WIZZAIR - 52

• 8 346
  • 158
  •   3
Отговори
# 150
  • София
На приложението или на десктоп версията? При мен на приложението са в левове. На компютър не съм пробвала.

# 151
  • София
На приложението или на десктоп версията? При мен на приложението са в левове. На компютър не съм пробвала. По-горе видях и чужд скрийншот пак в левове и оттам се сетих.
В приложението.

# 152
https://wings24.bg/bg_BG/p/%D0%9A%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B5% … 7%D0%9E%D0%92/230

Отново съм аз, да попитам някой поръчвал  ли е от този сайт и дали ако го поръчам утре ще дойде до петък
Никакъв шанс, според мен. Не пращат от България.

# 153
  • София
Варна - Варшава Модлин от 21 май 3х седмично до края на октомври 🙂

# 154
София - Варшава Шопен: от 30 март, 4x седмично

# 155
  • София
Здравейте, кога горе долу се сменя лятното разписание и е възможна промяна в полетите - ден, час на излитане и пр. Имам две резервации за април-май и ми е важно заради местата за настаняване. Имам спомен, че края на март ги наместват, но ако някой има по-точен ориентир ще ми е много полезно. Благодаря!

# 156
Лятното разписание започва края на март - последния уикенд на март. Кога правят промените точно не мога да кажа, но трябва да е преди това.

# 157
Здравейте! Имаме резервация до Варшава (Модлин) за един уикенд в края на март. Имам мейл, че полетът на връщане се променя и ще е от Варшава Шопен рано сутринта вместо от Варшава Модлин вечерта, както беше по първоначалното разписание. Тази промяна обезсмисля пътуването този уикенд.
Исках да сменя датите за предния уикенд, но не виждам такъв бутона на сайта, въпреки че е описан в мейла.
Когато пък натисна бутона за връщане на парите, ми изписва, че в момента не приема такива заявки.
На практика в момента единствената реална възможност е да приема промяната в разписанието, но не искам.
Може ли съвет?

# 158
Като не става онлайн се обаждаш или в чата. Може да изчакаш малко ако има някаква грешка да се оправи първо...

Общи условия

Активация на акаунт