Точкова диета за сериозни мами и девойки 2

• 42 076
  • 353
  •   1
Отговори
# 120
Добре до6ли на новите попадения HugЖелая ви много силна воля и успех мили4ки  bouquetАко имате въпроси на сре6та съм Peace

# 121
Точковата диета е наричана още американското космическо чудо, както и "Условна ефективност на храненето", тъй като се използва при разработка режима на хранене за военните и астронавтите в САЩ.

Диетата е много известна сред руския елит (благодарение на нея кметът на Москва Юрий Лужков успява да свали 15 кг, а вътрешния министър Р. Нургалиев - 30кг за няколко месеца:)

За да се поддържа теглото е нужно на ден да се набавят 70-75 точки.

За да се намали теглото е нужно да се приемат дневно 40-45 точки.

Тайната на диетата се състои в ограничената употреба на въглехидрати и мазнини за сметка на белтъчините.

Тя не изключва алкохола - напротив, дори е твърде либерална към него. Диетата изглежда съвсем проста и е много приятна за хора, които не биха искали да се лишават нито от вкусни храни, нито от малко пийване.

Старата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=175570.280

Да си жива и здрава ,Криси!
толкова подробна точкова диета не съм срещала!
ще се пробвам   chef
  bouquet

# 122
  • Варна
я споделете някой рецептичка от книжките

# 123
здравейте момичета  Hug.Случайно някой да знае свинския пастет колко точки е??? Rolling Eyes

# 124
здравейте момичета  Hug.Случайно някой да знае свинския пастет колко точки е??? Rolling Eyes
аз не съм сигурна, но логиката показва,че трябва да е с точките на свинския и телешкия дроб, понеже пастета се прави от това Simple Smile

# 125
аз не съм сигурна, но логиката показва,че трябва да е с точките на свинския и телешкия дроб, понеже пастета се прави от това Simple Smile
БЛАГОДАРЯ ТИ МИЛА   bouquet

# 126
Да си жива и здрава ,Криси!
толкова подробна точкова диета не съм срещала!
ще се пробвам   chef
  bouquet
[/quote]

Благодаря  за топлите думи.Сега нямям никакво време,но от утре съм на линия и ще помагам с каквото мога  bouquetРадвам се ,за новите ни точици JoyПоздрави на всички и целувки Heart EyesЖелая Ви успех Peace Hug

# 127
Здравейте момичета,
Направо ме е срам да се погледна как можах да се изложа така днес съм сигурно много отгоре.Изядох сутринта една плочка около 50 гр сирене ,чай с подладител 50 гр кашкавал 2-3 резенчета салам  после ми се прияде сладко/2 реда млечен шоколад/ на обяд спанак с чушка белена 1 яйце и малко кашкавал.Направо се отплеснах съдете ме ако искате ,но това е истината.Какво ще кажете за моето осминване.Определено не ми действа добре стоенето у дома.Не искам вече празници ходи на работа и не се сещаш от работа за ядене.

# 128
Аз вече трети ден се освинвам и затова не пиша колко "точки" съм изяла  Embarassed Embarassed Embarassed.Срам ме е от мен самата. От  утре пак  6те бъда на линия, този път по-стриктна. В четвъртък бях -2 кг., утре 6те се измеря и 6те видя колко съм се освинила и 6те преместя линията.
Не се отчайвай nevdjin, както виждаш, не си само ти.
Иде ми да се  #2gunfire #2gunfire,но дано пък с това освинване ми се забърза  метаболизма.
Успех на всички точици Peace

# 129
Здравейте! От днес започвам, пък да видим докъде ще стигна. Изкарах Диетата на Рене и свалих 4 кг. но после май си ги върнах  Embarassed, срам ме е да се кача на кантара. Сега обаче се надъхах да пробвам с тези точки. Стискайте ми палци!!!

# 130
  • Варна
колко точки е половин кисела краставичка newsm78

# 131
  • Варна
имам още един въпрос.мога ли на ден да приемам по 2с.л трици.И колко ли точки ще са те newsm78

# 132
Момичета, искам да ви попитам с тази диета за колко време колко кила се свалят и как ги задържате после? Благодаря ви!   bouquet

# 133
  • Варна
във една от многото таблици дават чистият черен шоколад 100гр -4т,меда 1с.л -16тhttp://zdravoslovno.blogspot.com/2006/03/blog-post_114371015162533348.html ето тукЕдин сухар го дават-8т,руска салата 100гр-8точки,1 бисквита-4т newsm78

# 134
 Привет  bouquet!
Утре ще лунувам и след това се вземам  в ръце,че идва лятоооооооооо....
Покрай тези почивни дни  Embarassed ooooh! ,стана страшно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт