Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 36 664
  • 639
  •   3
Отговори
# 600
Здравейте, аз се включвам да кажа, че утре имам час за скулптра и съм много притеснена. Гледам едни видеа в ютюб и направо си ме е страх. Страх ме е пт болката основно и от това дали лицето ще ми се промени. Моля ви, някой да напише как преминава процедурата. Аз съм в дермаакт при Трендафилова.

Спокойно! В сигурни ръце сте. По-добър дерматолог за поставяне на Скулптра, който е и трейнър и обучава други лекари в България и чужбина за този продукт няма от д-р Трендафилова! Процедурата по поставянето е напълно безболезнена, не се усеща нищо. Аз съм изключително доволна от крайния резултата след две поставени Скулптри през три месеца. Трета няма да слагам, няма  нужда за момента. Скулптра е продукт, който се използва от 1999г и през всичките тези години непрекъснато се доразвива. В днешни дни се слага разредена с физиологичен разтвор, в по-малки количества и сериозните нодули и сраствания са сведени до 1%.
Действайте смело! Д-р Трендафилова е прекрасна Simple Smile

# 601
От ИС на Трендафилова това казва всичко за тенденциите:

# 602
Лошото е, че повечето клиники и дерматолози още си проповядват и правят 2024. Това в средата буквално ми прилича на д-р Соми.
Ивайла Бакалова си изглежда нормално за възрастта. Още повече, че със сигурност в младостта си не си е щадила кожата и ето резултатът.

# 603
Вчера и аз гледах предаването и останах без думи. Ивайла изглеждаше състарена и променена. Имам чувството, че и напластяването на грим, който да прикрие несъвършествата прави бръчките по- дълбоки и коварни.

# 604
Ивайла е доста слаба, отделно май от години се харесва с шоколадов тен. Със сигурност и генетиката има значение. Едва ли се е изоставила без процедури и т.н.
За 44г на мен ми изглежда с няколко години отгоре, но в крайна сметка има и неща, които не зависят от нас.

# 605
Добре си е Ивайла, има си хубаво семейство, деца.
Голямата й дъщеря е голяма красавица!
Не мога да намеря сега снимки, но изглежда много нежна, без никакви интервенции...

# 606
Дааа, много е красива !

# 607
Боже, аз не знаех коя е Ивайла Бакалова и сега я погледнах. Как на 44?! Аз и бих дала 50... красива жена е ,но изглежда доста по-възрастна.

# 608
Аз затова си позволих да коментирам Ивайла, да разбира се генетично не можем да влияем кой знае колко, но за жена, която прибягва към естетични подобрения, определено не изглежда на 44 , а на повече.
Аз съм само с две години по-малка от нея, и не мисля че искам да приема че само след 2 години ще съм се състарила толкова.
Видях коментар по-горе, че е правила може би блефаропластика, но ако е така, то под очите доста се е набръчкала кожата.
Сякаш не беше така преди Ивайла. Вероятно има значение и това, което споменавате, че прекалените солариуми водят също до преждевременно стареене. ЛОра Караджова тези дни я гледах също, родила съвсем скоро, на същите години, ами изглеждаше си добре.
Смятам че 44-45 години жената все още е млада и пълна със живот.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 14:34 от Joana85

# 609
Aз бях писала , но са ме изтрили -на живо я виждах лятото, въобще не изглежда зле на живо .

# 610
Aз бях писала , но са ме изтрили -на живо я виждах лятото, въобще не изглежда зле на живо .
Oсвен на мноого лошо осветление да се дължи.. това което се видя на репортажа.
Наистина светлината може да ти изиграе много лоша шега, ако е сглобявана от непрофесионалисти.

# 611
На нашите години, твърде малко подкожни мазнини, твърде много грим, изскуствени мигли, често и дълго излагане на слънце, цигари водят до вида който има сега Ивайла.
Набор ми е, но кожата и изглежда на по възрастна жена. Може да има ранна менопауза, намалят ли ни половите хормони, остаряването се случва много бързо.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 17:24 от JACKLIN*

# 612
Жаки, най-после и аз да те видя. Ми момиченце си си!

# 613
Ти намери кога да ме видиш🤫🤪 Като се наглася и майка не мож ме познай 😂😅
Но все по рядко се гримирам от до както преди, състарява ме. Все не уцелвам фон дьо тена! Имам поне 5 почанти, слагам го у нас виждам се топ, иляза навън и я дете, я мъж ще се изцепят че съм оранжева, или пък много бяла или пък тъмна, не знам що така се получава 😅😅

# 614
Ама много си красива 😍😍😍

Общи условия

Активация на акаунт