Пазаруване от About you - ТЕМА 44

• 2 606
  • 40
  •   5
Отговори
# 30
  • гр. София
Продуктите с надпис "промоция" могат ли да се намаляват с код? Респективно имаме ли действащи кодове?

# 31
Ааааа....защо така не четеш, сутринта отговориха на въпроса ти...

# 32
  • гр. София
Леле! Извинявам се! Аз съм голяма бяла птица, но не лебед. А всичко чинно чета винаги. Срам!

# 33
  • Варна
Получих този панталон
https://www.aboutyou.bg/p/polo-ralph-lauren/pantalon-chino-9069345

Нося 36,
съветникът каза 38,
поръчах 38,
дойде 36 Bowtie

Отговаря си на размера, дори ми се струва, че евентуално и в по-малкия номер може да се влезе.

# 34
  • гр. София
Добре ли стои на д-то? И прозира ли?

# 35
  • Варна
Не прозира. Очаквах да е летен панталон, тънък плат, но е да кажем пролетен.

За д-то не знам какво да кажа 🤣 Не описва, не знам какво имаш предвид.
Стои ми отзад като на манекенката.
Всъщност отвсякъде ми стои като на манекенката.

# 36
Продуктите с надпис "промоция" могат ли да се намаляват с код? Респективно имаме ли действащи кодове?

GERI15 е действащ. Намали ми и продукт в промоция с още 15%.

# 37
Дойде ми бялото долнище Найк, 38, огромно е. Аз си взимам и L понякога, но това е адски широко на самия колан.

# 38
# 39
  • София
Благодаря у аз за новата тема!
Получих тази рокля https://www.aboutyou.bg/p/joop/roklya-18031100?utm_medium=referr … _campaign=product
Харесва ми, очаквах да е ватирана, но не е. Плътен памук. Леко ми е голяма (взех по-голям номер, че само него имаше), но и така става. Остава при мен.
Нищо друго не чакам засега.

# 40
  • Варна
Хм, досега връщаха парите по сметката, която е вкарана в акаунта без значение с каква карта плащаш и по какъв начин. Днес забелязах, че са ми върнали в револют, защото явно съм платила с нея. Съответно днес пак върнах една поръчка, която е платена с револют. Та се чудя след 10 декември как ще си получа аз парите? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт