За обувките с любов! – 1

• 756
  • 13
  •   2
Отговори
  • Sofia
Wear High Heel Еволюиращи от най-древни времена насам, дамските обувки винаги са били не само основен елемент от облеклото, но и начин да изразим своята идентичност.

Wear Boot Всеки модел носи различна енергия, независимо дали става въпрос за елегантни обувки на висок ток за официален повод, практични и удобни боти за ежедневието, комфортни маратонки, предназначени за спортните ни активности, или пък закачливи сандали за безгрижните летни дни.

Shoe В тази тема ще разгледаме какви типове обувки са на мода, как да изберем най-подходящите за различни ситуации и как да се чувстваме уверени в стъпките си – буквално и преносно!

Wear Sandal Ще обсъждаме, също така, характеристиките на различните брандове, съществуващи на пазара, както и онлайн или физическите магазини, от които можем да изпъстряме с нови интересни попадения личната си колекция от обувки.

# 1
  • Манчестър
Записвам се в темата за обувките. В колата имам винаги 5 чифта, защото не знам сутринта в какво настроение и тоалет ще съм…😂

# 2
И аз винаги имам около мен много обувки, защото не се знае къде ще отида и с какво.
Благодаря за темата!

# 3
Благодаря за темата 🤗 Успокоих се , че не съм сама. В багажника имам кубинки Док Мартенс и бели кожени кецове за непредвидени ситуации и чифт обувки с метални бомбета, в случай че на работа се наложи да се преобуя за малко.

# 4
  • София
Благодаря и аз за темата. Това е моята обсесия! Имам обувки сигурно за половината население и продължавам да купувам. Според дългогодишния ми опит обаче, малко са тези, които са едновременно и красиви, и удобни. 

# 5
Благодаря за темата! Необходима ни е просто, а и често по-бюджетна от чантовата. Аз съм абстинентна за чанта, няма шанс да си купя нова в идния месец- зарекла съм се- съответно търся аутфит за празниците и мисля да започна от обувките. Отворена съм към изчанчени идеи за нещо подходящо за зима, което да е до 8см ток. Носят ми се и ботуши на ток, обаче имам огромни прасци и ми е трудно с избора. Някой да е намирал подходящи?

# 6
Ния, наскоро си взех на Stuart Weitzman, моделът е Midland, над коляното са, велурени. Моят прасец не е голям, но ботушите се разтягат доста и обгръщат крака без да зяпат като мускетарски ботуши. Моите са с 4,5 см ток, има и с по-висок, но за мен този е оптимален.

Имах обсесия за обувки, все още имам стотици чифтове, макар, че гледам да се освобождавам от тях. Както Шоколадка каза, рядкост е да са хем красиви, хем удобни, а напоследък удобството все да ми е важно. Имам и скъпи и по-евтини и ултраскъпи и установих, че само на две-три марки са ми удобни обувките и пасват на моя свод и стъпало неависимо от цената. Т.е. скъпото не винаги е удобно.
Сега гледам да се ограничавам и съм решила да купувам само, ако изхвърля някой чифт.

# 7
  • пустинята Гоби
И аз се записвам в темата. Също съм на мнение, че удобството на обувките вече ми е много важно, но не за сметка на външния вид. И аз купувам 3-4 марки обувки, та ще се радвам да науча за някоя нова, която да отговаря на критериите ми.

# 8
Благодаря, Babri , ще мина през магазина им за проба още днес. Имам липедема на прасците, което съчетано с тичане прави краката ми като на римски пехотинец. Намерих си прекрасни равни черни обувки, опитвам се да разширя Jumping ботушите на Ермес, по които цедя лиги отдавна, но засега ги нося само с дрехи, под които не се виждат. Не се виждам тази зима да мина под ножа за това, но съм се зарекла да отлагам за последно.

# 9
  • София
Аз пък имам обратния проблем - с много тънки глезени и прасец съм и всичко ми е огромно. Не мога да намеря лоуфъри, които да не са ми широки, за ботуши пък абсурд Sad
Установила съм, че скъпите и дизайнерските обувки, които имам, все са неудобни. Стоят си ми така за красота. И аз с годините се научих да залагам основно на марки, специализирани само в производството на обувки. Имам си няколко любими. Италианците са номер едно майстори за мен в бранша - тук има съчетание на красота и удобство Simple Smile

# 10
Ния, на тази марка повечето ботуши са кожени отпред и с разтегателна задна част. Погледни специално тези модели. Мисля, че за твоя крак ще са идеални, а също стоят много елегантно. Удобни са за ходене, нямаха нужда от разтъпкване. Успех, дано намериш каквото търсиш!

# 11
  • София
Black Cat, благодаря за тази тема!

Имах огромни количества обувки, все пак съм една от босите стоножки във форума. От 2 години изнасям с все кутиите и оставям до кофите на порции, че да не заприлича на фалирал магазин второ употреба, макар някои да са обувани 1-2 пъти максимум и да са в кондиция като нови. Разтребих всички, защото няма смисъл да пазя неща, които няма да обуя. Удобните обувки са най-важното нещо за мен, а в багажника на колата имам само чадър за кола и никога не ми се е случвало да имам други обувки.

# 12
И аз ще следя тази тема, обичам обувки. Правилото, което вече имам при покупка е, че ако не ми пасне като на Пепеляшка от най-първото обуване - не купувам (връщам). Ако трябва да се разносва - не! И не ми се задръства с обувки вече - минала съм този етап. Сега за празниците ще си купя един чифт токчета, че съм си харесала и после от януарските разпродажби ще дебна за намалени боти и ботуши.

Ето това съм си харесала за празниците
Скрит текст:

Обаче ще си купя ето това
Скрит текст:

Вторите са десет пъти по-евтини и изглеждат много по-удобни, заради омекотената стелка.

# 13
И аз се записвам в темата! Обичам обувки, но гледам да купувам по-прагматично, но с интерес ще следя темата.

В колата не държа обувки, но си взимам понякога някой чифт, ако знам, че ще ми се наложи преобуване.

Общи условия

Активация на акаунт