WIZZAIR - 52

• 8 653
  • 164
  •   1
Отговори
# 135
20€ доста добра цена за приоритет за Уиз, особено в последния момент. Зависи и за коя дестинация става въпрос наистина.
Аз не съм виждала такава ниска цена за приорити на Уиз поне не е и през последната 1 година.
Последните пъти си взех по 35€.

# 136
Така е, и аз все правя врътки с флекс и багаж от други дестинации. Раян поне в това отношение са твърди- 20€ им е тарифата максимум, мисля.

# 137
20€ доста добра цена за приоритет за Уиз, особено в последния момент. Зависи и за коя дестинация става въпрос наистина.
Аз не съм виждала такава ниска цена за приорити на Уиз поне не е и през последната 1 година.
Последните пъти си взех по 35€.
Е как да няма. Ето до Мадрид гледам сега например,което си е скъпа дестинация принципно. За 4 февруари.
Има и за Малага. И то за съвсем скорошна дата 29.01

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 14:26 от ev55

# 138
  • София
На този скрийншот пише Membership discount applied.
Ако е така, и има по-ниска цена поради членство, то не се полза за база за сравнение.

# 139
На този скрийншот пише Membership discount applied.
Ако е така, и има по-ниска цена поради членство, то не се полза за база за сравнение.
Е да,така е. Ползвам дискаунт,пътувам доста . Но проверих за същата дата-без дискаунт-а е 19.8 евро. Пак е евтино.

# 140
Ама е по-скоро изключение и е за по-непопулярни дати.

# 141
Ама е по-скоро изключение и е за по-непопулярни дати.
Но не пречи да се проверява. Имам предвид,ако човек не си е купил заедно с билета,а реши в последния момент. При мен беше така . Иначе по принцип за връщане гледам да купувам с приорити. Търся евтино за която и да е дестинация и после превъртам с флекса за желаната. Но си е занимавка,отнема време.

# 142
Проверявайте и чекирания багаж редовно. Напоследък е по-евтин от priority.

# 143
  • * Under the stars *
Някой знае ли неимпулсен телефон на съпорта във Великобритания? Оказа се, че трябва да се звънне на кол центъра им, за да се добави бебе към резервацията, иначе няма да разреши да се чекира. Опитах да пиша на чата им, но ефект нула.

# 144
Който купува на по-късен етап приорити или багаж да проверява през деня в различните часови диапазони и различни дни от седмицата. От 79 лв. на посока купух на 65 лв. на посока. Може преди полета и по-евтини да станат, но реших да не чакам повече. Потвъждавам твърдението по-горе, чекираният багаж е по-евтин.

# 145
Който купува на по-късен етап приорити или багаж да проверява през деня в различните часови диапазони и различни дни от седмицата. От 79 лв. на посока купух на 65 лв. на посока. Може преди полета и по-евтини да станат, но реших да не чакам повече. Потвъждавам твърдението по-горе, чекираният багаж е по-евтин.
при последното ми пътуване имах многра странен казус, добавях си приорити (зарази непредвидени покупки) и онлайн ми излизаше по-ниска цена с 15 евро, но не ми минаваше плащането, три пъти ми отказа.
Много странно на десктоп, цената беше по-висока и мина от първи опит. Много се ядосах, ама нямах опция.
Доста често има някаква разлика на десктоп и от приложението.

Разбрах го, когато заедно със сестра ми гледахме едновременно (тя от Испания, аз тук от България) и се оказа че има лека разлика понякога в цените.

# 146
То понякога търсиш, виждаш цената, върнеш се назад и като погледнеш след половин минута цената е друга...

# 147
  • София
А докога ще показват цени в левове на допълнителните услуги? Аз имам кредити в евро, които не искам да ми превалутират по куция им курс. Надявам се, че от 01.02. няма да има вече левови цени.

# 148
https://wings24.bg/bg_BG/p/%D0%9A%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B5% … 7%D0%9E%D0%92/230

Отново съм аз, да попитам някой поръчвал  ли е от този сайт и дали ако го поръчам утре ще дойде до петък

# 149
  • София
А докога ще показват цени в левове на допълнителните услуги? Аз имам кредити в евро, които не искам да ми превалутират по куция им курс. Надявам се, че от 01.02. няма да има вече левови цени.
Всички допълнителни цени при мен са в евро. И за да проверя отново симулирам сега произволна дата, произволен маршрут : застраховка, място, чекиран багаж, автоматично чекиране, кола под наем и т.н., са в евро.

Общи условия

Активация на акаунт