Спойлери от риалити предавания - тема 27

• 13 816
  • 100
  •   33
Отговори
# 90
Според мен Чикаго, " с двата ножа",  вместо да отиде той и да отстрани МиркА, изпраща Дино. По този начин връща Мими в играта и го тика към победата.

# 91
  • Sofia
Моят "прочит" е малко по-различен. Онзи, на когото все му е лошо и Чикагото са номинирани, Сандокан с двата ножа вади сабите на спасението и Дино заема мястото му. За съжаление с този си ход Чикагото отваря пътя до финала на фикуса, а Дино заема почетното 5-то място. Явно Чикагото го е дострашало да излезе на битка точно преди финала, ако го беше направил, като нищо можеше да изпрати г-н лошо ми е да се лекува вкъщи! Ако съм права, онзи нефелния трябва да черпи Чикагото, докато е жив, въпреки че знам, че няма да го направи - не му е в натюрела!

# 92
ИВ

Призивите за преснимане на финала са ми абсолютно непонятни. Сякаш Калин би бил човек, който ще се съгласи на нечестна победа, подценявате го, а сте му фенки уж. Колкото до това как фикусът го е бил - както и Радостина би Ръждавичка. Достатъчно е веднъж да няма ден или да не е неговата битка и готово.

Благодаря и аз за всички спойлери, приела съм вече финала. Като видя Траян в офиса, ще го поздравя от бг мамите, които го харесват Hug

О, да и да се готви за all stars на пъзели малко Grinning. Другото си беше топ, той определено бих казала бе готов за 3ката.

# 93
Мира сама каза, че иска Дино - явно го счита за най-слаб от останалите. Което може и да е вярно, но разбира се - не му прави чест. Не иска да излезе срещу някой друг. Иначе съм съгласна, с тия топчета и на Дино темперамента…

# 94
Според мен наистина Дино е най-слаб от всички. И  аз си мисля, че той ще е на 5 място.

# 95
ИВ
Е, мисля, че е повече от ясно, че Дино отпада.

# 96
  • Бургас
ИВ
И аз мисля, че топчетата не са "нещото" на Дино. Днес в "На кафе" Траян каза, че последния не е присъствал на сватбата му, защото след игрите е имал здравословни проблеми - дискова херния. При всички случаи това оказва влияние и на трасе. Аз харесвам Дино. Зевзек е и при условие, че кръста го предаде още преди много време, а без "Ох! Лошо ми е! Причернява ми!" и т.н играеше раздаваше се и побеждаваше мога да му кажа: Браво!

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 13:21 от pafal

# 97
  • Дубай
ИВ
Според Спойлерите тук Траян и Дино отпадат един след друг...
Ергенът
Тази драма с Габа е напълно излишна и изсмукана от пръстите... Сериозно ли Калоян я е харесвал?! Според мен просто няма друга опция.

# 98
ИВ:
Защо Чикагото да ходи вместо Дино? Има си пари, саби...защо да не ги използва. Не мисля, че е по-добър на топчета от Дино. И аз исках Миро да отпадне, но на пипкавите неща се справя по-добре и от Дино и от Чикагото.

# 99
ИВ
ИВ:
интересното: Миро явно забеляза, че Алекс има сюжетна броня и иска Дино. Защо  Алекс и Калин не стрелят по Чикагото или Алекс ще харчи за имунитет? Ако искат мисля че могат да купят достатъчно гласове да го номинират. Миро има 150 чикагото има 100 и 2 гласа със сабите. Калин, Алекс и Дино имат 500+ гроша?

# 100
ИВ
ИВ:
интересното: Миро явно забеляза, че Алекс има сюжетна броня и иска Дино. Защо  Алекс и Калин не стрелят по Чикагото или Алекс ще харчи за имунитет? Ако искат мисля че могат да купят достатъчно гласове да го номинират. Миро има 150 чикагото има 100 и 2 гласа със сабите. Калин, Алекс и Дино имат 500+ гроша?
Как защо - заради "сюжетната" линия. Дино е по-слаб и предизвестено ще падне.

Общи условия

Активация на акаунт