Времето бързо минава, НОЕМВРИйчето на половин годинка става

• 7 869
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
Друбрютро!

Е-ех, сърбам си кафето за пръв път от толкова време на спокойствие Simple Smile

Лина, Ангелиха, може ли и аз да помоля за събраните рецепти?  Hug

Ивиче, Пипи ми е любим герой. Е, не толкова колкото Роня де  Mr. Green Тази блузка много ми харесва, защото е от типа фланелка+дълъг ръкав (незнам как се нарича  newsm78). Но много ми харесват нестандартни дрехи и за малките. Понякога ми втръсва от розовото, а най необичам пайети и блестящи надписи  Grinning Знам, че децата им се радват, ама...ще видим как ще се облича дъщерята. И тук е мястото да покажа, какво и подариха едни приятели, нещо по-различно..
http://images16.snimka.bg/002669804.jpg и

http://images16.snimka.bg/002669803.jpg

Даже намерих сайта на този пич дето ги правел http://www.killerstrawberry.com/

Мен потиснатост ме гони също тези дни, особено вечер. Лекувам я с гледане на филми. Прочетох Шогун и сега гледам филма. Дано "бушидо" ми повлияе добре. Може и да е от пролетта...

Лек ден на всички!

# 76
  Добро утро и от мен Hug
  Ей,мами,страхотни сте  smile3521Благородно ви завиждам за приятните срещи,които се организирате PeaceА аз вчера цял ден маах крачоли сама из парковете Cry-изчетох сума ти списания,слънчасах дори да вися по пейките....но така е -малко са майките,с които децата ни са връстници,други пък ходят на работа.... ConfusedПо някое време седнаха до мен 2 майки с 6 и 10 месечни бебета,позаинтересуваха се за моето бебе-на колко месеца е,кърмя ли,с какво я храня.....честно ви казвам,въобще не ми се отваря дума за това,защото се започна едно възмущение"леле,как не те е срам...","въх,как може така...",цъкане с език и т.н.И то защо-защото не съм давала кисело мляко и така съм лишавала детето си от калций,не съм давала месо,каши, не съм слагала захар във водата и храната и т.н.Е,писна ми,ви казвам ooooh! Crossing ArmsАман от поучители Stop
  Ивиче,Роня,недейте така,моля ви-я погледнете навън какво слънце е напекло/поне в Търново Wink/,раззеленило се е,едни ухания,пролетни се носят във въздуха,а и имате такива съкровища до себе си,че само като ги погледнете,и би трябвало да ви мине всякаква потиснатост и лошо настроение HugВсеки има такива моменти-да,но надявам се бързо да отминат при вас Hug

# 77
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро   bouquet

Вчера не можах да дойда на срещата, че в петък идва чистачката да чисти, съжалявам. Но се надявам днес да се видим в парка Заимов.
Ей, нали за днес си остава срещата??????????

Вчера следобед отидохме с татито  и Ема на разходка в парка на Гео Милев, много хубаво място. Там се засякохме с едни наши  приятели, а след това със Симо от БГ Радио. Ние отдавна ги познаваме него и Богдана, страшен фен съм й, а вчмера той ме запозна и с жена си М. Векилска. Запознаваме се и тя вика: "Приятно ми е Марияна", а аз казвам:  "Приятно ми е Марияна" - много смешно стана.

За пюретата на Хипп със сметана - има две такива пюрета, които на етикета пише с големи букви, че са  със сметана, освен това е нарисувана и каничка със сметана. Това не значи, че всички пюрета съдържат сметана.

iviche - не се притеснявай, на всеки се случва да му докривее понякога. Ти даже като толкова слънчев човек рядко си спохождана от това "щастие" - представи си мами като мене колко често им се случва. 

ronja  иска ми парола за да видя снимките, които си пуснала, албумът е личен

Снощи гледахте ли интервюто със Слави Трифонов - много мъжка постъпка. Стана ми мъчно, че е болен - толкова съм свикнала с медийното му присъствие, а сега изведнъж изчезва и то по толкова неприятна причина
  Sad

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 08:40 от gadamer

# 78
Надя Велинова, кажи ми, моля те, какво е ченгеджийница, че тая дума ме мъчи от снощи Mr. Green

Надявам се Надето да ме извини, че отговарям вместо нея...ченгеджийница = полиция = милиция Mr. Green ...нали и аз съм в тази сфера, че поназнайвам някоя друга думичка Mr. Green
И аз снощи гледах Славито Wink и успя да ме разчувства...незнам защо го направи това интервю - дали е PR, дали защото иска да каже истината за себе си, но наистина е много неприятно това, което му се случва...дано наистина има обратим процес Praynig

Ей, мамета, страхотни сте! Завиждам ви за срещите! Hug

# 79
  • Ботевград
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=183649.0

Умрях от мъка, сърцето ми се скъса  Cry

# 80
  • София
Ох, и аз се разстроих снощи като гледах интервюто на Слави Трифонов. Освен неговия сериозен здравословен проблем ме разчустваха и историите за децата, които са се нуждаели от помощ. Такива тежки случаи описа..... Направо после ми беше заседнала буца. Толкова лесно се разстройвам откакто си имам бебче - станала съм много чувствителна.
Роня, Ивиче, дано по-бързо се освободите от тази подтиснатост. Аз срам, несрам, като ми се насъбере си поплаквам и ми олеква по-бързо. Че напоследък и аз изпушвам. Сега се отваря възможност от септември да поработвам по малко, но няма кой да гледа Алекс.

# 81
  • София
Добо утро и от нас в този работен съботен ден!

Тези дни нямам никакво време за форума, защото през деня сме в новия апартамент да го ремонтираме, а като се върнем съм просто гроги ...

Мерелин, мерси за предложението ти за ваксината... все пак не ни се наложи да ползваме вашата, защото намерих в тази аптека на Руски паметник, че даже и с намалението от талона от училище "Ма-ма".

Нашата педиатърка заминала за Германия и вчера не бихме ваксината само се измерихме... наддали сме 480 гр за месеца...струва ми се нормално... а иначе вече сме 64.5 см високи.

София, моя мъж като видял Борис как правел гиманстики колело с крака, направо се ошашка, че не се занимавал достатъчно с Йоана да може и тя така да си ритка.... аз не съм видяла какво сте правели ама той беше много впечатлен.

Днес мъжа ми е на работа, ще поразтребя, че съвсем съм пренебрегнала този апартамент покрай заниманията в другия.

И на мен ми стана мъчно за Слави...  Cry

# 82
 Mr. Green Добро утро и от нас
Леле какъв хубав ден се очертава... слънце, слънце  Hug
Вчера срещата беше страхотна! Много се радвам, че се събрахме повечко мами  Party Всичките сте много готини с много сладки малки бебчета! Радвам се, че ви видях.
Предлагам да се срещаме всяка седмица вече. Срамота е - толкова майка сме в района, пък да ни мързи да се събереме  Sunglasses
Видяхте ли какво ми е голямо момчето,а?  Crazy Пу-пу мъжагата на мама  Heart Eyes
Рени, какво стана на консултацията? Какви са мерките на Бу?
Напоследък ми се струва, че съвсем скоро Вики ще се окаже сам от едното ядене през ноща - пийва само 60-70 мл и си заспива. Постепенно сам си намалява количеството ... дано  Praynig
Аз вчера не съм гледала интервюто със Слави. Кажете какво е станало. Подразбирам, че е нещо лошо... Надявам се да се оправи, защото си го харесвам  Praynig
Ивиче, усмихни се, недей да бъдеш тъжна  Heart Eyes
Прекрасен ден момичета  Hug

# 83
Здравейте!

Благородно ви завиждам за вчерашната срещичка.Много сте отини, а бебоците са големи сладкишчета  Hug

Аз отново не успявам да кача снимки  #Cussing out Как го правите бе мацки, не мога да го излъжа този сайт и това си е.

Аз също не съм гледала интервюто със Слави  Sad Кажете моля какво се случва  Praynig

Много ми е мъчно за горката мама, изпаднала в кома.Дано стане чудо и да се оправи, за да се радва на бебчето си, а то да чувства топлината на мама  Praynig

Роня, Ивиче, горе главите  Naughty Зная колко е неприятно, защото и на мен често ми се случва да изпадна в такова настроение, но вие сте позитивни момичета и се надявам бързо да върнете усмивките по лицата си.
Верче, и аз си поплаквам честичко  Embarassed Срам не срам, така ми олеква.

Отивам да правя пюре на мишката докато спи, че после е по-трудно.

Желая ви много слънчево настроение днес и хубави и дъъъълги разходки   bouquet

# 84
  • София
За тези, които снощи не са гледали интервюто със Слави:

http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1034679

Аз отново не успявам да кача снимки  #Cussing out Как го правите бе мацки, не мога да го излъжа този сайт и това си е.

С много инат Peace

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 10:39 от bubalina

# 85
  • София
Добре де аз не мога да кача снимките от вчера. Все ми пише, че не съм избрала албум #Cussing out Верче как се справи?

# 86
  • София
Добре де аз не мога да кача снимките от вчера. Все ми пише, че не съм избрала албум #Cussing out Верче как се справи?

Вие си мислите, че се бъзикам, но не. С много инат става тая работа. Аз не се давам лесно. Пробвай да ги качваш една по една и като тръгне - по няколко. Де да знам и аз. Лъжа го някак Twisted Evil

# 87
  • София

ь                           л  сф дммммммммсддлбяббббййййййййййййййййййййййййййэ срп п тткаоящщО

РЛЦ№ЛВГ                           МФ

# 88
  • София
Ако щете ми вярвайте, но последния пост го написа Алекс и го пусна сам  Shocked Както си шляпаше по клавиатурата и изведнъж мнението се публикува #Crazy

# 89
  • София

ь                           л  сф дммммммммсддлбяббббййййййййййййййййййййййййййэ срп п тткаоящщО

РЛЦ№ЛВГ                           МФ

hahahaИ това ако не се казва бебе гениийче....  Joy
Закърмено и отраснало пред компютъра...  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт