Спойлери от риалити предавания - тема 27

• 40 102
  • 198
  •   6
Отговори
# 90
Според мен Чикаго, " с двата ножа",  вместо да отиде той и да отстрани МиркА, изпраща Дино. По този начин връща Мими в играта и го тика към победата.

# 91
  • Sofia
Моят "прочит" е малко по-различен. Онзи, на когото все му е лошо и Чикагото са номинирани, Сандокан с двата ножа вади сабите на спасението и Дино заема мястото му. За съжаление с този си ход Чикагото отваря пътя до финала на фикуса, а Дино заема почетното 5-то място. Явно Чикагото го е дострашало да излезе на битка точно преди финала, ако го беше направил, като нищо можеше да изпрати г-н лошо ми е да се лекува вкъщи! Ако съм права, онзи нефелния трябва да черпи Чикагото, докато е жив, въпреки че знам, че няма да го направи - не му е в натюрела!

# 92
ИВ

Призивите за преснимане на финала са ми абсолютно непонятни. Сякаш Калин би бил човек, който ще се съгласи на нечестна победа, подценявате го, а сте му фенки уж. Колкото до това как фикусът го е бил - както и Радостина би Ръждавичка. Достатъчно е веднъж да няма ден или да не е неговата битка и готово.

Благодаря и аз за всички спойлери, приела съм вече финала. Като видя Траян в офиса, ще го поздравя от бг мамите, които го харесват Hug

О, да и да се готви за all stars на пъзели малко Grinning. Другото си беше топ, той определено бих казала бе готов за 3ката.

# 93
Мира сама каза, че иска Дино - явно го счита за най-слаб от останалите. Което може и да е вярно, но разбира се - не му прави чест. Не иска да излезе срещу някой друг. Иначе съм съгласна, с тия топчета и на Дино темперамента…

# 94
Според мен наистина Дино е най-слаб от всички. И  аз си мисля, че той ще е на 5 място.

# 95
ИВ
Е, мисля, че е повече от ясно, че Дино отпада.

# 96
  • Бургас
ИВ
И аз мисля, че топчетата не са "нещото" на Дино. Днес в "На кафе" Траян каза, че последния не е присъствал на сватбата му, защото след игрите е имал здравословни проблеми - дискова херния. При всички случаи това оказва влияние и на трасе. Аз харесвам Дино. Зевзек е и при условие, че кръста го предаде още преди много време, а без "Ох! Лошо ми е! Причернява ми!" и т.н играеше раздаваше се и побеждаваше мога да му кажа: Браво!

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 13:21 от pafal

# 97
  • Дубай
ИВ
Според Спойлерите тук Траян и Дино отпадат един след друг...
Ергенът
Тази драма с Габа е напълно излишна и изсмукана от пръстите... Сериозно ли Калоян я е харесвал?! Според мен просто няма друга опция.

# 98
ИВ:
Защо Чикагото да ходи вместо Дино? Има си пари, саби...защо да не ги използва. Не мисля, че е по-добър на топчета от Дино. И аз исках Миро да отпадне, но на пипкавите неща се справя по-добре и от Дино и от Чикагото.

# 99
ИВ
ИВ:
интересното: Миро явно забеляза, че Алекс има сюжетна броня и иска Дино. Защо  Алекс и Калин не стрелят по Чикагото или Алекс ще харчи за имунитет? Ако искат мисля че могат да купят достатъчно гласове да го номинират. Миро има 150 чикагото има 100 и 2 гласа със сабите. Калин, Алекс и Дино имат 500+ гроша?

# 100
ИВ
ИВ:
интересното: Миро явно забеляза, че Алекс има сюжетна броня и иска Дино. Защо  Алекс и Калин не стрелят по Чикагото или Алекс ще харчи за имунитет? Ако искат мисля че могат да купят достатъчно гласове да го номинират. Миро има 150 чикагото има 100 и 2 гласа със сабите. Калин, Алекс и Дино имат 500+ гроша?
Как защо - заради "сюжетната" линия. Дино е по-слаб и предизвестено ще падне.

# 101
Харесвам Дино - искрено се забавлявах с коментарите му, радвах се на играта му. Мисля, че заслужава уважение за постигнатото. Днес Траян каза, че още се лекува от дископатия. Струва ми се, че довечера на играта се контузва допълнително и затова недоразумението Миро го побеждава. Толкова тъжен финал се очертава! Как от всички мъже само Миро/ и Иван ме отблъснаха рязко от себе си. И точно единият от тези мушмороци да спечели... Използвам случая да кажа още веднъж: прекрасен Траян! Колкото повече го слушам по интервюта, толкова повече се затвърждава и усещането ми за един уравновесен и доблестен млад мъж. Ще се надявам да го видя отново.

# 102
ИВ

Как пък от петима финалисти печели най-противния.. много тъжно

Най-вероятно са пратили Дино срещу Миро, трябвало е да изправят  чикагото срещу него.. нямаше да продължи

# 103
ИВ                                                                     Чикагото вече един път загуби точно от Миро, и много добре видяхме как Траян също загуби. Абсурдно да ходиш на битка, за да спасиш някого. Боговете на игрите, ако искат винаги могат да те пуснат по пързалката 😉

# 104
Очаквах Чикагото да отпадне на пъзел,но явно ще е на тая глупост с лъжиците.

Общи условия

Активация на акаунт