WIZZAIR - 52

• 53 445
  • 948
  •   1
Отговори
# 915
Може, ако в помпата няма експлозив или нещо подобно.

# 916
На някого случвало ли му се е да вземе билет на нормална цена седмица-две преди пътуване? Слабовероятно, но все пак се реших да питам.

# 917
На някого случвало ли му се е да вземе билет на нормална цена седмица-две преди пътуване? Слабовероятно, но все пак се реших да питам.

Преди година купих до Бергамо за 45лв няколко часа преди полета. Излиташе в 06:00, аз го купих предната вечер в 21:00. Звучи нормална, даже евртина цена Simple Smile
В сравнение с билет на редовна компания (май бяха Air Baltic) преди години, пак така - късно вечер за сутринта - беше 700лв, при редовна 400лв

# 918
Много общ въпрос. Зависи от дестинацията и от периода на пътуване. През зимния период може и от днес за утре на мн. ниска цена поне при десетина дестинации.

# 919
Често ми се е случвало да видя евтини билети в последния момент ЗА някъде. Обаче често няма изобщо места (запълнен полет) за адекватно връщане или ако има, са суперскъпи. Така че при нискобюджетните компании винаги трябва да се имат предвид и двете посоки - ако с едната "ударите кьоравото", с другата едва ли. Вече ако разполагате с повече време, гъвкавост или сте готови да се върнете от друго летище, е по-лесно.

# 920
Точно за Бергамо става въпрос, първите дни на септември са някакви мега цени. Нямам обяснение защо са толкова високи.

# 921
Точно за Бергамо става въпрос, първите дни на септември са някакви мега цени. Нямам обяснение защо са толкова високи.
Започва учебната година

# 922

Да, случвало ми се е. За януари.

Всички емигранти масово се връщат от отпуска. Не очаквайте да паднат цените.

# 923
Преди седмица сменях полет Базел-София 2 дни преди полета, цената беше съвсем леко нагоре, а самолетът- пълен. Зависи от дестинацията, от датите.
Виждам, че питаш за Бергамо, и аз следя за началото на септември, не очаквай да паднат, всяка година е така по това време. Даже се вдигнаха още. След 10.9 вече има на поносими цени. Не мисля, че е свързано със студентите, те почват по-късно, по-скоро с нашите празници и с летния сезон. Погледни и Раян, може да комбинираш, при тях съм виждала по-големи вариации в цените.

# 924
Благодаря, този път и Раян са на сходни цени. Интересното е, че обратната посока свалиха цените, но посока към Бергамо не мърдат. Обяснение все още нямам гледам за средата на седмицата, полет около 6 ч. сутринта, явно има някаква причина за тези цени.

# 925
Обяснението - свършват отпуските и ваканцията и всички емигранти отиват в тази посока. В обратната посока напливът р по друго време. Ако не да си фиксирани датите сменете ги.

# 926
  • Milano
За мен обяснението е друго - GP di Monza - 04-06/09/26 - летището обслужва Милано.
Хотелите също са със силно завишени цени обикновено в този период.

Двете големи завръщания от отпуски са този и следващият уикенд, а училищата почват на 15/09/26 тази година в Ломбардия.

# 927
На мен пък ми трябва отиване и връщане в един ден и съвсем съм ограничена. И то делничен ден.

# 928
Здравейте! За първи път получавам съобщение от Wizz Air в което предлагат 100 € на доброволци, които са съгласни да пътуват с по-късен полет. Аз отказах предложението. Трябва ли да се притеснявам, че полетът е препълнен, или това е нещо, което Wizz Air изпраща предварително, когато очакват повече пътници? Благодаря

# 929
Не ми се е случвало, но в момента имам нужда да получа такова, че не мога да летя, а нямам флекс.
Каква е дестинацията и за след колко време? И за всички в резервацията ли се отнася предложението или вие сте на самостоятелна?

Общи условия

Активация на акаунт