Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 1 933
  • 51
  •   2
Отговори
# 45
Благодаря за новата тема, следя с интерес!
Лазерни процедури само за обезкосмяване съм правила до сега, добър резултат.
От няколко месеца гледам , проучвам и питах в темата няколко пъти за Ultherapy, предлаган ми като “златен стандарт”. Все още не съм се решила, доста сериозна сума е,  за да го пиша в графата проба-грешка.
Та отново повдигам- ако има някой правил, ще се радвам да сподели .

# 46
Аз правих Ulthera, чакам резултат. Лекарката ми каза, че видим ефект имало след 3 седмици. Минаха 2 до момента. Чакам Simple Smile

# 47
Елизабет, нали беше показала устните и ми харесаха. Нещо се случи ли? Аз съм утре.

# 48
Лазерни процедури не съм правила. От skinvive и аз не останах доволна, но го бях комбинирала с Хармоника и не можех конкретно да преценя кой ефект е от нея и кой от скинбустера. Дали от Saypha Rich се хидратира добре кожата, някой доволен?

# 49
Аз по принцип отидох за Сайфа рич, ама те ме набутаха Skinvive да правя на двойна цена. 🤣 От Сайфата дори и да нямаше ефект, нямаше и да ме е яд поне.

# 50
По протокол колко Сайфа се поставя?

# 51
Малко или много са си търговци лекарите. Дистрибуторите ги натискат, дават допълнителни бонуси за даден продаден продукт и те убеждават пациент да пробва нещо си, което е мега тъпо, но го има навсякъде. Личните лекари предлагат пробиотици или други добавки в зависимост от това, кой дистрибутор е бил при тях и предлага бонуси и така Simple Smile

Аз сложих втора Скулптра и чакам. Надявам се Трендафилова да се върне след три месеца и мисля да направя трета. После лятото Профайло. Бил много подходящ за реактивна чувствителна кожа и ще хидратира добре.

Общи условия

Активация на акаунт