Точкова диета за сериозни мами и девойки 2

• 42 045
  • 353
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
SMATA6 SI ZELETO KOLKO TO4KIE I MAZNINATA I GOTOVO Peace

# 211
Здравейте, включвам се и аз!

Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 16:58 от daskalicata

# 212
Zdraveyte!Iskam i az da pocna tazi tockova dieta.Mnogo iskam  da si napravya  linia na

otslabvaneto---shte mi kaje li nyakoy kak?

# 213
  • нейде там, където ....
Zdraveyte!Iskam i az da pocna tazi tockova dieta.Mnogo iskam  da si napravya  linia na

otslabvaneto---shte mi kaje li nyakoy kak?

Най-лесно става, ако си харесаш нечия лентичка и крикнеш върху нея. това те води до сайта, в който е създанеда. там има инструкции, които просто следваш. опитай и от моята , ако искаш. хубавото е, че като сменяш килата, просто в адреса променяш цихрата им, не се налага да влизаш пак в сайта. ако има проблем,  пиши

# 214
Благодаря ти ,jd!Ще се опитам да си направя още сега---много са готинки  !!!

# 215
И аз се включвам!

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 23:11 от mamce

# 216
Искам да изпробвам тази точкова диета.Видях,че има много добри отзиви.Дано и при мен да се получи

Последна редакция: ср, 13 юни 2007, 23:16 от mamce

# 217
Здравейте,точици?Къде се губите?Защо от петнайсетина дена няма активно точкуващи и публикации?Да не се отчаяхте нещо,а?Аз на вас разчитам.

# 218
Свалих за около 10 дена 3кг - без специални диети,само дето на обяд и вечеря си похапвах черешки.Не съм ги претегляла-хапвах толкова,колкото ми се искаше.Но почнах да избягвам да вечерям след 19ч.Спрях и Кларинола / CLA-1000 / - 3 опаковки взех,но не ми помогна.То с него трябва и да спортуваш яко - иначе не ти действало,дори в някои случаи вредяло.Отнася се за всички хр.добавки с L-карнитин---четох го  в сп."Максимум" м.май,стр.69,статия от Проф.Д-р Б.Попов-ръков.катедра"Хигиена,екология и хранене" към МУ-София.Сега искам да опитам и с точковата диета.Разгледах форума.Има добри отзиви,но май няма желаещи.Къде сте точкуващи?Дайте ми кураж и хъс,че имам много за сваляне.

Последна редакция: сб, 16 юни 2007, 19:58 от mamce

# 219
Айде да събудя диетата. От 2 дена съм на нея. Има резултат. Утре заминавам на море. Ще я спазвам стриктно и, ще докладвам след около 20 дена.
Почнах я защото много наподобява Аткинс и НВД. Аз с НВД свалих близо 30 кг, но после леееко се поотпуснах по коледа и от тогава се лутам. Време е пак да се стегна и да сваля още 20 и, ще съм парче Simple Smile

Взех си един тефтер. Разпечатах си диетата с храните и точките. Лепнах ги на една страница. Пиша абсолютно всяка поета храна. Не ми е търудно.
Айде ад видим.

# 220
За обяд, ещ си правя омлет с 1 яйце, отгоре замразени зеленчуци от пакет и малко кашкавалче.

за вечеря валено пиле и зелена чушка и 1/2 краставица. Пия вода. изтекох....

# 221
  • нейде там, където ....
Не мога да си смятам точките, като е готвено и това  си е. Уж по правилата, а резултат няма. Ако не ги мисля толкова, някак неусетно става.

# 222
Не мога да си смятам точките, като е готвено и това  си е. Уж по правилата, а резултат няма. Ако не ги мисля толкова, някак неусетно става.
От опит да ти кажа, тази диета не дава бързи резултати, но затова пък са трайни  Peace Аз с нея свалих 8кг. за 2,5 месеца. Да не говорим, че съм прегрешавала понякога и въпреки всичко действа. Дори твърдя, че най-добрият начин за успех е да се спрат всякакви въглехидрати.Ако прегрешиш с плод или зеленчук, няма проблеми, но с хляб не  Naughty Търпение и успех   bouquet

# 223
  • нейде там, където ....
Аз съм търпелива. Свалих 11.5 кг за половин година. Надявам се да е трайно. Мислех, че ще е по-лесно да смятам точки, отколкото калории. А и тук си харесах доста неща за похапване. Лошото е, че като опитам да смятам точките на готвено, уж е добре, а ефекта го няма. Като се стремя само горе-долу да съм в норма - неусетно се свалят грамчетата, ама да не ям манджи . . пък аз си ги обичам. А и дечко ме гледа подозрително, че сипвам на него, а на мен - не. И иска филии със сладко.
Излях си мъката. Ако някой успешно бори манджи и точки, моля да каже как става

# 224
Запис. От утре запо4вам и аз.Преди да родя я пробвах и останах много доволна от резултата

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 12:38 от stani88

Общи условия

Активация на акаунт