АС и други романтични К-драми - тема 15

• 22 961
  • 707
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
Kaто гледам тези разкошни библиотеки и нещо започва да ми лази по кожата, да ме сърбят ръцете и да изпитвам истинска завист. Thinking Дали в минал живот не съм била буквояд? Rolling Eyes Знам само, че една от несбъднатите ми мечти бе да се занимавам с документи, архив ...от този род. Нищо, в следващия живот!
Сега ви благодаря, момичета, за тази разходка! Flowers Hibiscus
"Spooky in love" и ""Love on the menu" от корейските предложения, са вече започнати и засега оставам на клончето. И двата сериала са съвременни. Първият е свързан с призраци, но без ужасии и върви доста увлекателно.  Вторият е микс от семейни отношения, романтика, бизнес и първа любов. Голяма бъркотия е, но предполагам всичко да си дойде на място...Само търпеливо да гледам 50 епизода. Rolling Eyes Господ да ми е на помощ! InnocentHands Pray

# 706
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ау, 50 епизода! Много ми се виждат.

Тези дни съм залята от суперзвездни корейки, загубили килограми до степен да не приличат на себе си. Отвратително е. От все сърце се надявам този тренд да отшуми по най-бърз начин.
Скривам в спойлер, защото "сега" е направо плашещо.
Ким Джи Уон -
Скрит текст:
Преди
Сега

Уенди (Red Velvet) -
Скрит текст:
Преди
Сега

Asa (BABYMONSTER)
Скрит текст:
Преди
Сега

За разведряване разказвам малка история за момчетата ми.
Една от старите си песни, които изпълняват на сегашното си турне, е FAKE LOVE. Обаче не обичат да им е скучно на тях самите и при изпълненията на старите им песни изсипват всичката си щуротия на сцената. Например изпяват понякога ред текст, нямащ нищо общо с оригинала. В случая RM рапира с нещо звучащо страшно близо до оригинала, но със съвсем друго значение, в част от песента, в която се редуват той и Джунгкук (JK).
В оригинала изглежда така:
RM - I wanna be a good man / Искам да бъда добър човек
JK - just for you                       / само за теб
RM - 세상을 줬네 (sesang-eul jwossne)  /Дадох ти света
RM - 전부 바꿨어 (jeonbu bakkwoss-eo)  /Промених всичко
RM - Now I don't know me,   /Сега не се познавам,
JK - who are you?                  / кой си ти?

Обаче изпятото, мисля в Париж, изглежда така:
RM - I wanna be a good man / Искам да бъда добър човек
RM - Jungkook bought croissant  /Джунгкук купи кроасан
RM - Jungkook bought croissant  /Джунгкук купи кроасан
RM - Now I don't know me,   /Сега не се познавам,
JK - who are you?                  / кой си ти?
И двамата се заливат от смях. Подозирам, че не е съвсем импровизация, а вътрешнозаводски хумор още от времето на излизането на песента преди 8 години, но позабравен и поднесен сега на съвсем точно място.
Корейското произнасяне звучи почти еднакво при рапирането, както на jeonbu bakkwoss-eo (чонбу-бакуО-со), така и на Jungkook bought croissant (Чонгкук-бот-кроАсан). Но смисълът на тази част така се променя, че няма как да не се посмеят, а и аз с тях. Joy
https://www.youtube.com/shorts/dO8IB4Z6nE4

Не знам с телефоните как ще виждате подредбата, че да разберете какво говоря.

# 707
  • пак на Рив Гош
50 епизода са съботно-неделните "сапунки", които обикновено се радват и на високи рейтинги.

Профи, вижда си се и се разбира и от телефона  😀
Скрит текст:

И аз се надявам  тенденцията за прекалената слабост скоро да премине, че ни развалиха актрисите! В последните месеци вкараха в "калъпа" още две - Ан Ън Джин и Ким Мин А, които си бяха много добре, а сега са плашещо слаби 🤨🤐

Общи условия

Активация на акаунт