Съобщения за "ИЗБРАНИ"!!!

• 212
  • 8
  •   1
Отговори
Някога получавали ли сте по YouTube съобщения за Избрани, Chosen ones - ако ви ги пращат на английски.

Твърдят, че такива видеа сами намират тези, за които са предназначени. Също, Съобщения от Ангелите?

Ако ви ги пращат по YouTube, казват ли ви какво ви предстои в живота?

# 1
Какви са тия глупости бре?

# 2
Ако ангелите вземат да ми пращат съобщения по ютуб, сама ще си събера багажчето и доброволно ще се настаня в психиатрията.

# 3
😂😇
Всеки ден получавам видеа. Сериозно.
Точно се чудех какви са тези щуротии, не съм се абонирала. А то е явно нов вид спам в тубата😭

# 4
Това са рекламни видеа, обещават безплатни хороскопи, помощ и т.н. но след това се започва - ама ще ти направя талисман, ама ще получиш помощ и т.н. само трябва да платиш ей тази сума. Типични, кукички.

# 5
😂😇
Точно се чудех какви са тези щуротии, не съм се абонирала. А то е явно нов вид спам в тубата😭

А гледахте ли някои от тези видеа? Какво ви казват? Предсказват ли ви, че ще се омъжите за някой много скоро? Вие омъжена ли сте?

# 6
Не, говорят ми за чистата ми и светла душа.

# 7
Не, говорят ми за чистата ми и светла душа.

А кога конкретно започнаха да ви ги изпращат за първи път? Миналата година ли? През кой месец?

А също, тези видеа за Избрани ли са или са Съобщения от ангелите?

# 8
😂😇

А гледахте ли някои от тези видеа? Какво ви казват? Предсказват ли ви, че ще се омъжите за някой много скоро? Вие омъжена ли сте?

Не се лъжете, как по-ясно да се каже. В момента, в който си дадете рожденната дата и имена, софтуера генерира някаква астрологична прогноза, която може да си я намерите и сами безплатно. А ако желаете, има и специалисти. Но това си е чиста астрология, но "облечена" в интересен текст.
Самия текст е най-често в 2 направления:
- нещо хубаво те очаква, "ангелите" искат да ти помогнат, ама трябва да си платиш
- нещо лошо идва към теб, "ангелите" искат да ти помогнат, ама трябва да си платиш

Всичките водят до едно и също платежно място. Досега съм срещал:
Athena, Ava, Maria, Padre, Tara, Christin и най-вероятно има и други.

Кажи речи при всички: медиуми, говорят с висшите сили, получили са информация "специално" за теб и т.н.

Абсолютно зарибяване и опит за източване на пари.

Общи условия

Активация на акаунт