Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 31 002
  • 533
  •   3
Отговори
# 195
А каква е цената на конците? Ако трайността е 6 месеца до година, не е ли по-добре Хармоника? Май е по-малко инвазивна, но май не винаги е ясен резултата.

# 196
Ясен резултат няма в нищо.

# 197
В оперативен лифтинг има относителна сигурност 😁 Следващата ми намеса ще бъде тази, макар да не съм сигурна още какво и при кого искам да бъде.

# 198
Относителна, точно така, но пак крайният резултат може да не е очакваният, така че и тази относителност се губи.

# 199
  • Страната на чудесата
Здравейте!
Искам да си сложа хиалуронови филъри в устните за увеличаване на обема, можете ли да ми препоръчате клиника във Варна или конкретен специалист.
Благодаря ви!

# 200
А каква е цената на конците? Ако трайността е 6 месеца до година, не е ли по-добре Хармоника? Май е по-малко инвазивна, но май не винаги е ясен резултата.

Не съм запозната,в Дерма Акт на ценоразпис има различни конци и следователно цени.Най-скъпата процедура  беше 2000 лв,така че аз по тази сума се ориентирам.
Трендафилова, дали слага конци? Тя си е моят човек,има много лека ръка и вече няколко години наред й се доверявам.

# 201
Здравейте, юни месец поставих 2мл Restylane Kysse в устните през 1 месец, тоест 2 пъти по 1мл.
Резултатът страшно много ми хареса, беше изключително естествен, но имам чувството, че при мен много бързо се изпари хиалурона…
Някой друг с подобен проблем..да не би да е от марката? Искам да си сложа отново но по възможност да се задържи повече време резултата, защото предишният след 3-4 месеца изчезна.

Аз слагах същия филър през м. май при Трендафилова - 0,5 даже и по-малко (за пръв път) и все още си имам, даже Чилингирова ми отказа преди месец да ми го поднови.
Като гледам Вашето количество може би само на Вас Ви се струва, че е изчезнал и ако се сложи още толкова скоро може да е ту мъч. Вие къде го поставяхте?

# 202
Аз съм слагала конци в Хил Клиник при д-р Валянова и цената беше малко над 2 хил още преди 2 години. Болка съм имала в деня на слагане, след отпускане на упойката. Такова нагъване на кожата, каквото споменавате, не съм имала и категорично не смятам, че е нормално. Единствено имах оток няколко дни. Не бих повторила, защото при мен нямаше особено подобрение в долната част на лицето, която ми е проблемна (дори веднага след поставянето), а само в средната. Но пък при други жени резултатът е чудесен.

# 203
  • София
Въпрос към правилите CO2 лазер за заличаване на белези от акне.

След колко време от процедурата виждате резултат?
Миналият понеделник дъщеря ми (21г.) си направи процедура в Дерма Акт. Кожата и се възстанови светкавично бързо - като след слънчево изгаряне, но за жалост и белезите са си все там. Зачервена беше интензивно първите 3-4-5 дни. Нямаше белене на люспи на кожата, просто ...кир ефект, като от ...неправилен избор на крем за лице.
Започва да се притеснява, че напразно се подложи на този лазер....А, уж, това бил златният стандарт в заличаването на белези.....

# 204

Миналият понеделник дъщеря ми (21г.) си направи процедура в Дерма Акт. Кожата и се възстанови светкавично бързо - като след слънчево изгаряне, но за жалост и белезите са си все там. Зачервена беше интензивно първите 3-4-5 дни. Нямаше белене на люспи на кожата, просто ...кир ефект, като от ...неправилен избор на крем за лице.
Започва да се притеснява, че напразно се подложи на този лазер....А, уж, това бил златният стандарт в заличаването на белези.....

Доста се оплакват от дермааакт, че промоциите са трик и маркетинг

# 205
Промоциите им са свалени цени. Кое да е трик в тях?

# 206
Невярно е това за Дерма акт, какъв трик, какъв маркетинг?
Правила съм си СО2, първият път  се белех на люспи, вторият точно кир ефект.Моя приятелка ходи в Амбър клиник и също се бели като кир.С една процедура със сигурност няма да се махнат белезите.На 7-и ден и двете с моята дружка слагахме грим.
Има много дълбоки изгаряния с такъв апарат, но не съм сигурна от ползи-вреди.
За белези от акне- релефни, се ползва и микронидълинг.И си е път в борбата с тях.
На мен СО2 не ми махна нито петната, нито белези, но не съм правила и протокола.

# 207
  • София

Доста се оплакват от дермааакт, че промоциите са трик и маркетинг
Кои промоции визирате? Не сме ползвали такива, за протокола. Процедурата не се предлага безплатно, ако това визирате.

За белези от акне- релефни, се ползва и микронидълинг.И си е път в борбата с тях.

Това е по неинвазивен метод, ни обясниха и дори и го предложиха като по леката артилерия в борбата с белезите. Но на място решихме, че искаме направо процедура с лазер. Ако беше направила микронидлинг, сега щяхме да си казваме -ами, защото не избрахме лазера....Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 13:48 от kopche

# 208
Копче, за съжаление с една процедура или един метод няма да стане, отделно гаранция-Франция какво ще де случи.Нещата са проба-грешка и постоянство.Аз от няколко год. обмислям лазер за петната, но не знам на кой да се спра, защото резултат никой не гарантира.

# 209
  • София

Разгледайте инстаграм профила на Неделчева, Стара Загора, била изключително добра с СО2 срещу акне, по авторска методика, но прави тежки процедури.

Общи условия

Активация на акаунт