Времето бързо минава, НОЕМВРИйчето на половин годинка става

• 7 867
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен!

Иии, аз пък а се похваля малко. Май ни се очертава ходене до моренцето другата събота и неделя.
Мъжо нещо го е стегнала шапката и като каза днес: "Хайде да си направим резервация!" И аз: "Ъ!"
Ходили сме така една година до Албена. Имаше промоции някакви и прилична сума излезе.
Сега не ми е много ясно как ще вържем бюджета, ама дано сколасаме.
Та, ако искат Варненските мами, може да се видим.

Пюрето с чушка бебата много го хареса. Ама то тя май всичко харесва, като изключим карфьол.

Бубалина, браво на момчето. Геймърче ли ще го правим?

# 91
Хахахаха, Пам Simple Smile Какво да ти кажа... МЪЖЕ Simple Smile
Аз се записвам и се връщам да чета Simple Smile

# 92
  • Отвъд алеята зад шкафа
Sig  браво за почивката, благородно ти завиждам. А с бебето ли ще ходите?

Ние с Виктор мислим да посетим Търново за 2-3 дни около 1-2 май, нали имат къща там, а и майка му ще дойде от Сливен. Аз малко се чудя, че все пак там няма удобствата за бебка, които имам вкъщи, като повивалник, ваничка, нейно легло и т.н и т.н.

Аз пак питам - срещата за днес в Заимов остава ли или не, че да знам как да си планирам деня?

# 93
  • у дома...
iviche, Дени правилно ти е казала какво значи ченгеджийница  Mr. Green   Mr. Green  Mr. Green Ако не си правя весело сама, в такава адска депресия ще изпадна, че направо тръпки ме побиват като си помисля... И аз съм като теб - ставам с буца в стомаха, през деня напред назад с малката, нощем докато заспя - мисли, събуди ли се Ани рядко заспивам след нея... Като бременелка нямах такива състояния като сега. Преди много години, в един друг мой живот половин година неисках да чувам и да знам нищо - само работа, работа... така се осиферих малко. Сега има за какво да жиеем и на какво да се радваме - имаме си малки , безценни бебочета. Понякога Ани като почне да се смее с глас, започвам и аз. Даже скоро мъжо ни завари в следната поза - Ани седнала в мен, двете сме си допрели главите и се смеем с глас... Тогава ми спомена за д-р Руневска - била специалист в заведението на Сточна гара точно за такива състояния  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

А и толкова много мъка има по света... Вижте навън колко е хубав деня - слънчево е, топло е, дърветата са цъфнали и мирише божествено, птичките пеят... Ето един малък повод да се усмихнем и да си кажем "Майната ти, животе! Въпреки всичко ще те изживеем и то с усмивка!"  Mr. Green

Хайде друг път ще ви разкажа как ме застигна пожеланието на сестра ми /във връзка с ченгеджийницата/, че сега стана мноого дълго  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ОБИЧАМ ВИ МНОГО!  Hug  bouquet

# 94
ДОбро утро, абе...то си вече ден  bouquet
ще има ли среща в заимов днес, кой ще дойде...
Аз също мога да пробвам да дойда с колата ще съм.

# 95
Той мъжо ми е от Добрич. Ще оставим бебката при свеки и само с голямата ще отидем.  Дано да сбъдне.

Их, как не прочетох по-назад за тази среща в Заимов. Мъжо работи там съвсем наблизо и можеше да ни закара. Хем щяхме да го изчакаме от работа.

Нищо, друг път ще чета.

# 96
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами аз мога да дойда, ама не ми се разкарва ако сама ще си кукувам там.

# 97
# 98
явно доста душки ги мързи да дойдат...МАЙ ЩЕ Я ОТЛОЖИМ зА друг път Rolling Eyes
Иве, смело бе душата! Шо си Се дЕпресоВала? така? Ти се самонавиваш май че...Голяма работа...и да се наложи да дохранваш? Егати! С тоя кърмачески форум ..всички истерясахме ....Ти са от депресия ще си навредиш... ooooh!Аре стЕгни се! ти най-добре го умееш , по-добре от всчики нас! Едва ли има по-позитивен човек... Hugот теб HugМного те обичаме и ти се радваме, ти си нашето игриво слънчево зайче! нЕма друга като тебе!!

# 99
  • Ботевград

ь                           л  сф дммммммммсддлбяббббййййййййййййййййййййййййййэ срп п тткаоящщО

РЛЦ№ЛВГ                           МФ

АААА това МФ и министерството на финансите  Mr. Green

# 100
мама МОНИ, готинки сте, банда! Ама Алекс е бил направо откритие! Hug- фабрика за течен шоколад "АлШоко-бароко"! Най-вече майка му намазва от него Joy Joy
Аз се изкъпах, лакиросвам се \ярко червено, естествено\ Mr. Greenи ще ви пусна снимоч, за да видите колко съм УбаФка... JoyИзмислих нещо спасително за моята грива...НАправих я с дифузер, ама нямам пяна та събуди ли се Дано ОТИВАМ ДА СИ КУПЯ!!! Хма съм Убафка,  HugДОБРЕ ЧЕ СЕ СЕТИХ ЗА ДИФУЗЕРА и  че с него проскубляка може да ми се обемисти Hugи да заблуди противника Laughing

# 101
  • София
Карил шоколад ама зелен на цвят Laughing
Не че ние не свършихме същата работа и добре че беше Крео да ми даде памперс, че аз не бях подготвена. Досега не ми се беше случвало, но вече знам - винаги в чантата кърпи, памперс, а и боди!
И Тали е права.Толкова много мами сме от този район, а не се виждаме. Ще трябва да се поправим! Аз искам да видя и другите, с които заедно сме разхождали бременни коремчета - Мерелин, Клю, Фъстъчка, Жени, Ивиче, Роси, Цвети... ама няма как да се придвижвам Sick

П.С. Тали кажи моля те как се казва съседката, че не и запомних името Embarassed

# 102
  • София
Хе-хе, Алекс ще става министър на финансите Laughing

Фъстъчка, кажи на мъжа ти да не се шашка! Аз с Борис кой знае какви гимнастики и масажи не към правила, просто е много подвижен - такъв си е - шило! Ще почне и Йоанка и ще видиш как няма да можеш за секунда да я оставиш някъде, че не знаеш как ще се извърти!

Слънчев ден от нас  bouquet

И да гоните бързо лошите мисли, ей!!!

# 103
  • София
П.С. Тали кажи моля те как се казва съседката, че не и запомних името Embarassed

ЛЕОНА се казва съседката  Mr. Green

Пред Алекс се отваря страшна кариера...... Mr. Green А за мармалада, който сътвори, направо немам думи. Добре, че бяха Рени и Мони, та с общи усилия го почистих и преоблякох изцяло.

# 104
Здравейте, момичета. Някой питаше какво му е на Слави Трифонов - ето какво прочетох http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1034634. И аз не знаех, не го гледам отдавна, че ми се изчерпа това предаване. Иначе го уважавам като професионалист. И е гадничко това, което му се е случило. Със зъбите шега няма. Направо се уплаших, че и аз имам един, дето още го държа...Носеше се като слух из нашите среди, че Слави има множествена склероза. Поне не е това, че е още по-страшно и е нелечимо. Дано се оправи. Той поне има възможностите да си го позволи... Peace

За среща в парка сега разбирам. Имало ли я е?

Скоро очаквам цялата ноемврйска група да пропише на компа. Една приятелка снощи ме шашна - дъщеричката й е на 6 г., върви към 7, а може сама с гугъла да си търси разни работи. Израснала е на компа. #Crazy
Ивиче, ще ти пиша по кюто. Peace
Карил, този дифузер не уврежда ли косата?

Общи условия

Активация на акаунт