Любители на кучета - 156

• 21 019
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • под тепетата
Браво , Берга! Като знае колко е хубаво в Трявна, геройски е издържала пътуването!
 Като се сетя мен какво ме чака до Пловдив Cry

# 466
Ехаа, колко сняг е наваляло в Балкана!
Ние събота и неделя бяхме на село, минаваме през Трявна, нямаше сняг.
Пътуваме винаги през Хаинбоаз, но завоите около Трявна са най-тежки. Зара само пъшка, никога не е повръщала.

Реа, приятно изкарване!

# 467
Vanne, благодаря! Снощи е наваляло, баш на Коледа предполагам е било приказно. Ние днес намазахме и следващите дни.

# 468
Много хубави снимки видях, много сладки кучаци и тук-таме котаци 😍
Радвам се, че Берга вече е добре и даже е на екскурзия. Дано повече не дава повод за притеснения и да си лудее само в собствения двор. 🤗
Очаквано от снега най-ентусиазирани са кучаците и детето. Даже старчето Макс скача и се въргаля като малко пале

# 469
  • Бургас
Ние от вчера сме си на къщата. Двора вече е ограден и е доста по - леко с кучешките въпроси. Вътре има още много, много работа, но сега още ни е мерак и когато почивките ни съвпаднат сме селяни Simple Smile

Тъй като гъзенцата на отбор къдравост не носят на студ се пинкат из къщата. Мачкат се, менкат играчки…никой не пише домашни и не го мъчат с команди.

# 470
  • под тепетата
МММ, красота! Ваканция е, какви домашнииии!?

# 471
Идваме и ние с коледна фотосесия:

Мегчето нещо не хареса играчките и идва я накарах да застане до бастунчето. А Грейси е полегнала на разтребената маса. Кастиел пък е с папионка, ама много не си личи от косЪмите.

# 472
  • Враца
Весела Коледа на всички кученца и стопани!
Да сте живи, здрави, щастливи! Heart

Вачи беше Софиянец малко.
Много му хареса, но доста студ имаше.
Всеки втори стопанин на куче отбелязваше,, че нашето куче е голо. Simple Smile Simple Smile

Тук, получава подарък:

Чака, да му го отворят:

И , вече е изяден:

# 473
Е, браво, ние подаръка не видяхме. Joy
Много е сладък Вачко. Иде ми да го мачкам, целувам, мачкам, мачкам... Heart

Весели празници! Да сме живи и здрави, двуноги и четириноги!

# 474
Весели празници и от нас!

Много хубав сняг сте показали! И ние тези дни се отправяме към Пампорово,дано да има и да зарадваме децата Grinning

# 475
Днес голяма разходка пак. Сега е стоплена и ще се дреме Simple Smile

Вчера бяхме в Габрово. В една втора употреба и взех 3 играчки за общо 3 лв. Като едната е Конг. Много сме доволни и двете.
Принцеската ни: Дивотина!

# 476
  • под тепетата
Реа, а не иска ли да излиза навън, като във Варна? Берга изглежда много доволна Kissing Heart Впечатлена съм от леглото!
 И ние направихме една бърза разходка, че студено доста и само докато го щракна ми замръзна ръката. Преваля сняг сутринта, но не натрупа като при Sivi.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 14:06 от bilqna_69

# 477
  • София
Едно уморено коледно джудженце. След няколко напрегнати дни с липса на сън поради многото храна и изкушаващи миризми, най-накрая се кротнахме всички.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 15:06 от АРТЕМИС

# 478
Билянка, това легло е в нашата стая, ние си имаме голяма спалня, а това си е само за нея. Много е доволна. Излиза на вън само ако и ние сме там. Печката с дърва бичи яко и сме по къси ръкави в къщата. На вън е друга работа.

# 479
  • София
Че и ние сме така. Ксена не я бърка студът, но навън е "пишане, акане и кой откъде си е". Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт