Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 1 737
  • 47
  •   1
Отговори
# 30
Мен супер много ме пареше на интима , 16 процедури и почти нулев ефект....

# 31
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, преди 2 години правих 4 процедури лазер  на няколко зони в Лазер център, Пловдив/сега Lavedy Laser Studio/, тази година в Белисимо, на доста по- добра цена и по-нов лазер, 1 поддържаща процедура и е добре.

Синът ми, писала съм за неговото акне, което борим от няколко години, направи 2 бр. Laser MD.  Остават още 2 до месец преди бала.  Харесва ми резултата, макар, че ве още понякога се появяват някоя и друга пъпка, но основно от стрес.

# 32
Здравейте,
Чета темата отдавна, но пиша за пръв път.
Правила съм доста лазерни процедури. Преди 10 години, на крехката възраст от 27 бялата ми кожа беше доста преждевременнo състарена в резулат от излагане на слънце. Имах огромна мелазма на челото и над горна устна. С две процедури CO2 и доста ND:yag, нещата се подобриха драматично. Хипермигментацията изчезна, текстурата се подобри, порите се свиха, но и спрях да се излагам на слънце. През годините съм правила някои поддържаши процедури след летния сезон с Nd:yag и Qswitch .Преди 2 години си правих, Fotona vector lift с цел да повдигна клепача, резулататите бяха минимални до несъществуващи. Сега ми предлагат да направим Fotona smooth eye, но май ще пропусна (клепачът го повдигам с ботокс колкото е възможно). Правила съм и лазерни процедури за обезкосмяване с александритен лазер, резулатите при мен (бяла кожа, тъмен косъм) бяха впечатляващи. Още след първата процедура, врасналите косми по краката ми се изчистиха. Сега съм, 8 месеца след раждане и забелязвам, че са се върнали малко косми на интим и бедра,  сигурнo ще се подложа на още някоя поддържаща. Имам и малко хиперпигменрация на челото, но не съм коментирала с дерматоложката ми как ще я третираме

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 09:57 от Javelinia

# 33
  • Пловдив
Благодаря за темата!
Имам опит с лазер единствено за обезкосмяване - на мишници, и на интим. При мен ефектът е много добър, сега правя само поддържащи процедури.

# 34
  • Бурса
Ако има момичета от Варна, дайте съвет, къде си слагате ботокс, в смисъл при кой специалист. До сега не съм слагала и мисля че момента назря.

# 35
Момичета, знаете ли къде работи д-р Георгиевски в момента?
Вече не е в Дерма Акт

# 36
Още няма информация къде ще работи.

# 37
Момичета, в кои случаи се прави разграждане на филър в устните?
Записах си час и незнам лекарката как ще подходи, искам да си сверя часовника.Няколко познати казват , че само слагат още малко за да се изравни, а из нета нявсякъде чета за разграждане.Аз имам няколко балончета на горна устна, точно там където последния път и казах да слага повече. Мина година и половина от тогава.В началото не го забелязвах, сега са по видими.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 15:06 от whiteflower

# 38
Благодаря за темата, Alena. Правила съм генезис за зачервяване на бузите, имаше ефект, но направих 5 процедури. Няколко месеца след това зачервяването се върна, естествено. Но не направих поддържащи и мисля сега да направя 2-3 генезиса.

# 39
Ох, а моята кожа много се е съсухрила в момента, дали от парното, дали по друга причина, но много суха я усещам, а доскоро беше добре.
Този новия бустер Skinvive - пълна загуба на пари, ни хидратация, ни блясък, чак ме е яд. Само първите дни беше ок, каква хидратация до 6 месеца, пълни глупости.
Другото, което ме дразни, че от засилените тренировки, които правя напоследък, шията ми е станала някак жилеста. За там се чудя какво да правя. Профайло два пъти слагах - ефект нула. За ръцете да не говорим - едни изпъкнали вени. Там пък слагах RRS Longlasting и горе-долу се закрепи положението.
Тази година станах на 40 и май все по-трудна ще срава поддръжката с такива процедура.
Май ще пробвам Скулптра в скоро в скоро време.

# 40
Хора, сложих хиалурон и 2 единици  ботокс за първи път от дясната страна  на устната защото я повдигах малко повече имаше асиметрия не знам от какво се е получила май от предишен хиалурон, обаче сега направо е крива като се усмихна ужасно е, някой слагал ли е, нормално ли е, до колко време ботокса спира да действа

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 20:13 от elizabet9119

# 41
До месец макс, в тази зона се слагат малко единици. Може да отидете да ви сложат и от другата страна и да се оправи асиметрията, говорете с доктора.

# 42
До месец макс, в тази зона се слагат малко единици. Може да отидете да ви сложат и от другата страна и да се оправи асиметрията, говорете с доктора.

2 единици ми сложи, след 14 дни ми каза да отида, 3 ден ми е и все едно инсулт съм получила ужасно е

# 43
До месец ще отпусне. Сложи и от другата страна, ако искаш, за да се оправи асиметрията. Не чакай 14 дни.

# 44
До месец ще отпусне. Сложи и от другата страна, ако искаш, за да се оправи асиметрията. Не чакай 14 дни.
  ще звънна утре, направо е ужасно

Общи условия

Активация на акаунт