ЯНУАРСКИ вик се лее,мама с него се гордее!!!

• 19 492
  • 276
  •   1
Отговори
# 225
Тинкърбел, мерси за линковете.  Hug
Ето и още 3, от същия сайт, за предупредителни сигнали за нередности развитието на детето, за слуха и комуникирането:

Warning signs of a physical developmental delay
Warning Signs of a Hearing Problem
Warning Signs of a Language/Communication Developmental Delay

А ако се излиза следобед и привечер по жегите, то наистина си е за къс ръкав за бебето.   Simple Smile Пригответе се за коментари от разни баби и втренчени погледи от околните.  Laughing

# 226
  • София; Дружбето
Да, вчера ми направиха забележка, че бебето е без шапка. Само изсъсках насреща Mr. Green

# 227
  Тинкърбел, Free Soul,благодаря от мен за линковете!

# 228
Ним, хич не ти завиждам, честно............ Аз пък съм на другия полюс - много желаещи да я гледат, пък аз хич не обичам да я оставям някому..... Защо съм такава проклета ревнива мама, не знам.....
   Оп!И аз съм същата!Не ,че има много желаещи за гледане,но и един(или една по-скоро)да се появи ----не изтърпявам #2gunfire!Като дойде някаква приятелка и почне да досажда на бебето,да му изприказва всички приказки,за които се сеща,да го закача по всички възможни начини,а още по-лошо да го взима на ръце и да го целува newsm61 кипвам на момент!
   Скоро ,една лелка ме пита:може ли да цункам  ръчичката на бебето?Разбира се ,казах :НЕ!Знам ли,къде са й били устните преди това,а бебето си лапа ръчичките нон стоп!Лелката се засегна.... ooooh!

# 229
  За захранването.
  Веднъж,моята майка повдигна този въпрос,споменавайки,че мен ме  е захранила  на 1 месец!
  Аз казах,че сега политиката в педиатрията е съвсем различна и бебетата не се захранват толкова рано.
  След известно време,тя ми се обажда и казва,че навреме е имала спорове с нейната майка(то ес баба ми),която е смятала,че бебето се захранва,чак когато му се появят първите зъбки.Но във всичките книги по педиатрия са препоръчвали захранване на 1 месец!
   Ним,нищо чудно сега да имаме противоречия с нашите майки по този въпрос!

# 230
Любо го извеждам с боди с къс ръкав и къси чорапки, гащеризонче - тънко и връхна дрешка(тип гащеризон с качулка).
Бабешки коментари не приемам Crossing Arms

# 231
  • София
Утре с Лила ще се разхождаме някъде и се чудим дали да не се врътнем из Южния. Кой друг?

1. Ивонска
2. Лила

# 232
  • У дома... някъде
Ние в повечето случаи сме облечени с боди с къс ръкав,къси чорапки,гащеризон и тънко яке.А когато сме с рокля слагам чорапоге,боди с къс ръкав,блузка,обувки и пак тънко яке или тип жилетка

# 233
  • ville de Quebec
И на мен свекърва ми днес ми каза, че го е намерила моя малчуган по корем, ама аз докато не видя не вярвам, много рано ми се струва..... А, ако е вярно, определено е от активната гимнастика, слагам го под нея от около седмица. И Вики с нея много бързо се научи да се обръща, ама беше на 4 месеца...

# 234
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Аз да се похваля - днес ми беше ден за разкрасяване и релаксация Mr. Green Mr. Green

Беше много интересно,защото бях с двете си деца и с кучето си Mr. Green Mr. Green Мдааа, точно така - и Алекс , и Ники  и Ида бяха с мен, и всичко мина добре Grinning Моята козметичка е в апартамент,бяхме си само ние,Ники спа известно време на терасата/докато на мама и правиха кола маска Sick/, Алекс си гледа детските по Тв-то, Ида се печеше на терасата....После ,докато на мама и правиха отслабваща процедура с водорасли и масаж - Ники беше с количката до мен,мама я масажират  - а мама бута количка - интересно,но факт Mr. Green После на мама и правят педикюр - а мама кърми бебо Mr. Green Mr. Green Алекс се заключи в гардероба,междувремено Joy, даже се и подстригах/моята козметичка е жестока - може всичко,и се справя много добре Peace/....Та така,не можех да не се похваля - мама съчета нещата и те взеха ,че се получиха Grinning А и така ми беше много спокойно - бебчо си е с мен,мога да си го кърмя,когато иска,Алекс си играе,гледа си филмчта..., а мама става красива.
И от днес поставих началото на моята програма за отслабване - специални процедури с водорасли,които не пречат на кърмата,след процедурата следва задължителен масаж/супер е/, и започвам с аюрведическо хранене - нема се оставям така я,лято идва - иска да съм си слаба,кърмеща майка,на щатсливо дете Mr. Green Mr. Green

# 235
magnoliamm, браво на теб! Аз днес успях да се справя само с един маникюр + беба (люлеейки количката с един крак, в което съм се специализирала Mr. Green).

Аз искам да питам нещо работещите мами (въпреки че сигурно още е малко рано): кога смятате да се връщате на работа и на кого смятате да поверите децата си в този случай? На мен ми се ще възможно най-бързо да се върна на работа (имам предвид след изтичане на 9-те месеца "високо" платено майчинство, поради финансовата част на въпроса), но не знам на кого да оставя Вики. По-точно аз имам една единствена алтернатива - на свекърва ми (въпреки че, честно казано, хич не ми се ще). Но не мога финансово да си позволя детегледачка, а и ако чужда жена дойде да гледа Вики, при условие, че свекърва ми си е вкъщи и е свободна - последната ще полудее...   Другият вариант (май най-приемлив за мен) е да изчакам малката да проходи и да я пускам на ясли.
Вие замисляли ли сте се как ще процедирате? newsm78

И нещо друго: ако може някоя "по-светната" с компютрите мама да ми обясни на лични как да си кача снимка на аватара (принципно знам всичко, но не знам в кой сайт да кача вече умалената снимка и оттам в профила). Мерси предварително  bouquet

# 236
  • София/Варна
Утре с Лила ще се разхождаме някъде и се чудим дали да не се врътнем из Южния. Кой друг?

1. Ивонска
2. Лила
3. KayRenn ... стига да има поне една мама в парка, че не ми се мерят алеите самостоятелно

# 237
  • ville de Quebec
Цвета не сте сами, и мой Митко се обръща вече от гръб на корем и иска да лази.... Видях го с очите си, че даже и го документирах на клипче, просто не мога да повярвам, много рано беееее.......

# 238
  • София
KayRenn , промяна в обстоятелствата... И днес няма да стане... Cry

# 239
KayRenn , промяна в обстоятелствата... И днес няма да стане... Cry

Споко, никой вече не ти се връзва smile3534
Иначе аз съм си там, така че който иска да заповяда Peace

Общи условия

Активация на акаунт