Термин Август 2026

• 10 529
  • 325
  •   1
Отговори
# 315
ani92_3  Много си радвам за вас ❤️ щастлив и пухкав финал ти пожелавам и все така по учебник да се развива бебчо.

# 316
Благодаря много, момичета Blue Heart
А относно зодиите - аз вече си имам едно лъвче вкъщи, щастливо, че ще става баща на друго такова.
Пригответе се за шоу, не е лесно с това его и  "царствено" поведение  Joy

# 317
О и нашият татко е лъв. Синът ни стрелец. Аз раче.
"Не знам, вика, как точно да те подготвя за това, какво те чака с момиче лъв..." 😁😁😁
Благодаря много, момичета Blue Heart
А относно зодиите - аз вече си имам едно лъвче вкъщи, щастливо, че ще става баща на друго такова.
Пригответе се за шоу, не е лесно с това его и  "царствено" поведение  Joy

# 318
Много са си дибре лъвиците! Стига да ни слушат сме чудесни хора Wink
Мм сигурно ще се моли да е рак, ама мисля да атискам до лъв, макар че ще ума да си нерим гривите цял живот после.

Напомням, че имаме фб група и ако някоя желае да бъде добавена нека ми пише на лично. Групата е скрита и тайна.

# 319
И аз съм рак и винаги лъвовете за мен са били огромно изпитание, да не кажа, че и един не се е намерил с който да меля брашно Joy Joy За сметка на това съм сигурна, че този лъв поне ще ме научи да ги заобичам и разбирам по-добре. Gift Heart Не знам защо, но имам едно предчувствие, че нашето бебе (живот и здраве) няма да е августовско, а юлско като мен. Каквото и да е, само да се роди живо и здраво.
Аз иначе вече ще се побъркам. В четвъртък трябва да отидем да си вземем резултатите от пренаталният тест. Успокоявам се поне с факта, че минаха 7 работни дни и досега не са ни звъннали, което означава, че всичко е наред. Всичките прегледи, които неволно преминах също потвърждават поне визуално, че всичко изглежда наред.
Според вас, ако всичко е наред на първите ехографи и нипт, дали да записвам ранна фм или да си изчакам тази то втори триместър (имам вече записан час за 25 март)?

# 320
  • София
Оп и аз рак.😁 За сметка на това имам много лъвове покрай мен и много ги харесвам (вероятно, защото асцедентът ми е лъв).

# 321
Аз никога не съм се интересувала от зодиите. Дори мисля, че познавам само едно лъвче и то ми е адашка, с която се знаем още от основното училище, та нямам представителна извадка.

Мъжът ми е козирог, като брат ми, майка ми е овен, баща ми дева, аз и синът раци (през 4 дена). Терминът ми е за 08.08. Та дори да избърза или закъснее - май няма шанс да влезе в друга зодия, та стискаме палци и за лъвче.

# 322
Момичета, много съм щастлива. Мина първата ФМ при нас и всичко е наред.
Все още ми е леко свито сърцето заради предишната загуба и се опитвам да остава всичко зад гърба си.
Понеже последните дни имам болки и тежест в корема, ми изписаха Утрогестан. Има ли от какво да се притеснявам?

# 323
И аз от сесмица съм с болки, придърпвания, натиск ниско долу. Даже се видяха и контракции. Пия но-шпа и почивам повече тия дни. В неделя по нощитенходихме до спещното, биха ми инжекция, всичко друго беше наред.
Казаха, ще е нормално, матката расте бързо в тези седмици (след 12-13), разтягат се връзки и влакна.

# 324
Здравейте отново и от мен. Минаха и феталната морфология и пренатеста. Всичко е наред и ще имаме трето момче 🩵 При мен всичко премина, освен умора и спането, мога да спя по всяко време 😁

# 325
Не е задължително да е лош рвзултата ако ви се обадят. Моят тест беше готов на 5тия ден и ми се обадиха с "Честито, очаквате момиченце и резултатите са просто чудесни!"

Общи условия

Активация на акаунт