Чисти български продукти “Алфатар” - за Коледа като от детството!

• 7 093
  • 522
  •   1
Отговори
# 180
За Коледа винаги има зелеви сарми с кълцано свинско месо, кисело зеле и пържоли. На трапезата присъстват и баница, питка и някакъв сладкиш или коледни бисквитки.

# 181
У дома правим тиквеник, пита със сирене, масленки, меденки, салати - руска и снежанка... Обичам да прекарвам времето с цялото семейство, всеки помагайки в кухнята и след това заедно на трапезата.Heart

# 182
Руската салата

# 183
  • Враца
И ние традиционно:
Баница
Сарми
Месо
Руска салата
Сельодка под шуба

Това е задължителното, около него, още хиляди добавки.

# 184
  • Г. О.
Приготвям баница и сарми. Това е задължително на нашата трапеза. За нас е важно да сме заедно с децата и да имаме семеен уют, това е всичко, което искам.

# 185
За Коледа част от трапезата включва сарми с кълцано месо, баница с тиква, салата с печени чушки, сирене и кисело мляко.

# 186
Любима традиция е вкъщи със семейството! ❤️❤️❤️ Аромат на мандарини и пукащи дърва от печката.... колкото повече растем, толкова повече оценяваме малките неща!

Любимите гозби са баницата с късмети на баба, капама, баклава и разбира се руска салата 🤭

# 187
  • София
Любима традиция е да се съберем семейството и заедно да готвим за празника. Всички обичат тиквеник и сармички.

# 188
На Коледа в нашето семейство на трапезата присъства питка, свинско, домашни туршии и баница.

# 189
На Коледа винаги е имало зелеви сърми, млечна и руска салата, баклавички ииии.... естествено баница с късмети.

# 190
Друго може да няма, но баницата е там, мисля, че мога да изкарам всички празници само на баница Simple Smile

# 191
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Обичам да готвя, ей така без да бързам и да се наслаждавам на ароматите.....особено коледните.Питка с паричка задължително имаме на масата и към нея присъства чиния със сирене.Детето ми го обожава и без него не сяда да яде.

# 192
  • софия
За Коледа традиционно винаги има погача и зелеви сарми.

# 193
  • дядовата ръкавичка
Питка, сарми, баклава.

# 194
  • Sofia
На Коледа задължително приготвям капама и питка слънце. Гледам да присъства и тиквеник или баклава.

Общи условия

Активация на акаунт