От там идва и главният проблем на съпруга ми- мръщела съм се и съм мърморила всеки път като излиза да се види с приятели -така е признавам. Става ми лошо като чуя това- преди не е било така. НО! Моля, кажете ми, случвало ли ви се е докато знаете, че всеки момент можете да родите, съпруга ви да се прибере от излизане с приятели неадекватен. Точно когато имате най-много нужда от подкрепа и очаквате от него да прояви отговорност. Ако тръгна да раждам с какво ще може да ми помогне? Освен да ме бутне по стълбите залитайки.
Още повече че не говорим за нещо, което се е случило един път. Не се сещам за излизане (сам), в което е пил умерено, както обикновено правят хората- пийват, хапват, говорят си, прекарват си хубаво и се прибират. Никой от приятелите му не пие умерено. Млади хора с малки деца се държат като пиянките от кръчмата- ами грозно е! Вкъщи също пие всяка вечер(но не до неузнаваемост слава богу)
Моля ви споделете вашият опит, вашето мислене, кои са вашите граници. Ако има някаква грешка в мен и моето мислене, искам да го поправя. Да го приема до колкото е възможно и да не ми става буквално зле когато стане въпрос за пиене. 😮💨