Открийте коледната магия с NovaKoja и подарете сияйна кожа!

• 6 749
  • 511
  •   1
Отговори
# 450
Хидратацията и то целогодишно, не само през зимата.

# 451
Най-важната стъпка за кожата през зимата е добрата хидратация ❄️✨
През студените месеци кожата губи повече влага заради ниските температури, вятъра и отоплението. Затова е важно да се използва по-богат хидратиращ крем, който подхранва кожата и я предпазва от изсушаване и напукване. Освен това помага кожата да остане мека, еластична и здрава.

# 452
Хидратацията, защита от замърсяване, от слънце и от влиянието на студа са важни за мен през зимата.

# 453
  • София
Коя стъпка от рутината за грижа за кожата е най-важна за вас през зимата и защо?
За мен това е кремът, който трябва да бъде подхранващ.

# 454
Придукти за защита на кожната бариера против студа и балсамът за устни

# 455
Гледам да защитя кожата си от студа  с подходящ крем плюс серум.
Както и да осигуря достатъчна хидратация.

# 456
През зимата лично аз обръщам допълнително внимание на почистването  и защитата на кожата .

# 457
  • София
UV филтър и хидратация. През зимата много повече изгаря лицето, ако съм без слънцезащита особено в планината.

# 458
Първо е хидратацията и то целогодишно, не само през зимата.

# 459
  • София
Хидратация и uv защита, защото по това време кожата ми е изключигелно чувствителна на засушаване. Обикновенно избирам хидратиращ минерален uv крем, който пази кожата ми не само от слънцето, но и изгражда бариера срещу вятъра.

# 460
Най-важно за мен през зимата е да защитя кожата на лицето и ръцете ми от изсушаване,  от студът и от UV лъчите. Както и прилагането на хидратиращ дневен крем.

# 461
Доброто почистване и след това задължително хидратация

# 462
Целогодишно най-важни за мен са хидратацията и слънцезащитата. Анти ейдж грижата също вече идва на дневен ред

# 463
През цялата година, но особено през студените месеци, най-важна е добрата хидратация.

# 464
За мен най-важното е хидратацията и подхранване през зимата, както и почистването разбира се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт