Любители на кучета - 156

• 728
  • 42
  •   3
Отговори
# 30
  • Враца
Милата.
И защо е с гащи?

# 31
  • Бургас
Милата.
И защо е с гащи?
Разгонена е. Нали някой голям ден ще става майка. Докато дойде, ако не изкукам ще сме тъй Simple Smile
Има необходимите оценки. Генетично е чиста. Остана да снимаме за луксация.
Момък спазарен за след година Grinning като циганите женим децата

# 32
  • Бургас
Пресен данък. Чака разходка.

Нокти нямаме - много ходим.
Гащи също нямаме, не ни трябват Joy
Имаме само апетит и косми.

Ева бързо да оздравява!

# 33
  • Варна
Здравейте, общество! Сега се усетих защо никой "не пише" - има нова тема, а аз съвсем изключих. Да сте здрави и да посрещнете дядо си Коледа в уют и топлина, както това прави за нас Sivi с всяка нова тема!!! Благодарим ти, Sivi!

Данък нямам освен една смешка отпреди 10 минути, когато се върнах от работа и ме посрещнаха по обичайния начин - Буря с много изразителен монолог, а Рая с тръс по целия двор с играчка в уста. ОБАЧЕ, не че се фукам, но вас дали са ви посрещали с арт инсталация за "добре дошла", М? Седнах на верандата, както всеки ден за малко милувки и Буря ми донесе в краката първо едно листо, а после в него сложи една мъничка ябълка:

Как да не погалиш тая къдрава гърбина???? Smile

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 19:41 от galenaa

# 34
Дано бързо да и мине на Ева неразположението и да не е гиардия, а да си е хапнаша някоя глупост дето не и е понесла на стомахчето.
galenaa виж как те мислят твоите моми. Ябълка са ти донесли, че и сервирана на листо 😜

# 35
Айде данък с една селска снимка 😂

# 36
Много сладки всички кучовци! Heart
Аз утре ще се прибера и ще си видя дИтетУ за няколко дни! Като наредя елхата ще я курдисам за фотка и ще ви я покажа нинджата. Joy

# 37
  • Враца
Леле, какви кучета , аз като си гледам моето...
Как вика един приятел: Нямаше ли истински кучета , там от където го взехте? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 38
  • sf
Ох, тоя сладък Вачи, ма как да не е истинско куче?! 😍

# 39
  • София
Ох, като гледам Вачко и сълзи ми избиват - какво мъжество лъха от него! Joy Heart Уникален!

Сетих се по време на разходка с Харли, изкача едно чихи на собствен ход и върви наперено срещу нас. 5 секунди по-късно иззад ъгъла на блока изкача и една баба, крещейки с пълно гърло - Килъреее, къде си? Ела тука, бе Килъре! А Килър ходеше като царя на квартала с целите си 2 килца. Със сълзи се смях. Joy

# 40
Ох, като гледам Вачко и сълзи ми избиват - какво мъжество лъха от него! Joy Heart Уникален!

Сетих се по време на разходка с Харли, изкача едно чихи на собствен ход и върви наперено срещу нас. 5 секунди по-късно иззад ъгъла на блока изкача и една баба, крещейки с пълно гърло - Килъреее, къде си? Ела тука, бе Килъре! А Килър ходеше като царя на квартала с целите си 2 килца. Със сълзи се смях. Joy

Представих си го и не мога да спра да се хиля. 🤣🤣🤣

# 41
  • Враца
Аз, това го виждам всеки ден..

Особено, ако видим група кучета, дето връцкат опашки и се опознават, само за секунди им разтуряме седянката..

# 42
  • Бургас
А те как реагират?
Може да звучи нелюбезно, но Елза не ги отразява. Даже не ги и поглежда, а ако много напират да контактуват с нея идва да се крие при мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт