За обувките с любов! – 1

• 20 833
  • 311
  •   4
Отговори
# 300
Детската номерация е до н.38. Малко по-тесни са.

# 301
И аз преди да започне да ми пада сводът на стъпалата, се намъквах в детска номерация без проблем.
С времето свикнах да търся и повече пространство около пръстите, не ми е достатъчно комфортно, когато са прекалено "прибрани", затова и при възможност взимам половин номер по- големи, с което опцията за детски колекции тотално замря. Grinning

# 302
Детската номерация е до н.38. Малко по-тесни са.
За момчетата е понякога до 39 номер включително, а за момичетата до 37, така че аз винаги преглеждам детските щандове Joy

Не съм забелязала да са ми по-тесни, сега си разходих новите маратонки, страхотни са просто!

Иначе точно детските и цветово повече ми допадат обикновено, а Puma, Fila, Skechers, Nike - дори бих казала, че правят една идея по-гъвкави обувки за децата, отколкото за възрастните.

# 303
И аз с 36-37 си намирам съкровища в детска номерация, което значи, че дъщеря ми скоро няма да може да носи обувките ми 🥳🥳🥳.
Прада Мери Джейн-четата са прекрасни и ще се моля на боговете на ремонтите да бъдат снизходителни, за да мога да ги прибера.

# 304
  • Шоплука
Късметлийки сте вие с тези детски номера, но при мен за съжаление не е опция.
От Масимо си взех тези - много са удобни

Тука този чехъл е една идея по-неудобен за ходене - само за работа и на обратно, не бих си го причинила да трамбовам много с него.

С долните вече ходенето е изкуство, супер неудобни са, но аз упорито ги мъча

# 305
  • София
Аз с чехли, за жалост, не мога да ходя. Единствено, ако са с разделител за пръстите. Иначе имам чувството, че ще ги изтърва Grinning
И аз съм купувала детски, но при някои модели си личи и има малка разлика (обикновено са по-заоблени отпред). NB 327 по спомен май бяха така... Имам детски Jordan-и и те са значително по-удобни от другите.
Последната ми любов от няколко години е това. Буквално не мога да ги скъсам от носене. Ползвам ги и за спорт, но и с дънки са ми супер. (абе фен съм си на Nike аз).

# 306
  • София
Здравейте, момичета!

Бихте ли ми казали какво е качеството на ботушите на Масимо Дути? Харесала съм си едни велурени и много им се чудя.

# 307
  • София
Отлично! И са адски удобни. Нося обувки на марката от години и по качество не отстъпват изобщо на много по-скъпите, които имам. Чантите им също.
Велурът е специфичен де и си иска грижи и пазене, но за качеството на MD аз лично съм убедена. Купувайте смело Simple Smile

# 308
  • Шоплука
Подкрепям Шоколадка, само ще ги водите на обущар да им слага подметки. С подметките на Масимо ще се пребиете, като мен, иначе кожа и изработка - топ.

# 309
  • София
Да, потвърждавам и аз за подметките. Не при всички, но няма да забравя едни сандали... Мега леки и удобни, всичко точно в магазина и у нас. Иии, тръгвам да излизам и буквално щях да направя шпагат още пред входа. Поглеждам подметката - гладка като стъкло Grinning Но ги заведох на обущар и вече 2-ра година ги нося.

# 310
  • София
Благодаря, момичета! Ще отида да ги пробвам.

# 311
  • на Мелмак
След като си мислех, че имам удобни есенни обувки, които ми бяха удобни всъщност. Сега след няколко дневно ползване, краката са ми леш. Ужасно ме болят стъпалата.
Поръчах тези, няма къде да ги меря, дано са моите, и да съм уцелила номера, хич не обичам връщането.

Общи условия

Активация на акаунт