ЯНУАРСКИ вик се лее,мама с него се гордее!!!

• 19 494
  • 276
  •   1
Отговори
# 60
  • София; Дружбето
Абе Змийска, кви са тея 5 г.с. + 2 дена?? Да нема Шошка?
Има една от вас дето шъта из едни форуми, дето не й прилягат...  smile3516 Пък и ми задава неудобни въпроси в ефир...  smile3516
Не е за мен. Питам за една дружка, която не иска да я надушат от нейната дружинка, че й е рано....

Алоооооу, откак' свеки те дундурка не можеш да помниш повече от 2 постинга.... Нали питах за тампони на предишната страница! Да цитирам или ще си го намериш Mr. Green
Там съм чела преди кафето Blush Blush Ш'ма прощааш Mr. Green

# 61
  • София
Там съм чела преди кафето Blush Blush Ш'ма прощааш Mr. Green
Hug

# 62
Дет има една дума съвсем се огелпих tooth Цвета и Злобила си говорят нещо, дет нищо не ми говори Crossing Arms
Отивам да харча пари, щото решиха да ми платят някво майчинство newsm44

# 63
Какви сте лудетини  Hug

Аз ходих на доктор - явно съм се обзавела с язвен колит  Rolling Eyes Ама другата седмица ще ходя на по-подробни изследвания, че днес бях без направление и щеше да ми излезе бая солено. Операцията ми е добре, не били от там болките.
Мими - до 6 месец щяло да ми дразни от бельото и да е така твърдо около разреза. Каза да не се притеснявам, че още не ми е дошло, щяло да дойде по някое време  Crazy

# 64
Като споменахте майчински се сетих,че наскоро си смених адресната регистрация,сега съм в район "Оборище". Някой знае ли откъде би трябвало да си взема парите за Ния и има ли някакъв срок,в който трябва да стане,защото като се замисля не си спомням и за Камен да съм си взела парите. От вчера ми е адски зле,все едно някой торба с пясък ми е изсипал в гърлото,страх ме е за беба да не прихване и тя нещо,кажете нещо не много противно и бързодействащо (изключае осцилококцинум) ако знаете.Цвета,благодаря ти за отговора за ваксините.Трябваше да се сетя по-рано да питам,че една от причините да не взема полиомиелитната беше,че се бие,докато другата е на капки Crossing Arms Иначе ме развесели,гледам объркала си и без друго шашавото ми потребителско име от "катюнгелче" на "кютангелче" Joy Joy Joy Hug

# 65
"Мими - до 6 месец щяло да ми дразни от бельото и да е така твърдо около разреза. Каза да не се притеснявам, че още не ми е дошло, щяло да дойде по някое време"  На мен също ми дразни още,и при първото секцио беше така. Иначе ми дойде на 16 март,после към 10 април и то само за 2 дни newsm78  Решила съм да не питам вече кое е редно и кое не,щото докторката,която ме оперира се държи все едно съм и изяла таратора с вилица и само ме плаши с обясненията си за усложненията по време на операцията . По средата на шева имам една вече 3 месеца незарастваща раничка,за която лаконично ми се обясни,че я има,защото е"парнато с електроножа"....коментарите са излишни просто #Cussing outНадявам се да оцелея ,ако не да ме споменавате с добро,независимо с кой от двата ника Simple Smile Grinning Joy

# 66
Някой знае ли откъде би трябвало да си взема парите за Ния и има ли някакъв срок,в който трябва да стане,защото като се замисля не си спомням и за Камен да съм си взела парите. От вчера ми е адски зле,все едно някой торба с пясък ми е изсипал в гърлото,страх ме е за беба да не прихване и тя нещо,кажете нещо не много противно и бързодействащо (изключае осцилококцинум) ако знаете.
Би трябвало от Социалните по новия адрес. За гърлото пробвай с трахизан или Тантум верде - срей - и двете са локални антибиотици и не отиват в кърмата.
Бързо оздравяване

# 67
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Станахме на 3 месеца - ай пийте по едно тънко винце за нас Wine Glass Wine Glass Wine Glass

# 68
Много сте писали, бре Grinning Четох, що четох и аз да си кажа.
След първото раждане цикълът ми стана оскъден, от 7-8 дневен се превърна в 3-4 дневен. Сега лед второто ще ме побърка. Идва ми за втори път и пак за 14 дни Shocked като че ли отделям по 2 яйцеклетки през 7 дена, ужас. Полудях  #Crazy

# 69
Да ви кажа - косата ми започна доста да капе. Какво да я правя, знам че е нормално, но пак се притеснявам. Кажете вие как сте?  Thinking

# 70
Да ви кажа - косата ми започна доста да капе. Какво да я правя, знам че е нормално, но пак се притеснявам. Кажете вие как сте?  Thinking
Аз съм по същия начин - навсякъде около бебо е с мойта коса пълно  Sad Фризьорката ми каза да си взема на Виши шампоана и май някакви ампули имаха  newsm78, но това ще стане определено при следващите болнични, че до тогава  newsm17

# 71
Нормално е да капе косата след раждане, от много майки съм го чувала. А и сега е пролет и имаме нужда от витамини. Аз изпих една опаковка Геритамин Нео заради ноктите и косата, но не кърмя.

# 72
  • Willebroek, Belgium
и мойта коса капе много Cry

# 73
  • София
Когато Шош беше се спекъл, Free Soul каза, че може би витамините на Хипп за бременни ще помогнат. Почнах ги и когато работата беше свършена си помислих, че е съвпадение. Сега си мисля, че не е. Серем по минимум 2 пъти на ден, не на седмица Mr. Green!
Казвам го за всеки случай, ако ви се наложи.

# 74
..... Серем по минимум 2 пъти на ден, не на седмица Mr. Green!
И ти ли, бе?! Дрисльовци!  Laughing

П.П. Просто да се запиша в темата... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт