Любители на кучета - 156

• 21 023
  • 738
  •   2
Отговори
# 450
Честита Коледа и от нас! Гинче, не беше впечатлена от Конг лисичката( явно ще е поредната ѝ играчка, която ще ползваме за стопер на вратите), ама пък лакомствата оцени подобаващо. И понеже не хареса и Коледната пижама, минахме празника само по бандана:

А, за снега- завидяхме....при нас е само много мокро и  вече ни хващат лудите вътре...

# 451
  • Варна
Честита Коледа и от нас 🌲
Живи и здрави да сте всички двукраки и четирикраки 🫶🩷

# 452
Аз май бях най-развълнувана от подаръците на кучовците. Гука и Чочо почти не ги отразиха. Sweat Smile

# 453
  • sf
И официално Честита Коледа!

# 454

А у нас е драма. От снощи детето плаче....Първа Коледа без нашия непрежалим Кардю Heart

# 455
Честита Коледа и от нас!Ние в пек и в дъжд все сме на морето 🤪

# 456
Честита Коледа! 🎄🎅
Бъдете живи и здрави, щастливи, обичани и обичащи 🍀🎁♥️

# 457
  • под тепетата
Cardhu, много прегръдки за дъщеря ти! Там горе е звездичката на Кардю и на Коледа грее още по- ярко! На мен ми подариха коледна чаша с хъски, защото знаят, че завинаги ще е в сърцето ми!
 МалЕ, верно ни вятър, ни дъжд ви плаши! Имате си пясъчно куче Joy

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 20:13 от bilqna_69

# 458
От 08.00 ч се е строила на вратата...     
    Много интересно и е на село.Като малко дете любопитства.

# 459
  • София
Честита Коледа!
Нори си разкъса подаръка (плюшен кокал) и му извади ватата още докато ние си разопаковахме и разглеждахме подаръците. 5 Мин изтрая.

# 460
Днес времето е прекрасно и ние мятаме ушаци в гората.Толкова е зелено,че ще кажеш, че e Великден,а не Коледа Grinning

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 12:42 от ddididd

# 461
Моята клюкарка и тя наднича навън Simple Smile

Вчера времето беше ужасно, силен вятър и дъжд цял ден. Излизахме само да пикаем набързо. Но днес си навакса, че и още й се иска.
А котките... те цяла зима лежат и спят на топло, друго не им трябва.

Снощи спах със Зара в краката и котката в скута... цяла нощ правих йога в леглото, опитвайки се да се побера в малкото свободно място.

# 462
Ох,  и тук най- накрая спря да вали, та днес наваксахме с разходките...И да се похваля, че след двудневно проучване Гинче най- накрая се заигра с подаръка:

# 463
  • Варна
Честито Рождество на цялата ни компания! Празниците да не свършват в домовете и дворовете ви! При нас голяма компания, а на двора леко отегчение от фотосесията - "остави ги да им мине, поне е два пъти в годината и Великден ще мине и после няма да ни маймунят с тъпите им дрешки, панделки и снимки":

Обаче ние тъпо и упорито - до краткотраен ефект

# 464
Ние днес пътувахме от Варна за Трявна. Бергичка повръща само 3 пъти, аз нито един Simple Smile
По път минахме и на битака в Търговище. Искаше всичко да подуши!

Обаче този пАловер, хич не го искаше, та като стигнахме в Трявна и го свалих за бързата разходката в гората преди вечеря.

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 20:06 от Реа

Общи условия

Активация на акаунт