БУРГАСКОТО море, много е добре...

• 15 458
  • 291
  •   1
Отговори
# 180

И аз съм с две ръце PeaceПоръчвахме тортите за сватбата от там - страхотни бяха, а освен всичко и цените са доста добри Peace

# 181
vania ip, тортите са много ефектни, както се вижда, а вкусни ли са? Какви са цените?

# 182
vania ip, тортите са много ефектни, както се вижда, а вкусни ли са? Какви са цените?
Много вкусни даже. Щом мъжът ми, дето е доста претенциозен на тема храна, ги харесва Laughing
Цените са нормални. За тези две торти платихме около 50 лв. през ноември миналата година. Сега чух, че малко са ги вдигнали, но скоро не сме ходили и нямам представа колко е това "малко".

# 183
50 лева за двете общо, така ли?

# 184
Ние нали за първи път ще правим рожден ден на родна земя, от сега водим преговори каква щяла да му е тортата. РД на Томи е ден преди този на Румен  Wink Hug

# 185
Да, 50 за двете.
Още много време имате. А и във всяка сладкарница има каталози с най-различни торти. Като ги разгледа няма начин да не си хареса нещо.
Ама и той много нетърпелив. От сега преговори води Laughing

# 186
Да, сигурна съм 4е има богат избор, но ми се иска и да е вкусна, затова питам.
Ина4е, нетърпелив е, да. Много се вълнуива 4е ще ходи в България, при баба и дядо, братов4едите, ще празнува с тях Коледа и рождени дни. На по4ти вси4ки наши близки рождените дни са ноември, декември и януари, та затова говорим и той все пита какви торти ще имаме аз, той, братов4ед му ... детска му работа  Crazy

# 187
  Като чуя за варицела и лошо ми става. LaughingАз я карах по-миналото лято, два месеца преди да забременея с малкия.Баткото ме зарази от градината.Пак късмет, защото ако бях бременна....Беше много гадно! Close

# 188
50 лева за двете общо, така ли?

Онзи ден им гледах каталога. Торта с около 30 парчета струваше от порядъка на 25-35 лв., зависи вече от самата торта.  Peace

# 189
ясно, а дали мога да ги намеря в интернет - каталог, например
разглеждах на Сладкарница "Неделя" преди малко.

# 190
  • На морето!
Здравейте дами, един малкопо страничен въпрос.
Можете ли да ми кажете къде в Бургас се продават хубави мъжки костюми и колко орентировъчно струват. Защото ще ходим на сватба и мъжо има нужда от нов костюм. А досега не сме купували от тук.
Благодаря Ви предварително
В магазин "Аз иТи" до подлеза на Операта има хубави костюмчета и не са никак скъпи.На мъжа ми костюма за сватбата излезе към 200-250лв с всичко,дори и игла за вратовръзка  WinkИма и по-евтини ,и по скъпи.Правят и корекции.Друг вариянт е пак до подлеза на Операта,но от другата страна.Там има няколко магазина за костюми,от лявата страна до кафето.

# 191
ЧЕСТИТ СИН НИКОЛАЙ НА МАМА 21!
ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ !
  bouquet  bouquet  bouquet

# 192
LEXY   магазин за мъжки костюми - Apolon,намира се надолу от Стоматологията в уличката за р-нт Балкани. На ъгъла,точно до него  е магазин Рени за дамски дрехи,отсреща е Тонино за чанти.

# 193
Привет и от мен Simple Smile

Честити бебенца на Мадлен и мама21! Да растат здрави и весели!

Честито и на всички пораснали дечица напоследък!
Станислава също беше рожденичка миналата седмица и спретнахме купонче на детския кът на хотел Драма.
Бързо оздравяване на болните!

Ако някой си търси работа за летния сезон да ми пише на лични. Търся валутни обменителки за бюра в хотели.

# 194
Здравейте!
Казвам се Радост, и съм от новите в този форум.Има много интересни теми.Ще ми бъде приятно да си поговорим Simple Smile.За сега това е от мен.

Общи условия

Активация на акаунт