БУРГАСКОТО море, много е добре...

• 15 461
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Майчета внимавайте и си пазете дечицата, че върлува заушка
Ние я хванахме и сме под карантина 9 дена, не ходим на ясла и на градина значи сме я хванали от люлките като си е играел от някое дете
При това положение отпадам за срещата довечера
Какви са симптомите на заушката?

# 91
  • На морето!
И аз няма да мога да дойда довечера  CryПожелавам ви много весело да си изкарате,да пийнете една биличка и за мен  Wink
После ще чакаме снимки!

# 92
аз след малко тръгвам, но да не се окаже, че сама ще си пия бирата  Thinking

# 93
  • Бургас
Майчета внимавайте и си пазете дечицата, че върлува заушка
Ние я хванахме и сме под карантина 9 дена, не ходим на ясла и на градина значи сме я хванали от люлките като си е играел от някое дете
При това положение отпадам за срещата довечера

Леле,ужас  Confused ,нали уж са ваксинирани с/у заушка с Тримовакс ?

# 94
  • Бургас
Дими  незнам какви са симтомите, поне при нас нямаше, просто се събуди тая сутрин и каза -Мамо болен съм и аз като го попитах -Как така си болен,къде те боли и той се хвана за вратлето и тогава видях че е много надуто  Cry  Cry  Cry
И ваксина ни биха,ама незнам

# 95
Дими  незнам какви са симтомите, поне при нас нямаше, просто се събуди тая сутрин и каза -Мамо болен съм и аз като го попитах -Как така си болен,къде те боли и той се хвана за вратлето и тогава видях че е много надуто  Cry  Cry  Cry

Оправяйте се бързо .
Пожелавам ви го от сърце.

# 96
  • Бургас

Лекарите какво казаха,как се е заразил след като е ваксиниран  ?Аз си мислех,че не могат да се заразят от заушка  newsm78 

Стискам палци да се оправяте и леко да мине  fingerscrossed

# 97

Лекарите какво казаха,как се е заразил след като е ваксиниран  ?Аз си мислех,че не могат да се заразят от заушка  newsm78 

Стискам палци да се оправяте и леко да мине  fingerscrossed

До колкото занам по принцип ,може да се разболява даденото лице след ваксина ,но преминава  заболяването сравнително по-леко от колкото ако не е ваксинирано .

# 98
  • Бургас
Това поне е някакво успокоение ...особено с тоя бум на заушка напоследък Confused

# 99
Това поне е някакво успокоение ...особено с тоя бум на заушка напоследък Confused
Да ,заради това съм притеснена и аз ...и попитах за симптомите.
Тошко ми е днес с пресипнал глас и 37,6 температура...притеснена съм.В момента спи.

# 100
  • Бургас
И аз се моля леко да я изкараме, за сега положението е добре,като изключим че е целия  обинтован с превръзки,трябва денонощно да е с тях

# 101
  • Бургас
сега намерих това в нета
- Кои са симптомите на заушката и може ли да се объркат с "баналния" грип?

- Едва ли може да се объркат, тъй като най-характерният й признак - подуването на слюнчените жлези пред ухото, се проявява до няколко часа. Болестта започва с покачване на температурата до 38оС и по-рядко повече. Отначало се подува само едната жлеза, а след ден-два - и втората. Понякога се засягат и жлезите под челюстта и брадичката и отокът е от ухо до ухо. Характерно е, че кожата над жлезите не е зачервена.

При нас нямаше температура и като че ли изведнъж се поду,поне вчера не забелязох нищо

# 102
Здравейте и от мен, жела хубав ден на всички, а на работещите по-бързо да минава работния ден.
Аз да кажа, че още не съм усетила бебо. В четвъртък бях на доктор и той каза, че няма никакви забележки към бебо, подвижен си бил и всичко, пък аз не го чувствам. Надявам се скоро да го усетя. Ако има от вас, които чакат второ бебе да ми кажат, дали е нормално нищо да не усещам.
Целувки
Нормално е. И аз не го бях усетила до снощи, а и на мен ми е втора бременност. Даже затова отидох на ехограф вчера.
Щом докторът ти казва, че бебето е ОК, има сърдечна дейност и се движи, значи няма причина да се притесняваш Hug Въпрос на дни е Simple Smile

# 103
сега намерих това в нета
- Кои са симптомите на заушката и може ли да се объркат с "баналния" грип?

- Едва ли може да се объркат, тъй като най-характерният й признак - подуването на слюнчените жлези пред ухото, се проявява до няколко часа. Болестта започва с покачване на температурата до 38оС и по-рядко повече. Отначало се подува само едната жлеза, а след ден-два - и втората. Понякога се засягат и жлезите под челюстта и брадичката и отокът е от ухо до ухо. Характерно е, че кожата над жлезите не е зачервена.

При нас нямаше температура и като че ли изведнъж се поду,поне вчера не забелязох нищо
Благодаря ти .

# 104
 Taka, който не дойде снощи, другия път ще черпи.С резервация за 15 се събрахме 7.Айде другия път бъдете по-сериозни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт