Спойлери от риалити предавания - тема 27

• 164 511
  • 762
  •   1
Отговори
# 690

Ето ги сторитата, открих ги. Според мен не са заедно, честно казано. Всичко са партенки 😂
Обаче Марин беше качил в ТикТок някакво видео, на което тренира на лостове, които са точно в моя квартал, та ще се оглеждам 😃😃

Последна редакция: нд, 29 мар 2026, 15:22 от Mint.

# 691
Знае ли се колко ще си тръгнат от следващото розораздаване?
или Стоян ще си тръгне и ще се отмени изцяло?

# 692
Малко по-нагоре Clouded е писала, че има отпаднали в следващия епизод. Не е ясно колко са, но е повече от една.

# 693
Пак и отново нямам време да гледам, затова превъртях направо на церемонията (докато я намеря… посредата на епизода беше).

Отпадат Цвети Ненова, Елена и Вероника (🥳). Последна роза взе Санта Китана и я получи от… Марин.

Този път беше разрешено мъжете да предлагат рози на жени, които вече са получили такава от друг.

# 694
Пак и отново нямам време да гледам, затова превъртях направо на церемонията (докато я намеря… посредата на епизода беше).

Отпадат Цвети Ненова, Елена и Вероника (🥳). Последна роза взе Санта Китана и я получи от… Марин.

Този път беше разрешено мъжете да предлагат рози на жени, които вече са получили такава от друг.
Смея ли да те питам Вероника как го прие ?)

# 695

Ето ги четиримата😃

# 696
Бихте ли споделили малко повече за бившата на Крис, която влиза?

# 697
Бихте ли споделили малко повече за бившата на Крис, която влиза?
Не разбрах много - както казах превъртях директно на церемонията и само за 20 секунди я мернах, но не му е бивша, а колежка и приятелка. Влиза като агент под прикритие, тоест ще му клюкарства за другите жени. Но имала право да се бори за другите двама ергени, ако реши.

Опцията за “таен агент” била предложена и на тримата ергени - Крис вкарал тази, Марин отказал, а Стоян не намерил приятелка, която е склонна да влезе в предаването.

# 698
Още в началото на сезона са предложили на тримата Ергени да вкарат по една жена "агент" като условието е, че тя няма да може да приема рози от самите тях, а ще стои в предаването, докато получава такива от останалите мъже. Марин е отказал, Стоян не е намерил такава, а Кристиян вкарва въпросното момиче. Елизабет, на 31, зодия Лъв. С Елеонора си поговориха и Елеонора я хареса, защото също има татус лапичка. Каза ѝ да не се притеснява от възрастовата разлика с Марин, защото той харесва по-големи. Елизабет беше предупредена от Крис, че Елеонора има флирт и с Марин и сама разпозна и това в думите ѝ, затова смята да тласне Кристиян в друга посока - Мартина.
На коктейла Симона дръпна Илияна да си поговорят и постоянно натъртваше как Стоян им говори едно и също и на двете и как и пред двете го изкарва, все едно всяка от тях е фаворитката. Стоян се притесни от случващото и ги прекъсна два пъти като първия път Симона му се тросна и той се издразни. В общи линии Илияна се усети, че всичко това е сцена, за да има Симона повод да се пренасочи към Крис.
Марин каза на Михаела, че е имал целувка с Алия и тя както винаги реагира супер печено пред него, но я разстрои това, на следващия ден го коментираха.
Есенцията на церемонията ви е разказана вече като другите интересни неща бяха, че Доника получи последната роза на Крис (по-рано на коктейла я викна и искаше да ѝ каже, че прекалява с писмата, но не го е усетил като правилен момент). Вече могат да получават рози от повече от един Ерген, на Мария се случи - от Стоян и Марин, прие ги и двете. Симона също получи сравнително "късна" роза от Стоян, връчи ѝ и Крис. Марин даде последна роза на Санта Китана и така си тръгнаха трите момичета, заявени за него.

На следващия ден имаха игра, на която им задаваха въпроси за искреност и накрая момичетата трябваше да преценят кой е бил най-честен. На един от въпросите "Какво искахте да направите вчера, а не успяхте", Марин каза, че е трябвало да каже "не" на нещо, което не е искал да направи и това малко се разбра сякаш е трябвало да отбъсне Алия. Той всъщност визираше някакви атаки на Санта Китана към него.
Състезанието спечели Марин и става "богаташ", Крис е втори и Стоян трети. Тази седмица няма да раздават ключове за стаите. Марин избра среща с Любомира, а Крис - със Симона като обясни на синхрон, че е мислел за Елеонора, но е предпочел тя да остане с Елизабет, за да може да се опознаят.

Промото си е било за епизода, не за седмицата, май не видях нещо непоказано.
В следващата серия ще са срещите, даваха и среща на Крис с Мартина, така че може и да съм объркала и нея да е поканил - наистина буквално само слушах, а не гледах.

Последна редакция: пн, 30 мар 2026, 22:32 от Clouded

# 699
Смея ли да те питам Вероника как го прие ?)
Сега гледам. С усмивка го прие, която не изглеждаше неискрена, пожела му някакви хубави неща, но все пак му каза и нещо жлъчно - “Излез от илюзията”. Но що-годе нормално го прие.

Другото Кло го е описала, мисля, че ще ви е интересна ситуацията между Стоян и Симона. Хареса ми как той ѝ каза едно-две неща в прав текст - тя се опита да направи интрига между него и Илияна, но той директно ѝ каза, че това, което има с Илияна си е между тях и тя не трябва да се меси. Самата Илияна се усети и се разочарова от Симона (но не се изненада особено).

Промото за следващия епизод - явно срещата на Злюбето и Мартин е минала много добре, защото той коментира, че тя се е изстреляла много нагоре в “класацията”, а пък тя коментира, че не очаквала толкова бързо да прояви такава близост.

Последна редакция: вт, 31 мар 2026, 00:52 от Lilly_85

# 700
Забравих да кажа, че Наум два пъти отбеляза, че са в средата на приключението. Скоро ще има "Церемония на жълтата роза", на която жените окончателно ще заявят към кого от Ергените имат интерес.
Явно наистина Стоян ги е поставил в шах с пешката, та се е наложило да викат оператора за четвърти Ерген.

# 701
Кой е този?

Ето ги четиримата😃

# 702

Ето ги четиримата😃
Това е Цецо Матев, режисьорът. Гатев изглежда по-различно, а и нали инфото е, че го вкарват след като Крис избира Елеонора предварително, а Стоян си тръгва сам.

# 703

Ето ги четиримата😃
Това е Цецо Матев, режисьорът. Гатев изглежда по-различно, а и нали инфото е, че го вкарват след като Крис избира Елеонора предварително, а Стоян си тръгва сам.

Стоян си тръгва сам, това Чакала го потвърди официално.
Не се знае причината обаче, макар да е близко до акъла, поне за мен.
Стоян вече на практика му е останала само Илияна.
Симона и Пламена отрито заявиха, че не го харесват и не са към него.
Някъде ми се чу че Санта Кинтана каза също, че вече не го иска.
За мен и Илияна се отказва и той решава (а то е така), че вече няма работа там.
Явно Николов се опитва отчаяно да спаси сезона, защото очевидно при Марин и Крис няма да има промяна от първоначалните им фаворитки.
За мен Марин ще си избере Михаела, въпреки това с Айля и то не защото ще е наистина влюбен в нея, а просто за да я избере, но навън за мен не са заедно
Поне Ники Николов няма да ги кара да се правят за мен и ще разберем в края на сезона, нали си спомняте как им дадоха историите миналия сезон, нещо, което ще направят и сега, защото миналата година това много се хареса.

# 704
За Стоян бях мернала някакви жълти статии от сорта на тази:

https://share.google/xC4Ubu32qOXuVSUvK

Последна редакция: вт, 31 мар 2026, 18:09 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт