Пазаруване от About you - ТЕМА 44

• 2 079
  • 35
  •   5
Отговори
# 15

Аз имам това.

# 16
  • София
И как е? Аз клоня към малко на размер, защото ползвам малки чанти.

# 17
На мен ми е добре.
Предното беше по-голямо естествена кожа от амазон, с много отделения, пълни с всякакви документи и хартишки и какво ли не...освенбанкноти. Майка все ми викаше някой ще те ограби като види това дебело портмоне, ще помисли че е пълно с пари...хихи...

Ти си избери каквото харесваш по принцип и което ти е удобно...

Аз това за синко го взех, но той го отказа, аз го подносих веднага уж за проба...и така си и остана....на промо за 40 лева го взех аз.

# 18
  • Пловдив
И аз съм с това малкото в тъмносиньо, а майка ми е със жълто - малко по-голямо. Много сме доволни и двете. На мен ми трябваше точно такова малко и компактно - тъкмо ми събира всички карти и малко кеш

# 19
  • София
А жълтото бързо ли се омаза, защото е по-светличко?

# 20
Някой ако ще връща 36 размер от бялото долнище на Найк да ми пише ЛС.

# 21
  • София
Viara T, благодаря за новата тема, както и на всички, които си правят труда дават отзиви и снимки на получени продукти и линкове с намалени. Flowers Bouquet Sparkling Heart
Emeto, виж модел Stella. Имам го. За малки чанти е супер. Има си всичко и отделения за монети и за карти. 2 цвята има намалени също и в аутлета. Мимоза също го има, беше му пуснала снимки https://www.bg-mamma.com/?topic=1652141.msg48064502#msg48064502. По нейна препоръка го взех. Мимоза, Kissing Heart Flowers Hibiscus
https://www.aboutyou.bg/p/harbour-2nd/portmone-stella-12330569
Портмонетата от серията Anchor Love и са с RFID PROTECT, Stella е от тази серия.
Тук има още снимки https://harbour2nd.de/products/stella-1?_pos=1&_psq=stella&_ss=e&_v=1.0

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 17:50 от Vesika

# 22
  • Пловдив
А жълтото бързо ли се омаза, защото е по-светличко?
Не, в чудесно състояние е - утре ако не забравя ще помоля майка ми да го снима . Тя почти година вече го носи

# 23
  • София
Много ви благодаря на всички за помощта!

# 24
Здравейте! Имате ли активни кодове за отстъпка? На инфлуенсърите, които знам, са изтекли вчера/онзиден

# 25
Тета,защо сина ти не одобри портмонето? Аз мисля за ММ да поръчам такова.Не стават ли за мъжко портмоне?

# 26
код - geri15, работи при мен:smile:

# 27
О, не го мисли синко, той е странна птица. Не е в портмонето проблема...пуберски раЛти са неговите...
Защото си има и не вижда нужда да сменя..накратко до това се свеждат нещата при него.
А и аз не съм го питала, показвала преди да поръчам. Просто поръчах че беше намалено доста..да си имам/е...

# 28
Пуснаха ролетката,което ме навежда на мисълта,че няма да има общо % за уикенда.
Освен да развъртят цените като в доброто старо време.

# 29
  • Пловдив
AeroJ липсва в темата... Явно за празниците е отписала АЮ.
Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт