АС и други романтични К-драми - тема 15

• 23 540
  • 719
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
Kaто гледам тези разкошни библиотеки и нещо започва да ми лази по кожата, да ме сърбят ръцете и да изпитвам истинска завист. Thinking Дали в минал живот не съм била буквояд? Rolling Eyes Знам само, че една от несбъднатите ми мечти бе да се занимавам с документи, архив ...от този род. Нищо, в следващия живот!
Сега ви благодаря, момичета, за тази разходка! Flowers Hibiscus
"Spooky in love" и ""Love on the menu" от корейските предложения, са вече започнати и засега оставам на клончето. И двата сериала са съвременни. Първият е свързан с призраци, но без ужасии и върви доста увлекателно.  Вторият е микс от семейни отношения, романтика, бизнес и първа любов. Голяма бъркотия е, но предполагам всичко да си дойде на място...Само търпеливо да гледам 50 епизода. Rolling Eyes Господ да ми е на помощ! InnocentHands Pray

# 706
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ау, 50 епизода! Много ми се виждат.

Тези дни съм залята от суперзвездни корейки, загубили килограми до степен да не приличат на себе си. Отвратително е. От все сърце се надявам този тренд да отшуми по най-бърз начин.
Скривам в спойлер, защото "сега" е направо плашещо.
Ким Джи Уон -
Скрит текст:
Преди
Сега

Уенди (Red Velvet) -
Скрит текст:
Преди
Сега

Asa (BABYMONSTER)
Скрит текст:
Преди
Сега

За разведряване разказвам малка история за момчетата ми.
Една от старите си песни, които изпълняват на сегашното си турне, е FAKE LOVE. Обаче не обичат да им е скучно на тях самите и при изпълненията на старите им песни изсипват всичката си щуротия на сцената. Например изпяват понякога ред текст, нямащ нищо общо с оригинала. В случая RM рапира с нещо звучащо страшно близо до оригинала, но със съвсем друго значение, в част от песента, в която се редуват той и Джунгкук (JK).
В оригинала изглежда така:
RM - I wanna be a good man / Искам да бъда добър човек
JK - just for you                       / само за теб
RM - 세상을 줬네 (sesang-eul jwossne)  /Дадох ти света
RM - 전부 바꿨어 (jeonbu bakkwoss-eo)  /Промених всичко
RM - Now I don't know me,   /Сега не се познавам,
JK - who are you?                  / кой си ти?

Обаче изпятото, мисля в Париж, изглежда така:
RM - I wanna be a good man / Искам да бъда добър човек
RM - Jungkook bought croissant  /Джунгкук купи кроасан
RM - Jungkook bought croissant  /Джунгкук купи кроасан
RM - Now I don't know me,   /Сега не се познавам,
JK - who are you?                  / кой си ти?
И двамата се заливат от смях. Подозирам, че не е съвсем импровизация, а вътрешнозаводски хумор още от времето на излизането на песента преди 8 години, но позабравен и поднесен сега на съвсем точно място.
Корейското произнасяне звучи почти еднакво при рапирането, както на jeonbu bakkwoss-eo (чонбу-бакуО-со), така и на Jungkook bought croissant (Чонгкук-бот-кроАсан). Но смисълът на тази част така се променя, че няма как да не се посмеят, а и аз с тях. Joy
https://www.youtube.com/shorts/dO8IB4Z6nE4

Не знам с телефоните как ще виждате подредбата, че да разберете какво говоря.

# 707
  • пак на Рив Гош
50 епизода са съботно-неделните "сапунки", които обикновено се радват и на високи рейтинги.

Профи, вижда си се и се разбира и от телефона  😀
Скрит текст:

И аз се надявам  тенденцията за прекалената слабост скоро да премине, че ни развалиха актрисите! В последните месеци вкараха в "калъпа" още две - Ан Ън Джин и Ким Мин А, които си бяха много добре, а сега са плашещо слаби 🤨🤐

# 708
  • Варненска клюкарка
Ауу, защо Ким Джи Уон изглежда така? Само преди два месеца на шоуто на Булгари, където със Сокчо ги обявиха за новите посланици беше с доста приятни извивки на раменете, доста контрастираше с прекалено слабата Уон Йонг от другата и страна, а напресните снимки по-горе даже е плоска отпред  Flushed Бях носила снимки от шоуто на Булгари, а тук дори не бих я познала, ако Профа не беше написала че е тя.

Шортче от събитието, тогава, както и под това видео се смляха да разпъват Сокчо, че не си сменил мястото с нея за да я защти от дъртия нахалник, едва ли се сещат че по такива събития, самоволни промени не могат да се правят, всяко място на първия ред е определено предварително, а и той е в същата позиция като нея и не би насочил вниманието към възпитанието на на един от босовете на компанията. Вече два месеца мине се не мине и се присещат за случая. Но тя като гледам запазва хладнокръвие, Сокчовата физиономия е по смугена от нейната. Много ме е яд когато видя такива дъртаци да се излагат по този начин, когато се озоват до някоя красива жена, за мен нивото на бранда им моментално отива на дъното.Толкова много ми контрастира дъртака с корейските мъже по публични събития, където те се държат с дамите все едно са от кристал.
https://youtube.com/shorts/RgOrnDTGBsM?si=Cbki4sgTAo7hFO0Q

Не вярвам модата на слаботията да отмине, хейта за няколко килограма е страшен и предпочитат да припадат от глад, откоркото да ги разпъват за килограми. Шин Мин-А през ноември заради леко очертало се коремче под свободната линия я изкараха бременна, а след като агенцията им с Ким У Бин отрече веднага се почна в стил "а,  ясно, значи е напълняла..." Наскоро Хьори се извиняваше и обещаваше че ще вземе мерки , а случая подобен- очертало се коремче под свободна рокля. Преди време ми попадна интервю на Ким Мин Ха, колежка на Джуно в сериал от миналата година, която говореше че докато била дебела получавла предложения само за малки роли на втори и по заден план. Сега я погнаха че е ужасно слаба и се чудят болна ли е. Наистина няма угодия. Аз от месеци не спирам да мрънкам на какво е заприличал УСокчо, добре, че напоследък е позагладил малко ръбовете, но още трябва.

Пако го спрягат с някаква блогърка и певица. Някой има ли представа за коя става въпрос? Те много от айдълките водят и блогове, сещам се за няколко имена, ама  не съм чувала слухове за него и някоя конкретна дама.
https://youtube.com/shorts/oxoClKWG5Tg?si=BEVHFXbU57JApB6N

Преди 2 години след Рънъра Сокчо по подобен начин го бяха изловили на стари снимки с някаква моделка на име Чун ДжиСу, поотделно разбира се. Вниманието първоначално беше привлякла една снимка от ЧеДжу разделена на две, нейната и неговата половини бяха в инстаграмите им рубликувани половинки през 3 дни  в началото на 2022 година. Като се свържеха двете части се виждаше как седят на маса пред хотел, пред тях чаши с еднакви фрешове и нататък подобни снимки от едни и същи места- изложби, на поход сред природата, от фитнеса и други подобни регулярно бяха публикували през няколко дни от едни и същи места до към ноември 23-та. Агенцията му моментално отрече, с обяснението че са приятели от колежа, но вероятно и защото към момента вече не бяха заедно. Моделката пък пусна снимка за ръка, преплела пръсти с някакъв популярен DJ с когото имаше още снимки в профила и, които не оставяха двусмислено впечатление за отношенията и с него.
Със сигурност доста народ биха изловили по този начин, ако имат търпение да ровят, ама ми стана любопитно коя ли свързват с Пако?

Като изключа безкрайните турски лакърдии, само един корейски сериал съм гледала с 57 серии, някъде от към 40 бяха започнали да преливат от пусто в празно и до края го изгледах с мишката, но вече ми е трудно да гледам дори 16 серийни, с няколко изключения разбира се. Сега форматът 10-12 най ме устройва. Ще прегледам друите заглавия които споменахте.

# 709
Напънах са да загледам нещо кратко и се спрях на "Утре отново на работа" със Со Ин-Гук. Гледам тук - https://m14.doramalives.news/dorama/zavtra_snova_na_rabotu/series1/  с озвучката на DubLik.Tv
Скучновата ми беше първата серия, едвам я изгледах. Малко ми е безлична главната актриса, но предпочетох офисния романс пред разните му к-драми с фантастичен елемент. Ще видя как ще ми върви по-нататък. Симпатичен ми е актьорът Канг Ки Дунг от втория пласт герои. Съвсем наскоро бе съобщено, че Канг Ки Дунг и съпругата му очакват близнаци. Това е интересна шега на съдбата, предвид това, че в "Утре отново на работа" той играе баща на близнаци.

Разочарована съм, че доста голяма част от сериалите в горния сайт, където съм свикнала да гледам, са достъпни само за регистрирани в сайта потребители. Дори и стари и добре отлежали сериали, разбирай такива, дето вече само Профа не ги е гледала Mr. Green,  са с такова ограничение. Нейсе. И без това съм ограничила гледането на сериали до санитарен минимум за сметка на музикалните видеа в ютюб.

# 710
  • Русе
"SBS продлил "Менеджера Кима" на две дополнительные серии
"Агент Ким снова в деле"!!!
14 июля представитель телеканала SBS сообщил изданию OSEN:

«В эфир выйдут два специальных эпизода дорамы «Менеджер Ким». Конкретное содержание еще планируется, и мы предоставим более подробную информацию позже».

Таким образом, после финальной серии 25 июля, две специальных серии выйдут в эфир 31 июля и 1 августа."
.................
По-официално и достоверно от това...дали има?!
....................
Днес на живо се излъчва церемонията на наградите на Blue Dragon 2026.
12.30  наше време - червения килим
14.30   - самата церемония
■KBS YouTube
[https://youtube.com/live/ESBJrPlhntU?si=_-Ao3YKe0ipoJ9KB](https://t.co/tPdOsBqfol)
■LIVE ON PRIZM
[https://global.prizm.co.kr](https://t.co/hbrIbU1ykY)

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 13:35 от winona

# 711
  • Варненска клюкарка
Уин, едно уточнение, това са 5-те награди  Blue Dragon ОТТ 2026 т.е за  стрийминг платформи, а не филмовите за кино,, които са през ноември и тазифгодина ще са 61-во издание. Освен ако и тези не са ги омесшали както са всичките им друти натради за сериали, филми, стрийминг, музика... .
 По-късно ще има повече, аз си видях Сокчо, който взе поредната натрада за популярност,  която по принцип е извън програмата за художествено съдържание, предполагам че неговата е за риалитито му по НФ You Camp  преди около е месеца, или просто защото по принцип е много популярен.Юна я обявиха като водеща, ясно чух МС, тази година много внимателно стъпвше на червения килим, макар че нямаше дъжд, но явно още я държи спомена от миналогодишното падане.  Отгледала си е разксошна коса до кръста. Хе Юн до последно водеше  в класацията за популярност, риалитито им с Декс Свежо от морето имаше повече гледания от Сокчовото, но я няма на наградите, явно вече ще е така- когато Сокчо е на награди, тя нама да ходи на същите и обратно... Феновете и се възмущават от несправедливостта спрямо цифрата и на популярност от гласуванията 41% (Сокчо е с няколко процента по малко) и че наградада е взела не съм сигурна в името Им Джи Йон май беше... Айю не я видях сред нагадените, тя май пристигна на подземния паркинг, защото от там ми излязоха първите кадри, сякаш не мина през червения килим и беше придружена от верния си г-н Пак, който я следва дори в залата.
https://www.youtube.com/shorts/Hy9xifpUp2k

И на сцената си има придружител и нещо ми се струва че фъфли ли?
https://www.youtube.com/shorts/h9B5UeU6lPo

Тази беше много красива
https://www.youtube.com/shorts/hY7yYE9hOys

Сокчо както венаги на  официални събития е най елегантния мъж който видях
https://www.youtube.com/shorts/Iu8I6QslSyw

Ким Го Ън
https://www.youtube.com/shorts/clehBvAQfdQ

Юна

Още не съм разбрала кой беше, ама единия сякаш се беше обличал на тъмно с първото което е хванал от гардероба- измачкано бяло сако,  по-късо и тясно, направо опънато по гърба му и вероятно затова и вирнато точно отзад, утре ще се чуе...

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 20:26 от Беллора

# 712
Ей тук има мнооого снимки на участващите в събитието - https://www.soompi.com/article/1858990wpp/stars-rock-the-red-car … gon-series-awards

Най-готини са двамата актьори дошли с военните си униформи, тъй като в момента са отбиващи военната си служба. Единият освен номиниран в категория „Най-добър нов актьор“ за изпълнението си като Ким Геон У в Netflix K-Drama If Wishes Could Kill, е и много красив.
https://x.com/zz6zn/status/2083127905115365478

# 713
А другото войниче Song Geon Hee беше "третото колело" в Бегачът.

Допълнителните епизоди на Агент Ким са повторения на някои моменти от сериала плюс интервюта с актьорите.

# 714
  • Русе
Честито на победителите!

Листа с категориите:
Grand Prize (Daesang): Kim Go Eun — You and Everything Else
Best Drama: The Legend of Kitchen Soldier
Best Variety Program: Better Late Than Single
Best Actor: Park Hae Soo — The Scarecrow
Best Actress: Shin Hye Sun — The Art of Sarah
Best Supporting Actor: Yoon Kyung Ho — The Legend of Kitchen Soldier
Best Supporting Actress: Park Bo Kyung — The Art of Sarah
Best New Actor: Kim Jae Won — Yumi’s Cells 3
Best New Actress: Jeon So Young — If Wishes Could Kill
Best Male Entertainer: Kim Won Hun — SNL Korea 8
Best Female Entertainer: Kim Sook — Screwballs: The Rival
Excellence Award, Male Entertainer: Joo Woo Jae — Screwballs: The Rival
Excellence Award, Female Entertainer: Jung Yi Rang — Dabang Sisters
Best New Male Entertainer: Kim Kyu Won — SNL Korea 8
Best New Female Entertainer: Shim Ja Yoon (Yoon) — The White Collars 2
Popular Star Award: Go Youn Jung
Popular Star Award: Byeon Woo Seok
Popular Star Award: Yoo Jae Suk
Popular Star Award: Lee Soo Ji
Global Icon Award: Go Youn Jung — Can This Love Be Translated?
OST Popularity Award: Ahn Yujin — The Legend of Kitchen Soldier OST

# 715
Отделих си около половин час да изгледам част от ток шоу, с участието на собственика на JYP Entertainment Парк Джин-Йонг. Не го харесвам, прекалено ексцентрична личност е за моя вкус. Но няма как да не призная и оценя услията, които полага за да е в топ форма вече повече от 30 години в индустрията, макар някои да са стряскащи. Освен това е любящ баща на две дъщерички, на 7 и на 6 години, макар да е вече на 54. Не показаха много от дома му, но и видяното впечатлява достатъчно. Повече във видеото - https://www.youtube.com/watch?v=WB_wBGBTexM

# 716
  • Русе
Най-после открих

Новите корейски предложения за м.Август
03.08 Любимый сотрудник / Favorite Employee /- п/в , комедия , 12еп.
07.08 Чеболь против детектива 2 / Flex X Cop 2 / - п/с , продължение , 14еп.
07.08 Эта проклятая любовь / Our Sticky Love / - петък, 12 еп., роман.комедия
10.08 Ловушка желания / A Trap Called Desire / - 100еп.
19.08 Хорошо, давай разведёмся / Okay, Let's Get a Divorce / - с/ч , 12 еп.
24.08 Новый рекрут 4 / New Recruit 4 / - п/в, черна комедия, армия , 8 (12)еп.
28.08 Мышеловка / Mousetrap / Deuljwi / - петък, 10еп., детек.трилър
29.08 Игра в четыре руки / Four Hands / - 12еп., с/н , СОН КАНГ + И ДЖУН-ЙОН

# 717
  • Варненска клюкарка
Проф, добре че каза, аз даже не бях разбрала че сайта иска регистрация, просто видях че един сериал тръгва,, друг не, но нито веднъж не ми е изскачал прозорец за регистрация Rolling Eyes Предпочитан сайт ми е и сигурно ще се регистрирам, не ми се обикаля да търся по други места. Аз най-трудно харесвам, да не кажа хич  офис романси, с най висока вероятност е да ме приспят, ама напоследък покрай нещата дето ме връхлетяха не мога да се филмирам и с друго, концентрирането ми не се получава никак и изпускам детайли от историите, та ще почакам да предложите нещо дето ще поискам да видя. Виждам че Сонг Канг ще е чак в края на месеца, дано преди това ми дойде настроение.
Аз рядко раздавам непоискани съвети, ама пак да кажа че съм почти сигурна че Короната ще ти хареса, има наистина много смях, действието тече бързо и е от типа мозък на нощното шкафче Joy Не ми обръщай внимание че порядъчно ги окастрих, това са си моите бръмбари... Впрочем преди дни ми попадна видео от техния бтс, на ранен етап от снимките миналия септември, или октомври,  където се вижда че АйЮ преглъща и потупва уши, със сигурност към онзи момент отново е имала сегашния си здравословен проблем, който е цикличен. На вчерашните награди на сцената я придружи Джу Джи Хун, а тя сякаш говореше тихо и бавно и произношението и ми се видя странно (тя чува собствения си глас като на крайна степен на усилвател и кънтящ с ехо) нямаше и типичната усмивка като за такива събития. Тръгна си веднага след като си произнесе речта, снимки със Сокчо не видях, а и феновете и видимо зазвучаха минорно.
Войничетата с тези барети едва ги различих, Гонг Хи когато е с коса е много красив също.

Разбрах кой се е появил в тясното сако, което му стои,  особено в гръб като да е с 2 номера по-малко. Не ми се вярваше че може да е Ким У Бин, че е посланик на Ралф Лорън, ама факт. Опънатите хоризонтални линии на нивото на плешките, измачканото и вирнатото над задните му части ще го спестя...
Скрит текст:

Иначе имаше комичен момент в негово изпълнение, когато на сцената се появи жена му и той силно извика от публиката и всички в  залата прихнаха на глас Joy Представяте ли си до какви абсурди стигат съпрузи корейски селебрита да не могат да пристигнат заедно на общо събитие. И Бинчови така на други награди... Сокчо беше голяма сухария, друг път беше един от онези дето правеха рейтинг на подобни заспали шоута, а сега го бяха наредили на масатаа на колегите му от риалитито на НФ забравих им имената на колежката и колегата, от другата му страна Ю Дже Сок с който тази година забравих в 3 или 4 шоута бяха. Толкова скучно че видеата с него ми излизат с по 0 до 50-на коментара и то повечето са сини сърца, тове е нещо като негов запазен знак.

В предишното мнение забравих да кажа че тази седмица се случи немислимото и сериалът на Нам Джу Хьок мина пред последната серия на Мениджър Ким в НФ, т.е. застана на първото място, а мениджъра достигна рейтинг 23% и е трудно нещо да го изпревари и то на финала. Аз, ако ще загледам в нещо, може да опитям с True Ediçation  (Истинско образование), не звучи много вдъхновяващо като заглавие, но пише че е  влязъл в топ 10 на  най популярните не англо езични  сериали на Нетфлекс- заел е  4то място след 3те сезона на Игра на калмари.  

Проф разсмя ме със съвпадението за близнаците, но пък съм чела как актьорите си имат неписани правила, примерно да не лягат в ковчег, защото до една година сума и народ, дори млади актьори след такива снимки са починали.  В турски сериал се сещам каак героинята направи 2 аборта от любимия мъж, а после в реалния живот направи няколко и то след ин витро, остана без деца, пък  екранната и любов, в реала с жена му хванаха последния влак пак с помощта на модерната медицина, след 7 години  опити тя  роди на 45...  На Сокчо от Бегача насам се изтрепват да му броят съвпаденията. Позабравих ги, макар че наскоро ми мина някакъв списък - примерно  героя му  се озова в голям конфуз на сцената на едни награди, а няколко месеца след финала Сокчо по подобен начин -разсмя цяла Корея - стъпи на платформата на прибиращия се под сцената микрофо и се озова под сцената, тъкмо се канеше да казва още нещо. Броят му даренията достигнали в момента към 700 млн вона за някаква болница, а в сериала има кадър снимка от болница на чек и даренията му на обща стойност милиард вона. В историята на 34 на колкото е сега, зече чакат с трепет, защото в историята на толкова се ожени Joy

Най после ДжГ излезе от дупката, пишат че и хороскопът му изглеждал отворен, каквото и да значи това, ама сякаш ме радва, защото с него за малко да се родим  на една дата, вероятно ни делят няколко часа, а "квадратът" в който бил заключен успехът му вече бил отворен. Знаете ги как вярват в такива неща, чак са заразни Joy

От 3 години не съм попадалаа на негово интервю, това е за  тайванското издание на The Star

Скрит текст:
Ли Джун Ки стана герой в специалната обложка на августовския номер на журнала The Star. Фотосесията, снимана в Тайбей под концепцията Beyond Memory, запечата актьора по време на пътешествие в града на фона на живописните улици.

В интервюто Ли разказа за работата над новия международен проект, подели се със своя нов образ на живот, отношението към пътешествията и размишленията за кариерата. По думите на актьора, той смята, че се намира само в средата на своя творчески път и иска да направи втората си половина по-разнообразна и наситена.
Говорейки за глобалната дорама «Игра в похищение», премиерата на която е планирана за втората половина на годината, Ли Джун Ки отбеляза, че участието в международния проект е станало за него особено ценен опит.

Сериалът се произвежда съвместно от команди от Япония, Корея и Гонконга. В актьорския състав също така бяха Сакагучи Кентаро (Япония), Елис Ко (Тайван), Стенли Яу (Гонконг), Кери Вон (Сингапур), Джоел Торе (Филипини) и Прев Нарупонкамонг Чайсанк (Тайланд).
Ли Джун Ки разказа: «Би много интересно и увлекателно да учиш да взаимодействаш друг с друг, независимо от различни езици и начини на общуване. Ако има страст и стремление да създадете какво-то ново, то дори сложната работа на съемната площадка се превръща в непреривен процес на открития и нови осознания».

Актьорът също добави: «Работата заедно със съвкупната група и актьорите от различни страни беше щастлив опит, благодарение на който успях много да се науча и много да чувствам».
Ли Джун Ки призна, че повече всичко обича лето. Той каза: «Нека достатъчно малко да се побеждава или просто активно да се подвига, за да получите още повече ползи за здравето и душевното възстановяване, отколкото във всяко друго време на годината».

Той също така посъветва да използва този сезон за пътуване: «Аз бих препоръчал да отидете в нови места, неспешно да гуляте, да се занимавате с джоггингом или бегом и да се наслаждавате на жарким и прекрасно лето».

Разказвайки за своето наше външно времепрепровождания, актьорът призна, че наскоро започна да пробва путешествовать в единочку. «В двадцать и тридцать лет напълно се отказах от свободите и жилище само с напрегната работа. Сега же аз говоря самому себе си, че пора да възнаградя себе си, не се закривам от мира, а да го чувствам и да наблюдавам за него. Вместо живота в затвореното пространство искам да се движа към по-откритата живот заради самия себе си».
Размишлявайки за своята кариера, Ли Джун Ки призна, че все още се замисля за преминалия път. Той отбеляза: «Каже се, аз достигам само средата на живота на своя актьор. Във втората половина искам да посветя нови творчески извиквания, на които по-рано не се решавах или не получавах възможности, а също и проекти, които ми позволяват да получавам повече удоволствие от работата».

Той също подчеркнал: «Аз се надявам, че и човекът Ли Джун Ки, и актьорът Ли Джун Ки могат да гледат живота си открито и да го правят още по-многогранно».
На въпроса с каква дума той иска да завърши фразата «Актерът Ли Джун Ки — това…», отговори: «искренност».

Той обясни своя избор с думи: «Аз се надявам, че, както би било добре, ни сложи живота ми, никога не губя искреността си, която винаги е била главната движуща сила Ли Джун Ки. Изглежда, именно запазването на тази искреност в творчеството ражда настояща страст и дължина».

Последна редакция: сб, 01 авг 2026, 21:33 от Беллора

# 718
Радвам се, че ДжГ се появява отново и участва в проект. Grinning
Скоро не съм му преглеждала инстаграма да видя поредното бягане и колко още е окльощавял.

Като казах окльощавял, да покажа поредната докарала се до ходещ скелет - Giselle от Aespa. Групата днес отлетя за участие в Lollapalooza Чикаго. https://www.youtube.com/shorts/Wemi2Yfq8B4
А Карина, най-високата, най-красивата и най-популярната от групата, веднага пък я изкараха, че се била заоблила. За мен е чудесна и най-нормално сложена. Трябва да я помните от онези рекламни филми със Сокчо, в които тя и Уонйонг от IVE играеха монахини.

Белл, аз още не се прежалвам да се регистрирам в сайта, но снощи примерно ме хвана яд, че баш награденият на Синия дракон за най-добър сериал "Becoming a Cooking Soldier Legend" / Военный повар становится легендой / е пуснат само за регистрирани. А пък исках да му хвърля едно око. Още повече изпълнителят на главната роля айдълът Пак Джи Хун (Wanna One) хем е много симпатичен, хем бе сред номинираните за главна роля. Да добавя и, че от този сериал излезе победителят във второстепенна мъжка роля, както и победилият ОСТ. 

# 719
Ако имате регистрация във вконтакте с нея можете да влезете в дорамата.

Готвачът може да го гледате тук без регистрация.
А филмът с Пак Джи Хун The King's Warden, който направи фурор в началото на годината и стана вторият най-гледан филм в ЮК също го има в дорамата.

Между другото новият филм на Уки и кака Джина - Colony вече е преведен от Вещичките.

Общи условия

Активация на акаунт