Елвира има нужда от помощ

• 48 706
  • 501
  •   1
Отговори
# 420
  • Ботевград
 Praynig Praynig Praynig Hug

# 421
Алек
от Русе съм, Стефка Побакова
Познавам те от малко дете, знам и малкото "Слънчице" наречено Елвира, такава я знам. Твоята голяма братска обич , ще й помегне да оздравее и да се радва на своята "рожба". Моля се на Бога и на Св. Архангел Михаил, да я закриялт и да я даряват с здраве. Елвира трябва да е здрава и да живее за своя син, брат мама и тати.
Боже Господи и Св. Богородице, помогнете им !

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 07:58 от svemeg

# 422
 Praynig Praynig Praynig
Потресена съм! Моля се за възтановяването на това момиче!

Никъде не видях има ли вече тел.за смс-и!

# 423
Не пропуснах днес да вляза в църква(Св.Никола-Варна) и да запаля свещичка за здравето на Елвира!!! Praynig Дано съм помогнала с нещо....... Praynig

# 424
Наскоро чух по телевизията за съдбата на Елвира и останах потресена! Моля се тя да оздравее и да види рожбата си!  Praynig

# 425
Много се моля на Бог да се оправи момичето, такива добри хора не заслужават да бъдат наказвани по този начин. За съжаление не мога да направя дарение но ако близките на Елвира успеят да създадат капания за събиране на средства чрез GSM-операторите при първа възможност ще изпратя SMS!! Дано Елвира се оправи възможно най-скоро и прегърне детенцето си..!!

# 426
niakoi znae li kak to4no stava otkrivaneto na sms daritelska linia!moje bi na blizkite na elvira im e trudno da se zaemat i s tova!

# 427
Да пожелаем успех на близките на Елвира на утрешния съдебен процес!  Hug

# 428
Успех !

# 429
Дано ги осъдят тези некадърници и да ги махнат направо от работното им място за да не почернят и други съдби.  #Cussing out
А от какво зависи да преместите Елвира в друга болница с по-добро лечение и шанс да се съвземе ,пари ли трябват и колко 
Продължавам да се моля и надявам силата в нея да е все по-силна и да се оправи милата

# 430
# 431
някой знаели нещо за състоянието й в момента-дали има промяна Sad

# 432
Някой има ли информация как е минало делото днес?

# 433
# 434
  • Варна
Зна4и ни6то с две думи, 6те се съдят до припадък Confused

Общи условия

Активация на акаунт