Пазаруване от About you - ТЕМА 44

• 56 440
  • 739
  •   26
Отговори
# 675
Здравейте🍀,нямах време да проследявам.темата последно гледах ,че има код за 20% опитах да го ползвам сутринта и беше изтекъл .Знаете ли за нов или няма?

# 676
# 677
# 678
Здравейте!
Пиша, за да дам отзив за обсъжданите наскоро боти, 38 номер от които поръчах за дъщеря си. (38 си е нейният номер за затворени/зимни обувки.) Днес ги получих и тъй като тя в момента не е тук, помолих колежка, която носи № 38 да ги пробва, т.к. изглеждаха огромни, както се и оказа. Обух ги аз (носеща № 39/40) и се оказа, че дори на мен са ми леко дълги. Извинявайте, ако е обсъждано досега, но не съм прочела!
https://www.aboutyou.bg/p/karl-lagerfeld/boti-27876117

# 679
VALI20 също.

# 680
Имам имейл, че сините сникърси на баче Ралф нямало да дойдат, провалена доставка. Обясняват, че нещо си, се било случило, и няма да ги получа изобщо. Ваучер ще чакам сега, обяснявам подробно, защото имаше проблем преди че не съм била уж разбрала какъв ваучер ми обещават - такъв, който ще става за каквото и да поръчам, дори бански каза. Не същото, а всичко. 20 само..нищо работа.

Имам и втори имейл за обувки на детето, които чаках тия дни. На 7ми върнах 44 номер от саламандъра като големи, и поръчвам 43 номер.Чакам ги ....били върнати към тях. Петя някоя си, не се представят с фамилия, сякаш е Шер, как да е...били претоварени хермес ли що ли, и не взели изобщо поръчката. Лъже наедро, ама..тва е положението.

От две поръчки...нито една няма да дойде.
Ваучери я дойдат, я по-скоро не. Я след седмица когато няма да ми трябват ни едните, ни другите обувки. Едните са за детето, другите за подарък, там увисвам.

И така..все по-надолу върви това нещо АЮ...амаа....

# 681
Пуснах едни ботуши на Катрис, досега не съм взимала техни обувки. Дано не са умалени.

# 682
42 евро. 43 нагоре.
https://www.aboutyou.bg/p/jordan/niski-maratonki-flight-court-28 … _campaign=product
16 евро са дошли за поръчка върната миналата година.

# 683
Момичета, препоръчайте ми хубав портфейл мъжки до сто лева.

# 684
Момичета, препоръчайте ми хубав портфейл мъжки до сто лева.

На хърбърт секънд не ти ли харесват...да дебнеш намаление.

# 685
От бест сикрет купих на мм портейл Тед Бейкър за  60лв.

# 686
Аз пък се уморих вече от тези бъгове. Пет неща ми изчезват от любими през няколко часа, понеже ги скриват сякаш никога не ги е имало. След 2-3-4-5 часа ги връщат отново видими в сайта, но не се добавят автоматично в любими. Пак ходя, па пак ги добавям. И така по 3-4 пъти на ден. Аман!

# 687
20Team дават 20% отстъпка за поръчка над 50 евро и има игра според Instagrama на Теа.

И моите любими са -20 продукта.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 17:21 от Пълнолуние

# 688
# 689
Ем, сигурно играта е да познаеш какво ти го няма ... тъй както им гледам нещата как са.
Или в случая на Тета ко ще дойде и к'во - не.

Общи условия

Активация на акаунт