Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 31 743
  • 542
  •   5
Отговори
# 165
В Дерма Акт поставих двете Скулптри. Едната при д-р Трендафилова, другата при д-р Клаклова.

# 166
Хелена, моля да ми пратиш да видя ефекта🙏 За мен Трендафилова за Скулптра е номер 1.

# 167
Може ли и на мен

# 168
И на мен,моля!

# 169
То няма кой знае какво за криене, аз съм си изрязала половината лице, но исках да акцентирам на зоната под очите, която по принцип ми е слабото място. Снимала съм се на дневна светлина, от която зоната изглежда наистина ужасно, но пък се вижда подобрението. Дори самият ми тен преди е по-сивкав, а част от петната сега доста са избледнели.  Смятам, че няколко месеца и след третата Скулптра ще е наистина супер.

Чата ми сега ми каза, че изобщо не е уау ефект и че още бая ще трябва хаха Laughing Поне не ме захаросва

Чакам с нетърпение д-р Трендафилова. Питах кога се връща, но казаха, че е още рано.

Ето това е от нета и ясно се вижда подобрението, надявам се и при мен да стане нещо такова. Има още време да се разгърне, но определено е продукт, който си заслужава. Няма го подпухването и отичането на филърите, защото те стоят добре при млади лица за мен, след 45-50 г вече не са опция, напротив задържат вода, утежняват, мигрират.

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 20:51 от *Hellena*

# 170
Вижда се промяната, да се надяваме , че ще има още поне толкова подобрение.

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 17:21 от ДХ3

# 171
Хелена, напълно видима е промяната, не си внушаваш! Смятай след 3 та как ще получат нещата❤

# 172
  • София
А аз да попитам някой правил ли е лазерна епилация в Дермаакт и кой я извършва? И също кой дерматолог се занимава със заличаване на белези (тип като от изгаряне, но не по лицето). Това със СО2 лазер ли се прави?

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 17:50 от Skiorche

# 173
  • гр.София
Хелена от склуптрата или от хармониката си по доволна

# 174
Определено от Скулптра. И все още не е се е разгърнала, те първа предстои. Много фино и естествено. Хармониката даде грозен изкуствен обем в скулите (постави ми две наведнъж), също и подчерта марионетните, слава богу премина. Имаше леко стягане в зоната на челюстта - единствения плюс. Скулптра е съвсем друго като усещане. Незабележимо, но някак усещаш разликата. Това е моята анти ейдж процедура.
Смятам да надградя след няколко месеца със скинбустер Профайло. Повече нищо няма да правя.

# 175
Сега се замислих дали Хармоника не е точно за долна част на лицето, за контура, а Скулптра за средна част.

# 176
  • гр.София
Хармониката в скулите ли ти беше поставена и колко време след нея постави склуптра..и аз съм с хармоника, има повдигане на овала, но и лек обем та затова мисля и аз за склуптра..в кои точки я слагат

Определено от Скулптра. И все още не е се е разгърнала, те първа предстои. Много фино и естествено. Хармониката даде грозен изкуствен обем в скулите (постави ми две наведнъж), също и подчерта марионетните, слава богу премина. Имаше леко стягане в зоната на челюстта - единствения плюс. Скулптра е съвсем друго като усещане. Незабележимо, но някак усещаш разликата. Това е моята анти ейдж процедура.
Смятам да надградя след няколко месеца със скинбустер Профайло. Повече нищо няма да правя.

# 177
  • София
При мен, освен леко уплътняване, нямаше такъв ефект, за съжаление. А 6 месеца след втората, зоната под очите ми е по-зле от всякога и се чудя какво да предприема за нея. Но предвид, че искам да избегна боцкане, май нищо. Много е индивидуално.
Да смениш от хармоника на склуптра е, все едно да смениш ботокс с филъри, в смисъл и двете процедури са коренно различни като действие и резултати, писала съм много пъти. аз преди да се реша четох поне 4 месеца- хармоника, скулптра, ленисна и тн...Накрая се спрях на скулптра, но определено не мога да кажа, че виждам резултат, но разчитам, че все пак подпомага производството на колаген в перспектива.
Другото- за слабото лице - аз съм с крайно изпито лице (затова и сложих скулптра), но за първи път чувам, че не се слагат филъри, нямам грам мазнина и имах филър в скулите, Присадашка ми сложи и там, когато ми сложи под очите. Каза, че така кожата се опъва, а и ще опъне малко и назото (което не стана, де, но моите са дълбоки). Сега ще слагам в тях, чакам новата година и някое и друго намаление. Разбира се, ако слагаш някакви огромни дози, ще натежи или ще личи. Говорим за нормално предписание.

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 10:32 от Kanari

# 178
За зоната около очите какво може да се сложи,страх ме е от задържане на вода и подпухване.

# 179
Аз изкам нещо за контура, леко е свличането, но го има. На изпитото ми лице ми отказаха филър бдолната 1аст на лицето. Сложих филър в скулите, заради назолабиалните. Ами няма ефект относно назолабиланите. Не са ми предлагали хармоника. Имам и леки марионетни. Залагам на фейс йога, започнах ретинол, пия колаген и хиалурон. сякаш изведнъж лицето ми се състари последната година. В перименопауза съм, замислила съм се за ХЗТ.

Общи условия

Активация на акаунт