Естетични процедури за лице и тяло – 66 тема

• 29 561
  • 511
  •   4
Отговори
# 300
Предплати в периода 09.01 - 09.02 и използвай до 09.03 Grinning (- 30% на подбрани процедури)

# 301
  • в пералнята
По-добре да се третира цялата долна една трета на лицето, вместо да се пълнят линии и ефекта “пълна питка”. Малко количества филъри могат да дадат добър ефект, но ако не - лифтинг или мини инвазивен лифтинг тип Facetite.

От десетките лазерни процедури също може да има добър ефект, но ако има врязване и увисване на линиите, малко си е губене на време и пари (лично мнение).
Е на 36 не мога още да се навия на лифтинг, знам, че тенденцията е все по-рано, ама пак...
Ще погледна какво е FaceTite.

# 302
По-добре да се третира цялата долна една трета на лицето, вместо да се пълнят линии и ефекта “пълна питка”. Малко количества филъри могат да дадат добър ефект, но ако не - лифтинг или мини инвазивен лифтинг тип Facetite.

От десетките лазерни процедури също може да има добър ефект, но ако има врязване и увисване на линиите, малко си е губене на време и пари (лично мнение).

Какво се препоръчва за третиране на долната трета на лицето. Имам си врязване и увисване. Случи се за година някъде. Отделно лицето ми е слабо.

# 303

Е на 36 не мога още да се навия на лифтинг, знам, че тенденцията е все по-рано, ама пак...
Ще погледна какво е FaceTite.
Ти, както не искаш филър, а се метнеш направо на лифтинг, ще те призная 😃

Сега сериозно - когато нещо виси, то се реже. Когато нещо е празно, то се пълни. При силно изразени назолабиални, само филър ще помогне. Не се опитвам да те убеждавам да слагаш, а да обясня, че друго няма да помогне. Просто защото няма какво да напълни врязаниге участъци в тези гънки. И ще дадеш пари на вятъра за други процедури, без да имаш желания резултат.

# 304
Някой правил ли си е Мокси или Хало и колко време не си за пред хора, че много ги гледам тези лазери и при някои хора има кори по 10 дни, други бързо се възстановяват. Искам да направя лазер, но малко ме е страх от възстановяването

# 305
С назолабиалните е деликатна ситуацията.

Аз ги пълня по 0.5 на страна веднъж в годината от както бях на 36г. Сега (42г) резултатът не е същия, но док каза да не се лакомя, защото продуктите надежават и става страшно. В миналото съм и разграждала в тази зона по друг повод.

Също е важно как ги слагат. Едната док при която ходя от около 2 години ( не е в БГ) боде хоризонтално бръчката като шев, и мноооого пъти. Боли доста, сигурно са 20 обождания на страна, но държи после 1г, даже повече.

# 306
Някой правил ли си е Мокси или Хало и колко време не си за пред хора, че много ги гледам тези лазери и при някои хора има кори по 10 дни, други бързо се възстановяват. Искам да направя лазер, но малко ме е страх от възстановяването
Аз съм правила хало, мисля че 4-5 дни беше макс. А аз съм с много бяла, чувствителна и смотана кожа, която трудно се възстановява.

Ели, така е. Аз затова от самото начало казах, че много зависи кой и как поставя филъра. Трябва добър оператор, не просто някой да набоде нещо.

# 307
А някой правил ли е Lemon Bottle?.

# 308
Здравейте, дами.

На 39 години съм и искам да направя нещо за да подобря контура на лицето си, да се стегне леко кожата и да се освежи тена. Имам и проблем с тъмни кръгове и хлътване под очите, които са ми от дете. Какво бихте ме посъветвали , към какви процедури да се насоча ? Не желая филъри в скулите или jawline.

# 309
Е както се каза, бръчката или трябва да се запълни, или кожата да се лифтира. Запълването става с филър, а лифтирането може да стане или с филър в средната част на лицето, който да издърпа бръчката, или с лифтинг (или лифтираща процедура тип фейстайт). Запълването може да стане и с колагеностимулатор тип Sculptra, който да стимулира собствения колаген и кожата да се изпълни отвътре, но това трябва лекар да каже дали няма да утежни долната част, което е силно нежелан ефект.

С малко количество филъри може да се получи доста добър ефект според мен и с хидратация и нещо от рода на апарат като Exilis за добавка ще станат нещата.

# 310
Гледам в момента Мария Илиева в Тази събота и неделя по БТВ. Много добре изглежда в лицето. Слабо лице, но стегнато. Линията на челюстта е много добре. Изобщо по нищо не може да се каже, че е отслабнала над 50 кг. Какво ли прави, за да е така?

При мен 4 месеца  след ботокса при Георгиевски челото все още е бетон. Не мога грам да го мръдна, а това на мен ми е много силна мимика. Такова нещо не ми се беше случвало. Само малко над едната вежда леко мърдам и се виждат бръчки при вдигането, всичко останало е пълен блокаж. Аз ви казах, че поне 70 единици ми наблъска. Голямо бодене беше - отстрани, в средата, в косата...чудо беше. Поне клепачът се пооправи, но все още не е в изходящото си положение.

# 311
Ами и на мен много ботокс ми сложи Георгиевски, но държа 4 месеца и половина. 4 месеца си беше бетон, но след това започна да пуска. Мечтая си да ме държи 6 месеца, но няма как за съжаление.

# 312
Добре сте си, 4 -5 месеца си е супер. То и после си държи, просто не е бетон. Много сте си добре, мен ме пуска на третия месец сигурно и на шестия айде пак (по-често не искам, не става добре, лъсваш прекалено и колкото и да е добър инжекторът, веждите се притискат малко).

# 313
Гледам в момента Мария Илиева в Тази събота и неделя по БТВ. Много добре изглежда в лицето. Слабо лице, но стегнато. Линията на челюстта е много добре. Изобщо по нищо не може да се каже, че е отслабнала над 50 кг. Какво ли прави, за да е така?

При мен 4 месеца  след ботокса при Георгиевски челото все още е бетон. Не мога грам да го мръдна, а това на мен ми е много силна мимика. Такова нещо не ми се беше случвало. Само малко над едната вежда леко мърдам и се виждат бръчки при вдигането, всичко останало е пълен блокаж. Аз ви казах, че поне 70 единици ми наблъска. Голямо бодене беше - отстрани, в средата, в косата...чудо беше. Поне клепачът се пооправи, но все още не е в изходящото си положение.
Как е отслабнала над 50 кг? Не е вярно това. Вие я изкарахте че е била 100 кг, Виждам я доста често на живо и винаги си е била добре.
Сега наистина отслабна доста, но тя никога не е била над 60-65 кг. В момента поне за мен в лицето много и личи, някак чертие са са изострили, на мен много не ми допада, но си изглежда добре, а не си прави доколкото знам инвазивни процедури. Мисля че само бустери слага.

# 314
Гледам в Дерма акт промоциите. Друга година по това време по случай рождения им ден традиционно правят 30% намаления на доста процедури, като ми пращаха и уедомление на месинджър. Тази година нищо не са ми пратили, а намаленията им хич не ме впечатляват (мислех за Хармоника, която досега винаги беше включена, а сега не е). Дали това им е акцията за момента или има надежда и за още някакви процедури?
Редактирам си поста. Намерих и намаление на Хармоника, ама така са си обявили промоциите, че едвам се ориентирах този път.

Общи условия

Активация на акаунт