Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 31 193
  • 535
  •   1
Отговори
# 180
  • гр.София
Аз имам една хармоника поставена м.юни, доволна съм но ефекта не е голям. Зоната под очите ми е много проблемна и обмислях поставяне на филър там. Бях си записала час при др Ванеска м.септември, но ме хвана страх и  го отмених. При консултацията с нея ми каза че кожата под очите ми е много тънка, поради което само веднъж може да ми се сложи там филър. Но лицето ми изглежда ужасно уморено..и отидох при друг лекар на консултация. Той категорично отказа да ми постави там филър, тъй като в средната част на лицето имам загуба на обем и без него нищо не става. Предложи ми да поставим в средната част, тъй като там е основата и когато тя липсва филъра няма какво да го държи...и след това ако реша и под очите като там ми дава 50% резултат. Вече мина повече от месец, резултата е много добър от средната част на лицето, малко се повлия и околоочната зона и за момента се отказвам от филъри там.
Малко дълъг ми стана поста 😊

Ади, на мен ми предлагаха този филър за под очите  Teosyal Redensity II - той не задържа вода, поне така ми казаха

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 23:18 от *Stella*

# 181
За под очите си трябва оперативна блефаропластика. Не е и толкова скъпа на фона на всички пари, които наливаме за инжекционни процедури, само дето има един психологически момент. А и не трябва да се прави прекалено рано, според нен. Изобщо, въпрос на лична нагласа е. Аз бих направила, като стана към 50, но пък дотогава по-проблемно ще ми в свличането на контура. А то върви и с оправяне на шията и става доста комплексно. И скъпо.

# 182
  • София
Аз съм с филъри под очите, също с много тънка кожа, веднъж разградих (лоша преценка, че трябва), ревах като се видях без, и веднага пак сложих. Да, при мен има свличане на филъра надолу след година и половина, нещо, което дразни много дами тук, обаче е в пъти по-добре, отколкото без, а и никой околен не го забелязва.
Скрит текст:

# 183
  • гр.София
За под очите си трябва оперативна блефаропластика. Не е и толкова скъпа на фона на всички пари, които наливаме за инжекционни процедури, само дето има един психологически момент. А и не трябва да се прави прекалено рано, според нен. Изобщо, въпрос на лична нагласа е. Аз бих направила, като стана към 50, но пък дотогава по-проблемно ще ми в свличането на контура. А то върви и с оправяне на шията и става доста комплексно. И скъпо.

Напълно съм съгласна с тебе, двама лекари в Дерма Акт категорично ми казаха да не слагам филъри, а направо блефаропластика, на 48г. съм

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 17:48 от *Stella*

# 184
  • София
Има нови промоции в Дерма акт, заплащане до 08.01.2026.
Не са много, но все пак...

# 185
  • София
Днес ходих до ДермаАкт, за да проуча как стоят нещата с лазерната епилация, която също беше включена в промоцията. На рецепцията изобщо нищо не знаеха за въпросната промоция до 8.01.
Скрит текст:
Иначе се изложиха доста с ценоразписа - имат цена за пълен интим и за бикини. Разбирам, че има жени, които искат само “бикини лайн”, но не мога да си представя обратното - пълен интим без бикини частта😂. И по този повод плащаш и за двете, защото бикините не влизали в т нар. “интим”.

# 186
  • София
Аз се обадих за MOXI от промоцията, беше наясно момичето, записа ми час.

# 187
  • при Arctic Monkeys
Моят опит с лазери-д-р Юлиян Пенев, разработил свой вид со2 лазер, премахнал от тялото ми стотици бенки и червени точки, без проблем и нето едно белегче. Не успя само с едни гадни милиуми под очите и едни капиляри на деколтето. Тях третирах успешно с Алма.
Трагичен опит с со2 в Скин лайн Варна, г-жа Томова, където вместо да ми премахнат капилярите ми причиниха брутално изгаряне, от което ми останаха две дупки на лицето-на буза и брадичка.

# 188
Здравейте, юни месец поставих 2мл Restylane Kysse в устните през 1 месец, тоест 2 пъти по 1мл.
Резултатът страшно много ми хареса, беше изключително естествен, но имам чувството, че при мен много бързо се изпари хиалурона…
Някой друг с подобен проблем..да не би да е от марката? Искам да си сложа отново но по възможност да се задържи повече време резултата, защото предишният след 3-4 месеца изчезна.

# 189
Вероятно смятате, че е изчезнал, защото има оток в началото, филърът се намества.За няколко месеца не мисля, че може да изчезне.Не бързайте.

# 190
Спаднал е оттокът

# 191
Боли ли слагането на мезоконци? Мисля си за такива,които да подвигнат контура на лицето ми,особено в долната част на лицето.
Пак ще отида в Дерма Акт,където ходя от години и им имам доверие.
Евентуално при Денкова,но за нея нямам лични впечатления.

# 192
Самото слагане не боли, но после как боли като мине упойката, и вечерта доста ме болеше..
Ефект има, веднага се повдига лицето -година поне има ефект.
На мен ми ги слага доктор Тончева.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 13:48 от Bria

# 193
  • София
Слагала съм веднъж в живота мезоконци, в Дермаакт. За мен най- тежката част не беше нито болката при слагането, нито след това, а шока да си видя лицето нагънато като шарпей. Докато се намести тъканта и кожата минава известно време и да се гледам с такова лице беше ужасно преживяване.
При мен имаше ефект, повдигна ми се контура, но не бих си го причинила втори път.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 15:27 от tedysworld

# 194
При мен нямаше нагъване, но като засмучех бузите и се опънеше кожата виждах конците 😁
Но вечерта след конците как ме болеше 😵
След няколко месеца се резорбират и изчезват, дали си заслужава  всеки сам решава, по неинвазивен метод е за повдигане на контура на лицето, не ви променя.

Общи условия

Активация на акаунт