Времето бързо минава, НОЕМВРИйчето на половин годинка става

• 7 874
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
  • Отвъд алеята зад шкафа
Еее, един път да реша да дойда на срещата, че Виктор е на семинар днес, т.е аз съм дама, и тя няма да се състои  Crossing Arms А Мерелин я организира и и сега се покри

# 106
Ей, Карил, ама много ми е забвно да те чета. Голема работа си, мама!  Всякакво настроение можеш да оправиш.

Ние отскоро имаме нет, ама голямата вече сама си влиза. Игрички си търси. Преди викаше, "Хайде да ме вкараш в Кефче." , а сега вече сама се оправя.

И много влюбчива се извъди. Вчера се заигра с едно момченце и днеска ми проглуши ушите за него.

Долу при нас на кафето е тъпкано с мами. Сега и ние ядем и изчезваме.

Може и на градинката на Фантастико срещу 20-та поликлиника да отидем.

Чао засега и весел ден.

# 107
  • София
Здравейте!  newsm03
Мисля,че пюретата АМ-АМ и ОВКО са на една фирма,но не съм съвсем сигурна.
 smile3501 на Цвети,Дени и Надето за грижите,които полагат да бъдат ноемврийските теми толкова хубави  newsm74 .
Хайде на разходкааааааааа....

# 108
Боже, ама лекарите направо са я драли на живо месо тази жена от Сливен, дето вчера почина ooooh! Почнали секциото без упойката още да я е хванала и тя след твоа вдигнала кръвното. Убедена бях, че имат вина и пропуск..Има тема в Здравни - инсулт след раждане. Днес е погребението. Мир на душата й Praynig

# 109
  • София
Може и на градинката на Фантастико срещу 20-та поликлиника да отидем.

Sig, скоро ще съм "боровка" и тази градинка ще ми е близо

# 110
Здравейте,мамчета и малки, сладки бебешочета! Simple Smile
Митко днес става на половин годинка и по този случай искам да ви почерпя,па макар и виртуално.  party023
 beer за мамите и за бебоците Misc Baby Bottle
И аз нямам много време за писане и само чета.
Ние сме добре.Митко вече говори(на бебешки де),обръща се,превърта се и на няколко пъти го хващам на края на леглото.Хапваме по малко и още се кърмим.
Момичета вашите бебета потят ли се? newsm78Вече съм се намерила в чудо,Митко като спи и под главичката му винаги остава мокро петно #Crazy
След малко пак излизаме.
Много приятен и усмихнат ден от нас baby_neutral

# 111
Здравейте мацки!

КОЙТО ИСКА РЕЦЕПТИТЕ НА ЗВЕЗДЕВ ДА НАПИШЕ Е-МЕЙЛ ТУК ИЛИ НА ЛИЧНИ -  ЩЕ ПРАЩАМ НЯМА ПРОБЛЕМ.

Аз снощи си порязах пръста ама много дълбоко много кръв изтече и много боли пък на мен ми става лошо от кръв и всякакви интервенции с остри предмети по кожата ми та само дето не припаднах.Бях и сама с Мими и много се уплаших да не припадна наистина, а тя нещо се размрънка точно тогава.За капак свеки нещо я заболя корема в 12 през ноща та мъжо я води до спешния център - и за нея притеснения...абе лудница. Дано днес сме по добре.

Чакам Мими да се събуди и излизаме - айде всички навън, времето е страхотно.

Приятни разходки на всички от нас!

# 112
За който не е гледал интервюто със Слави снощи, намерих го в оригинал, страхотно е! Ето го:  http://www.dariknews.net/view_article.php?article_id=138288

Евита, да ти е жив и здрав бебокът на половин годинка!
И моят Михаил се поти много и оставя мокри петна, не се притеснявай. Просто не трябва да ги навличаме, че вече е горещо. Peace

# 113
  • София
Здравейте мацки!

КОЙТО ИСКА РЕЦЕПТИТЕ НА ЗВЕЗДЕВ ДА НАПИШЕ Е-МЕЙЛ ТУК ИЛИ НА ЛИЧНИ -  ЩЕ ПРАЩАМ НЯМА ПРОБЛЕМ.

mgergova@gmail.com

Моля... Praynig и мерси!

Дано всичко при вас е наред вече

# 114
мами, беше адски топло навън и овреме се прибрахме с Дани...
той само рева в количката, добре че не запраших в Заимов, щеше да опищи парка Crossing Arms Thinking
моля гласувайте тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=184084.20

# 115
Еее, един път да реша да дойда на срещата, че Виктор е на семинар днес, т.е аз съм дама, и тя няма да се състои  Crossing Arms А Мерелин я организира и и сега се покри
тя не се е покрила ами никой нищо не каза и реших,че не желаете среща Sad

# 116
  • София
evita, да ти е жив и здрав Митака Tada

мами, беше адски топло навън и овреме се прибрахме с Дани...
той само рева в количката, добре че не запраших в Заимов, щеше да опищи парка Crossing Arms Thinking
Иветка плачеше и  млъкваше щом я гушна. Накрая й събух ританките  и я оставих по голи крачета  #Crazyнаметната само с тънка пелена. Веднага млъкна. bowuu

# 117
Иветка плачеше и  млъкваше щом я гушна. Накрая й събух ританките  и я оставих по голи крачета  #Crazyнаметната само с тънка пелена. Веднага млъкна. bowuu
Мдам, и ние бяхме така.

# 118
  Мацки, днес на голфа беше супер яко  Peace!! Аз обаче играх тенис, че нещо с тоя стик не можах да се справя  ooooh! Mr. Green! Обаче така изгорях  ooooh!! Хем имам в къщи Нивея 15 фактор, ама кой да се сети да го вземе  ooooh!! Бу беше през цялото време на сянка, но пак се е препекъл лекичко  Tired! Утре вече задължително ще му купя слънцезащитен крем! По късно ще ви пусна снимки или може би в понеделник  Mr. Green!
 Искаше ми се и да пояздя, обаче не се престраших и сега малко ме е яд  Rolling Eyes! Прибрахме се тотално размазани  Mr. Green! Боил беше изкъпан още в 18ч. и заспа към 19!
  Аз снощи гледах интервюто на Слави по случайност - Вили беше забравил да изключи ТВ - то! Стана ми гадно! Не харесвам Слави, но не желая зло никому! Дано се оправи, защото е ужасно да загубиш зрението си  Confused!
  Лека вечер  Hug!

# 119
masha,Анита1,благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт