!!!   bouquet Тъкмо ми намери и занимавка за днес.  Joy И без това от 2 часа стоя и се чудя какво да правя. Нямам работа и шефа го няма  Mr. Green

# 147
  • Den Haag
Здравейте,покрай това хубаво време не ми остава време да се разпиша  Rolling Eyes.
Добре дошли на новите мами   bouquet
За детски лекар, аз съм много доволна от др. Калудова  Peace

# 148

За съжаление в неделя като гледах из центъра никъде не видях мъжки тиранти /дори и на описаните от Лилита и 6у6он4ето места/благодаря им все пак/, така че запитването ми все още стои!
[/quote]
Мъжки тиранти,луксозно опаковани се продават в магазина на фирма"ART-93".Намира се в "Пиргос стил" на първия етаж вляво.Освен това фирмата има магазин и в търговски център"Престиж" в к-с"Славейков",срещу спортна зала "Младост".

# 149
Art 93 имат обект и до Бургасцвет до площад Кирил и Методий.

Общи условия

Активация на акаунт