Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 29 021
  • 502
  •   3
Отговори
# 330
Хелена, ползват се филтри много вече.Но съм напълно съгласна с теб, че при много свалени килограми(особено бързо), при напреднала възраст( около 50 си е така!!) няма как видяното да е миродавно.Аз съм сваляла 17кг в много по-ранна възраст и виждам какво се случи с кожата ми.
Има намеса в лицето, това ясно, има и грим, така че в действителност не е ясно как изглежда жената.
Да не се ловим на тези кукички, това казвам, а да си живеем живота в най-добрата си форма.

# 331
  • Варна
Здраво опъната е Мария в лицето, точно тип Галена. За която много се говори къде е ходила и според мен при Мария е подобно изпълнението. Такива издялкани, изпити и опънати контури и лица не се получават с радиочестота и“здравословен начин на живот”.Но на нас пък не пречи да правим най-доброто на което сме способни за себе си и да се чувстваме добре в собствената си кожа, дори без тези лифтинги и намеси.

# 332
Намалени са Хармонима и Скулптра в Дерма акт. Питах по телефона. Едното е 700 лева, другото - 750.
Филърите са по 500, Сайфа е 300.

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 16:00 от kalina_pehlivanova

# 333
Мария Илиева има оперативен лифтинг, вижда се от  километри. Естествено, че няма да каже, но жената си има лифтинг. Като се вдигне на опашка веднага ще се види промяната в ушите.
Няма как това преди да е с толко стегната кожа след като се отслабне с 40 кг…
Преди

След

# 334
Мария Илиева ходи при д-р Шаркова на процедури. Споделяла го е и публично.

# 335
Gerishh, най-накрая някой да ме разбере. Няма как жена отслабнала с толкова килограми на нейните години да изглежда така в лицето само заради тв филтрите и т.н. Изглежда прекрасно за мен  и сравнението с Галена не ми  е много уместно, защото при Галена филърите в скули и бузи се виждат от километри, особено като я дават леко в профил - филъра й е крив. При Мария е нещо съвсем различно. Много добра работа за мен. И е пределно ясно, че не е от бустери...

Ето друг също отслабнал доста килограми в студиото на Бтв, ами при него филтрите на камерите не работят така Simple Smile
Ивайло Мирчев, малко по-млад от Мария Илиева.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 16:50 от *Hellena*

# 336
Хелена, и аз това казвам, че няма как да изглежда така натурално.Какво е правила няма и да каже вероятно, но е факт, че се ползват филтри, а тези при Мон Дьо са направо фрапантни.
Сигурна съм, обаче, че каквото и да е правила, сутрин след сън не изглежда като на снимките с прическа и грим.Съдя по себе си.😅

# 337
Cristi, какво ти е мнението за Хало?
Трудно ми е да преценя. В смисъл мнението ми е положително като цяло, но беше част от цялостен план за лицето, а не самостоятелно събитие. Тоест не знам дали сам по себе си върши чудеса. Като възстановяване болка и тн беше супер, като цена е доста скъп. Веднъж годишно ще го правя заедно със Скулптра, rss и bbl.

# 338
ДХЗ, то и аз сутрин не съм много за гледане, да SmileSmile

Факт е обаче, че има много световни звезди, които много се подобриха с годините, без да са препълнени с филъри. Ан Хатауей направи страхотна промяна, въпреки, че при нея е лесно - най-добри световни специалисти, достатъчно средства на разположение, но ето, че и тук могат да се случат нещата. Радва ме това Simple Smile

# 339
Сигурна съм, че с много пари и постоянна поддръжка- естетична дерматология, треньори, нутриционисти, добавки, качествена храна, почивка, релакс и тн., нещата изглеждат така- перфектна форма, без видима външна  намеса.За нас ,простосмъртните, оставя чуденето как да го постигнем 😅.
Ако стана милионерка ще ви кажа, обещавам.😻😅

# 340
То и да ни кажеш, ние пък няма да сме милионерки, та кел файда Sweat Smile

# 341
Ма да си знаете, никога не е ясно дали няма да спечелим от тотото.🤣

# 342
Аз се чудя на някои звезди като Никол Кидман, как при толкова средства и възможности, изглеждат по този начин. Все едно някой некадърник я е напомпал с евтини филъри. Съжалявам, че звучи грубо, но наистина не си го обяснявам.

# 343
100% е с лифтинг Мария. То личи от км. Но е направена добре.
Аз пак да попитам за опит с Lemon Bottle. Обмислям сериозно да стопя отдолу под брадичката едно, което ме дразни, а за долна част на лице, да сложа Скулптра. Нещо този Морфеус не мога да се престраша. Имам травма Grin

# 344
  • Sofia
100% е с лифтинг Мария. То личи от км. Но е направена добре.
Аз пак да попитам за опит с Lemon Bottle. Обмислям сериозно да стопя отдолу под брадичката едно, което ме дразни, а за долна част на лице, да сложа Скулптра. Нещо този Морфеус не мога да се престраша. Имам травма Grin
И аз имам там едно за стопяване. Какво представлява това lemon bottle и къде го правят

Общи условия

Активация на акаунт