Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 32 415
  • 545
  •   1
Отговори
# 150
Гледате ли какво става с тези дупета пълнени с филъри? И Моника Валериева е качила пространни обяснения как е лежала по болници, но в крайна сметка явно е някаква инфекция.

# 151
Аз пък не  ги разбирам, филъри в задника, за патешки задник, тренираш и колкото ти се получи толкова, няма нищо по- хубаво от стегнат задник... Вчера видях Атижа  в парадайс, то ситуацията трагикомична наистина ужасно жалко е, също и Златка Райкова видимо супер супер отслабнала, в лице направена, но мумифицирана

# 152
Добре, супер слаби, а как им моделират лицата? На мен ми отказаха филър в овала, защото няма за какво да се хване филъра, нямам мастна тъкан.

# 153
Моят филър в устни пак се отложи. Прехвана ме варицелата от детето. 🥲

# 154
Добре, супер слаби, а как им моделират лицата? На мен ми отказаха филър в овала, защото няма за какво да се хване филъра, нямам мастна тъкан.

Не знам, но скули  направени имаше и но личеше от километри

# 155
Боже, видяхте ли репортажа за някъв който кълца носовете на хората без да има специалност, с фалшива такава, в Света София май работел 12!!!! Години?! Какво е това бе! Не филъри- операции! Не знам какво изобщо се случва:(
Слагам в скрит текст че не е приятно.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 156
Леле, този същият, преди 7-8 години, ми спука тъпанчето и ми стана кръвоизлив в ушната мида, след което после с месеци се занимавах. Ходих на профилактичен преглед от тогавашния ми работодател, в Америмед работеше и взе да ми чисти ушна кал с метална пинцета. Разбира се, не пропусна и да ми предложи операцията на носа, защото съм имала изкривена носна преграда и това ще навреди на сърцето и едва ли не, ми предписа инфаркт, от това, че не мога да дишам. Аз пусках жалби тогава, от умрял писмо беше. Не се и учудвам, че този няма специалност. Въпросът е кой ги допуска такива да работят с пациенти?

# 157
Да, четох във фейса в групите за този.Този проблем го има по света , за съжаление.Знам, че в Щатите е особено опасно да не попаднеш на такива самозванци.По ТЛС имате предаване: Butched май се казваше, за пострадали от такива.

# 158
Привет, момичета!
От известно време ви "следя". Последната година- две кожата на лицето сякаш започна да се свлича, така че е време да се информирам по- отблизо за възможни препоръки, процедури, ефекти и специалисти.
Не мога да се стърпя да не се възмутя колко необмислено хората се доверяват на измамници. Сутринта гледах жената, пострадала от билков уж пилинг. Еми въпросното студио се намира в блок, в някакъв хол. Какво повече да коментира човек?
За филърите в дупетата също винаги съм им се чудила.
Жаки, за Мюинг метода съм чела, че не е хубаво да се стиска челюстта.

# 159
Как българските институции позволяват някакъв арабин без специализация да оперира? И прокуратурата бездейства. Гледах репортажа по телевизията и съм потресена.

# 160
Тили, здрасти и тук❤
Да, за Мюинг сами езикът горе и назад, за теб ще е най ок да си го наиравиш, като навик докато правиш йога, аз така правя:)
Тази мацка с пилинга е показвала Ретоноли, ни тя е казала, ни козметика е казал и те така….
Предвид последните случаи и не само де, ще мисля 10 пъти по внимателно дали - или….

# 161
Този доктор не е някой неизвестен, популярен си е, не знам как е оперирал без диплома ?!
Не ги ли проверяват тези хирурзи, как се влиза в операционна без диплома, не ми е ясно ..

# 162
А пациентите на болниците могат ли да съдят самите болници, че са били оперирани при тях от лекар без диплома?

# 163
Момичета,
искам да ви покажа разликата след двете Скулптри, като втората е съвсем прясна, даже още  не е започнала да се развива.
Първата снимка в ляво е ден преди първата Скулптра, втората снимка е почти 4 месеца по-късно. Двете са правени на едно и също място, с един и същ телефон, гледала съм и светлината да е еднаква,  през деня - без грим.
За мен има огромно подобрение в зоната под очите и изобщо в стегнатостта и тургора на кожата като цяло. Забелязвах си го и сама пред огледалото, но най-хубаво се вижда с идентични снимки преди и след за сравнение.

Представям си като подейства и втората след месец два, а после и трета Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 22:04 от *Hellena*

# 164
Страхотен резултат! Искам и аз! Къде и при кого слагахте Скулптрата? На мен ми препоръчаха Хармоника, но след тази реклама мисля да пробвам със Скулптра.

Общи условия

Активация на акаунт