Профче, аз пък средна работа 166-168.

Накратко, кадърът е пуснат от Сокчовата агенция заедно с други кадри и съссъобщение какво ще направят с преследвачи обиждащи подопечните им. Обаче фенки на Сокчо вместо да се впечатлят от причината за пускането на кадрите и съобщението от агенцията му, се размечтаха да седят на мястото на плюшеното мече и в кочментарите преливаше от жаргон по темата и не става за преразказване 

.
, разсмя ме 2в1. Оранжевият клоун определено има нужда да му пратим малко кукери. 

През свободното време се занимавам обаче с адашчето ти - един път у тях, друг път у нас, че си имат грижи сестра ми. Затова и малко бавно напредвам напоследък, минавам веднъж на няколко дни и по диагонал, но ще наваксвам и се радвам, че не изоставяте темата.

, Сохьон от Girls’ Generation, която от 5 месеца учи цигулка, ще се появи в класически концерт на на 8-ия редовен концерт на Sol Philharmonic Orchestra, който ще се проведе от 20:00 часа на 13 март в концертната зала Lotte в Сонгпа-гу, Сеул. В това изпълнение Сохьон ще изсвири известния Чардаш („Csárdás“) на Виторио Монти. Да ви припомня произведението, хем да живнете съботно-преди-обедно.
.
.
Препоръчани теми