Точкова диета за сериозни мами и девойки 2

• 42 072
  • 353
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро момичета  bouquetЖелая Ви успешна седмица и много минуси! Hug

колко точки е половин кисела краставичка newsm78
това го има в таблицата PeaceБез никакви трици NaughtyВсеки сам решава коя таблица да гледа.Аз просто съм гледала да помогна с моята Peace

ZiMa
-много е индивидуално свалянето мила.Ако няма движение се сваля по бавно и ще увиснеш.Аз за 3 семици свалих 5кг.,но от 1 седмица спортувам всеки ден.

# 136
Момичета как  сте? При мен празниците ми донесоха 1кг. отгоре.Но от днес пак съм на ринга.Нямах прегрешения със сладки и тестени , но надхвърлих точките.Днес хапнах 100гр. обезмаслена извара , а за довечера замислям шунка или омлет от две яица.

# 137
Момичета как  сте? При мен празниците ми донесоха 1кг. отгоре.Но от днес пак съм на ринга.Нямах прегрешения със сладки и тестени , но надхвърлих точките.Днес хапнах 100гр. обезмаслена извара , а за довечера замислям шунка или омлет от две яица.

Цял кг....може би е задържана вода..не ми се вярва.Пробвай пак да се притеглиш утре сутрин.

# 138
Сигорно е от това и се надявам да е така, защото  хапнах повече салати,сирене , кашкавал, пилешко, скара , но бях на бунгала и знаеш как е.Ще видя утре какъв ще е резултата и ще докладвам.

Благодаря, че ме успокои малко!

# 139
Здравейте, минавам само да ви поздравя  Hug.
Днес съм на лунната диета, от утре пак с вас. От 4-те дена освинване качих 1кг, ама то и ядене падна.
 До утре точки  smile3525.

# 140
Добро утро момичета  bouquetного съм щастлива.Тази сутрин кантара показа 64,90.Надявам се до неделя да е 64,00 Joy

# 141
Добро утро на всички.Аз от 01.05. реших да пробвам малко да погладувам,че да видим какъв ще е ефекта.Пожелавам успех на всички точици  Hug  bouquet

# 142
Ееееей всички ли се изгубихте.. #CrazyАз съм толкова окрилена от резултата Joyкажете при вас как върви?  bouquet

# 143
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ ДАМИ И МОМИЧЕТА !
ВЕЧЕ 10 ДЕН СЪМ НА ТАЗИ ДИЕТА И РЕЗУЛТАТ 1 КГ
НО ПРИ МЕН МОЖЕ И ДА Е ДРУГА ПРИЧИНАТА -БЯХ НА ЯПОНСКО ЧУДО-14 ДНИ -РЕЗУЛТАТ 3 КГ И СЕГА ОТ 10 ДНИ СЪМ НА ТОЧКОВА ДИЕТКА .
ДИЕТАТА Е ГОТИНА НЕ Е ТРУДНА ,НЕ ГЛАДУВАШ МАЛКО СТИМУЛ НЯМА НО ЯВНО ИМАМ МНОГО ЗА РАЗГРАЖДАНЕ.
МОЛЯ ПО-ОПИТНИТЕ ПИШЕТЕ ИМАМ ЛИ НАДЕЖДА  Cry

Последна редакция: пт, 04 май 2007, 10:37 от jel

# 144
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ ДАМИ И МОМИЧЕТА !
ВЕЧЕ 10 ДЕН СЪМ НА ТАЗИ ДИЕТА И РЕЗУЛТАТ 1 КГ
НО ПРИ МЕН МОЖЕ И ДА Е ДРУГА ПРИЧИНАТА -БЯХ НА ЯПОНСКО ЧУДО-14 ДНИ -РЕЗУЛТАТ 3 КГ И СЕГА ОТ 10 ДНИ СЪМ НА ТОЧКОВА ДИЕТКА .
ДИЕТАТА Е ГОТИНА НЕ Е ТРУДНА ,НЕ ГЛАДУВАШ МАЛКО СТИМУЛ НЯМА НО ЯВНО ИМАМ МНОГО ЗА РАЗГРАЖДАНЕ.
ПОЛЯ ПО-ОПИТНИТЕ ПИШЕТЕ ИМАМ ЛИ НАДЕЖДА  Cry

Колко кг си?Колко си висока?Колко искаш да бъдеш?На колко си години?Едва тогава бих могла да дам съвет.

# 145
Здравейте всички!

Крисси Браво за резултата   Grinning

Аз бях стигнала 59.5кг., но след празниците станах 60.5, а тази сутрин като се изтеглих бях 60.2.
Много сам разочарована от себе си, но продължавам. Днес хапнах 300г. шунка, а довечера омлет и савсем малко сиреце обезсолено.

# 146
години 39 ,170 см, 71 кг  #2gunfire
Най-добре се чувствам 64-65 кг

# 147
Здравейте и от мен.
През празниците си върнах всичко свалено, но то не беше ядене не беше освинване... От вчера съм пак на точки... но май прекалявам със салатите... До август трябва да съм махнала 10 кг и как ще стане просто и фантазията ми не го побира... Мечтата ми е да се събера в една прекрасна синя рокля, но за това ми трябват 15 - 18 кг... Толкова съм качила от последното й обличане преди 5 години... Стискам палци на всички

# 148
 Embarassed Embarassed 54 точки излапах днес. Пустия сладолед ме изкуши. 6те се  #2gunfire

Браво Крисси за свалените килограми. Продължавай все така.
С инат и воля всичко се постига newsm10

# 149
години 39 ,170 см, 71 кг  #2gunfire
Най-добре се чувствам 64-65 кг

Ами пробвай и със спорт не само диета.

Bonita-и аз снощи хапнах сладолед....много ме е срам.Ама хора сме.Но за сетка на това тази сутрин тренирах 30 мин на кростренажора и се чувствам прекрасно.

Общи условия

Активация на акаунт