АС и други романтични К-драми - тема 15

• 5 425
  • 198
  •   1
Отговори
# 195
Профи, какво значи "уау"? За един може да е такъв, за друг боза, за трети загуба на време... всеки си има предпочитания и нагласи, които не са задължителни за другите Hug.

К-поп Последно прослушване - главният е брат на Пак Ючон (TVXQ/JYJ), който беше любимец на Рори, а главната е сестра на друг бивш идол от несъществуващата вече MBLAQ. Добре започна, но заради нисък рейтинг намалиха епизодите и съвсем обезмислиха сериала, защото претупаха финала и останаха доста неизяснени неща.
Каквото ще става, ще става - един от по-разкрепостените сериали за онова време. Беше си хит, но някои корейци негодуваха и искаха да му сложат знак Sign Underage. Ерик не разочарова Wink.
Да се влюбиш в Париж - една от най-рейтинговите драми за времето си, но с малко никакъв финал. Част от трилогия, която включва още Lovers in Prague и Lovers. Актрисата в главните роли в първия и последния е една и съща. Сценаристката е известна с Гоблин, Потомци на слънцето, Тайната градина, Честта на джентълмена, Наследници...
Хей, госпожице - стандартна романтична комедия, с която се опитаха да повторят успеха на Моето момиче, но не им се получи въпреки, участието на И Да Хе. Става за разпускане.
Зад всяка звезда - не лош сериал, в който се появяват с камео участие доста известни актьори/актриси, които играят себе си.

# 196
  • Варненска клюкарка
Марги, добре че писа, чудех се какво става. Бързо да минават грижите! За адашката ми не посмях на 7-ми да поздравя, но щом споменаваш значи може Flowers Four Leaf Clover Heart.
Поздравявам и всички именици днес Flowers Four Leaf Clover

Аз си имам любимо определение по въпроса за Хе Юн и сегашния и вид, как от хлапачка се превърнала в жена - известен корейски блогър пишещ за шоу който каза "УСок превърна Хе Юн в жена", пък феновете не се уморяват да го повтарят Joy Ама и още режисьорът на Бегача беше казал почти същото - един ден докато я наблюдавал как работи си дал сметка че неусетно се е превърнала в прекрасна млада жена.

За сериала на Ломон и Хе Юн ще изчакам и днешната серия пък да видим. Това в цитата не знам как да го разбирам, рейтингът висок, пък в зрителската група  от 20 до 49 е с рейтинг 1,5% Кои са тези дето са навъртяли 4,6% в пиковете? Едното е наистина висока цифра като за първа серя, наскоро Паковия приключи точно с толкова, пък другото е малко... обърках се 33uu

Фентъзи романтичната комедия на SBS „From Today I Am a Human“ се появи премиерно на 16 януари и веднага привлече вниманието на зрителите. Първият епизод достигна пик от 4,6% рейтинг, с 1,24% рейтинг сред 20-49-годишните..

Снощи ми излезе един кадър със Сокчо от летището на път за Тайпе и наградите Голдън диск, т.е. с малко закъснение от събитието от миналата седмица, явно някой от снимащите все пак се е осмелил да го покаже, въпреки предупрежденията на агенцията... Накратко, Сокчовите хора го бяха сложили да седне зад гъста декоративна растителност - папрати, палми и други зелении, един му вееше с нещо, охраната се беше навел към него да го прикрие, или да му помогне някак, мениджърът му едно такова метър и половина имаше доста загриено изражение, докато стоеше срещу своя човек, а самия Сокчо си вееше с ръка, хора надничаха между зеленината, доста ясно си личеше суетнята около него...  Изглеждаше като да му е прилошало, ама и с тоя глад, който си причинява, не лошо да му стане, ами не знам. Запазих видеото но тази сутрин вече го нямаше....

# 197
  • Русе
Започнах "Може ли да се превежда любовта" и засега ми е интересен. Двамата ГГ много добре  си стоят ( аз обикновено намирам махна ту на единия, ту на другия) - Ким Сон-Хо не бях го виждала от "Ча-ча-ча" и отново ме убеждава в своите актьорски качества. Харесвам това момче и това си е!!! Simple Smile
Тази вечер чакам  "Несъмнено твой"  с "гласът" Choi Jin Hyuk ( и него отдавна не съм виждала) и Oh Yun Suh ( нямам спомен за нея) - и тук ще разпускам.
Другата ми "среща" е с "Крадеца"...Simple Smile Тежка събота! Joy

# 198
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, или го гледат лелки и баби, като моя милост Stuck Out Tongue Winking Eye, или на него са наблегнали представителите на тийнейджърската аудитория. Останала съм с впечатление, че докато какичките и батковците разпускат вечер по барове и ресторантчета, наблягайки на соджуто, пъпчивата младеж има опцията да зяпа сериали по време на излъчването им. Висенето в нета е друга тема. Поне тези, на възраст 20-40 години, не си стоят вечер предимно вкъщи пред телевизора. Това обяснява разликата между общ рейтинг и този по възраст.

2в1, благодаря за резюметата. Оставам с впечатление, че съм уцелила заглавията. Малко ме притесняват двата нескопосани финала, ама нека стигна дотам. Все пак още дори не съм ги почнала. Joy

Общи условия

Активация на акаунт