БУРГАСКОТО море, много е добре...

• 15 449
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Добре дошла rados! Hug

# 196
Благодаря  Мадлен  Grinning.

# 197
искам да 4еститя беб4е Ивайло.Да е жив и здрав и много да ви радва.

# 198
ясно, а дали мога да ги намеря в интернет - каталог, например
разглеждах на Сладкарница "Неделя" преди малко.

Аз лично съм разочарована от сладкарница "Неделя"
Тортите са вкусни, но се издъниха при доставка и изпълнение на сватбената ми торта!
Чувала съм и за други недоволни.
Обслужването също не е на ниво...

# 199
на мен пък тортите на Неделя вече ми поомръзнаха , а и не ми харесват толкова - много са сладки. предпочитам тези на България, сега се казват "бат кетъринг". имат сладкарница до ТОХ-а

# 200
Те "Неделя" нямат и особено голямо разнообразие в наличност

# 201
Добре дошла, rados !!!

# 202
  • у дома
Здравейте и от мен момичета,
Искам да попитам майките тук имаха ли децата им реакция към ДТК ваксината? Вчера я сложихме последната на Наталия и снощи вдигна Т, беше ужасно ревлива, без апетит. Днес пак е така...Тя е вече н 2г. до сега реакция от ваксина не е имала. И ако някой го е изпитал това, колко време продължава, че много ми е мъчно като я гледам така  Sad

# 203
  • Den Haag
Добро утро  Party и добре дошла на мама Радос  welcome

# 204
Нашето таласъмче направи реакция, но не такава за каквато питаш ти. Той направо мина на бронхит - кашлици, чудесии, ужасии. Даже още се лекуваме с хомеопатия. Но температура никога не е вдигал. Не мисля, че ще продължи дълго, може би ден-два. Нека някой по-компетентен да каже

Дано бързо се оправите, Ustata !!!

# 205
Една оферта - ако някой се интерисува от тае-бо, вече има зала само за това. Намира се до СМК. Търся си компания за там. Само дето трябва сами да си закупим стелките, върху, които се правят тренировки

# 206
Здравейте , мами Simple Smile
Добре дошла  на Радос и приятни минути с нас Simple Smile
Иначе аз сега съм в Стара Загора и тук времето е страхотно , даже след малко ще излизам на разходка с мамите Simple Smile Ние сме добре , смятам да си запиша час за моя лекар и стискайте палци всичко да е наред , че малко след пътя не се чувствах много добре.Иначе вчера не знам как се срещнах с две мои съученички , че те организират среща на класа нали станаха 10 години от както сме завършили и смятам да отида Simple Smile Пожелавам ви приятен ден Simple Smile

# 207
Тина 78 мога да ти препоръчам Д-р Димитрова-която работи в неонатология. Знам ,че има частен кабинет някъде до църквата К. и Методи.Но точно къде е не мога да ти кажа.Не знам дали работи със здравната каса.

Благодаря ти, трябва да  проверя. Ти при нея ли ходиш?

Аз ходя при Таня Димитрова от Първа поликлиника, и тя е много внимателна .А  и Д- р Ралева също е добра.

Аз също съм при Таня Димитрова, пое малкия от раждането и съм адски доволна от нея, когато беше на 1г. една събота рано сутринта равна от ухо, не може да каже какво го боли само реве , пищи и си дърпа ушето, обадих и се на жената и ми каза чакай ме след половин час пред кабинета, дойде отключи го прегледа го каза че има отит и веднага ни прати при специалист. Нито един лев не ни взе и даже като излизахме имаше хора по спешност дошли и тях прие на преглед. Дай боже повече такива лекари

Последна редакция: ср, 25 апр 2007, 11:28 от minion4е

# 208
Добър ден, Бургас  Hug

Rados, добре дошла     bouquet

# 209
  • Бургас
Здравейте,
много Ви благодаря за отговорите, много сте мили, още следобяд ще отидем да погледнем тези магазини.
Надявам се всички дечица да оздравеят бързо и леко.
Аз искам да се оплача, толкова много ме боли опашката и левия крак, че вече едвам се движа, не знам това нормално ли е? Дано скоро да ми минат тези болежки, че дори не мога да спя от болка.
Радост, добре дошла, Роуз мадър много се радвам, че ще се видиш със стари съученици, аз не можах да отида на моята среща и много съжалявам.
Хубав ден Ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт